Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 4 gün sonra özel bir gün var ve benim yanağımda iltihaplı kocaman bir sivilce çıktı.napcam ben.napsam kurur geçer.imkansız mı?
tavsiyesi olan var mı?
kızlar 4 gün sonra özel bir gün var ve benim yanağımda iltihaplı kocaman bir sivilce çıktı.napcam ben.napsam kurur geçer.imkansız mı?
tavsiyesi olan var mı?
niye bu kadar dert ediyosun ki :26: makyaj yaptığında zaten dikkatli bakılmadığı sürece anlaşılmaz. hem sivilce çok doğal bişey herkeste her yaşta çıkabiliyo
tavsiyesi olan var mı?
Sarımsak falan sürme soganda 4 gun az ibr zaman ve kızarmasına azmasına sebep olabılır bence... 4 aspirin +1 ç.k su+ 1 ç.k bal karıştır sür 20 dk beklet ılık suyla yıka normalde haftada bir ama 2 gun ust uste uygulayabılırsın bence acil durumdan dolayı :) Kurutuyor hemen birde garnıer saf temız 3/1 bunla yıka yuzunu gunde bır kez kuruyor hemen
SArımsak iz bırakıyor diye biliyorum ben hiç denemedim o yüzden. Antibiyotikli krem sürüyorum canım ben doktorum vermişti bazen sivilcelerim cozutuyor 2-3 günde kurutuyor gerçi bende küçük küçük çıkıyor ama seninkini küçültür belki istersen ismini vereyim.