Sivilceli Ciltler sivilce kabusu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hayalperestttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
204
3
68
Samsun
kızlar 4 gün sonra özel bir gün var ve benim yanağımda iltihaplı kocaman bir sivilce çıktı.napcam ben.napsam kurur geçer.imkansız mı?
tavsiyesi olan var mı?

kızlar 4 gün sonra özel bir gün var ve benim yanağımda iltihaplı kocaman bir sivilce çıktı.napcam ben.napsam kurur geçer.imkansız mı?
tavsiyesi olan var mı?

niye bu kadar dert ediyosun ki :26: makyaj yaptığında zaten dikkatli bakılmadığı sürece anlaşılmaz. hem sivilce çok doğal bişey herkeste her yaşta çıkabiliyo

Ay bendede son zamanlarda iluyo.
Suan iki tane balon gibi yüzümde :25:
Son zamanlarda aci yiyorum, ondandir diye düsünüyorum.

tavsiyesi olan var mı?

Böyle durumlarda ben sürekli elimde pudra sürüp duyorum orayı kurutuyor

bir de eski bir teyzemler göçmen benim bir tarifi var hacı sakir sabun rendeliyorsun içine bir seker kasıgı şeker iyice birbiriyle özleşiyor

sıvılce ya da iltihapli yere sürüyorsun orayı kurutuyor. pudrada ıyı bır yontem

bende forumda okumustum sarimsak ikiye bolup surcekmissin hafif yakar ama kurutuyomus canim dene istersen

Sarımsak falan sürme soganda 4 gun az ibr zaman ve kızarmasına azmasına sebep olabılır bence... 4 aspirin +1 ç.k su+ 1 ç.k bal karıştır sür 20 dk beklet ılık suyla yıka normalde haftada bir ama 2 gun ust uste uygulayabılırsın bence acil durumdan dolayı :) Kurutuyor hemen birde garnıer saf temız 3/1 bunla yıka yuzunu gunde bır kez kuruyor hemen

SArımsak iz bırakıyor diye biliyorum ben hiç denemedim o yüzden. Antibiyotikli krem sürüyorum canım ben doktorum vermişti bazen sivilcelerim cozutuyor 2-3 günde kurutuyor gerçi bende küçük küçük çıkıyor ama seninkini küçültür belki istersen ismini vereyim.

Back
X