Sivilceli Ciltler sivilce katılaşarak kist haline gelmiş

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

masumpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
287
5
96
37
Diyarbakır
yüzümde sivilce sorunum yok ama bi sivilce çıkmıştı sonra o katılaşarak kist haline gelmiş durumda, böle daha derinde duruyor
sıkmaya çalıştım ama ucu yok, morardı nasıl geçirebilirim dermatoloğa gittim iğneyle içini boşaltacam diyince çooooooooook korktum ve yaptırmadım
başka bi çözümü varmı bilen yardım etsin lütfennnnsenağlama

Sakın sıkmaya kalkışmayasakkelime
Ucu yok diyorsun eğer sıkarsan içinde patlar ve mikrobu kana karışır canım. bu da sana daha fazla sivilce ve çeşitli hastalıklar olarak geri döner.
Doktorun da dediği gibi cerrahi müdahale şart. İçin rahat etmediyse birkaç doktora daha danış.
Geçmiş olsun...

canım bende de var bu sorun normal sivilceler geçti roccutane kullandığımda ama bunlara hiç faydası yok mor lekeler kalıyo ve sertlik kalıyo

cnım başka çözüm yok bende rouacutane kullandım ama çene altımda oluşan kistler geçmedi ve doktorum iğneyle aldı biraz acıdı ama sonuca bakarsan değer bence korkma:CüvCüv:

arkadasımında 2yıl önce öyleydi... hepsini iğneyle aldılar.. korkulacak bişey yok ki... hissetmezsin bile....arkadasımın canını yanmamıs cunku....

bende de olmuştu... doktor bi ilaç enjekte etti 2-3 hafta arayla 2 sefer... canın hiç yanmıyo... zaten iğne minicik... sonra oradaki yağlar çözülüyo... sivilce kabarıyo ama uç vermiyo tam olarak... tam süreyi hatırlamıyorum ama bi süre sonra hafif sıkınca acayip çıkıyo ve bitiyo... iz falan da kalmadı ben de... doktorun güvenilirse rahatlıkla yaptırabilirsin...

daha sonra tekrar çıkmıyor mu ya benim 4 yıldır falan çıkıyor bunlardan yüzümde hep izleri kaldı bi de hangi doktora gittiniz istanbulda olursa iyi olur

Son düzenleme:
canım bikere benim tam göz kenarımda şakaklarımın orda çıkmıştı sıkmadım dedim kendi geçsin bekledim söndü ama nohut gibi tümsek kaldı sabrettim yolmadım uzun süre... geçti şimdi hiçbişi yok ama gerçekten sabretmek gerek eninde sonunda geçiyor 3 4 ay alıyor ama garanti verebilirim geçer merak etme

ben de yıllardır var 3-4 ay boyunca mor lekeler şeklinde kalıyo ve sert bi şekilde tabi sonra üzeri inceliyor ben de sıkıyorum çok koyu renkli bi kanla birlikte çıkıyor içindekiler sonra da 1-2 yıl o leke kalıyo yavaş yavaş geçiyo ama sürekli yenileri çıktığı için yüzümde hep lekeler ve sertlikler var bi çözümü var mı bunun

bence doktora içini boşalttırma boşu boşuna kistleşince hep aynı yerden çıkıyor.3 kere yaptırdım dediğin işlemi hep devam etti çektiğim acıda cabası.
en son bir tane sivilce için roaccutane kullandım boşu boşuna o sertlik yine orda.git gerçek bir uzmana o kisti ordan alsın içini boşaltmasın yani.

benim sorunum etrafımdakilere göre abartı olduğu için artık kimseye anlatamıyorum ve de ne yapcağımı bilmiyorum yüzümde siyah nokta vardı küçücük onu sıkıyım die uğraştm ve 2 gün sonra sivilce gibi bişey çıktı yüzümde daha sonra şişti ve büyüdü doktora gittiim kiste dönüşmüş bu dedi we iğneyle şişliğini indirdi yani içindekini boşalttı bana kalansa burnumun üstünde kocaman bi kızarıklık ve 3haftadır hiç bi değişme yok renk adına doktoruma bu geçer mi die sordum o da inşallah geçer dedi baska doktra gttm o da aynı şeyleri söyledi, krem kullanıyorum doktrun werdklerni olmadı arap kızını tavsiye ettiler onu kullanıyorum şimdi ama her sabah kalktığımda aynı kızarıklık yerinde çıldrmak üzereym öğremnlğe yeni başladım çocukların sürekli burnunuza noldu die sormaları öğretmnlği bile bıraktrcak cinsten.. lütfen başına böle bişey gelen warsa ya da bu kist mi nyse onu bilen varsa bişeyler söylesn bana lütfeenn..

Bende de bu tarz sivilceler çok oluyodu,mosmor kalıyodu,antibiyotik verdi doktor biraz etki etti yine çıkar diye korkuyorum. mutlaka doktora danışılmalı antibiyotik diyip geçiyoruz ama ilaç sonuçta,bir sürü etkisi var..şimdi de lekelerimle uğraşıyorum ve geçiremiyorum,izler için tavsiyeleriniz var mı?

çevredeki kişilerin yüzümüze bakıp aaaa nolmuş yüzüne demeleri beni artık bunaltıyor. yüzümün her yerinde kırmızı sivilce lekesi kaldı,üstelik sıkmadığım,oynamadığım halde.bu yüzden seni çok iyi anlıyorum simrik,inşallah geçer çabucak.

benim de bir süredir çene bölgemde sivilce çıkıyor dayanamayıp sıkmaya çalışıyorum kanatıyorum hatta ve yara gibi oluyor berbat oldu
ki benim sivilce problemim yoktu,ergenlik çağımda bile
pazartesi başka bir sorundan cildiyeye gideceğim bunu da sormayı düşünüyorum bi baksın bakalım

kızlar ben bunu yazalı baya zaman geçmiş
ve benim bu sorunum doktora gidip boşaltmama gerek kalmadan kendiliğinden geçti biraz zaman aldı ama en azından hiç iz kalmadan geçmiş oldu
bünyemizin kendi kendini onarabilme potansiyeli en kötü hastalıklarda bile var biraz zaman tanıyalım ona

ya masum papatya ben içini boşalttrdm şimdi hala izi duruyo yani, doktr özel bi krem werdi iz kızarık halde kızarıklk için bu da geçirmezse lazer dedi ama lazaern de ters tepki werdgni duydumm yaa keşke için boşalttrmasaydmm o zaman yaa( çok çaresz kaldmm

kremn adı dıroseal bu arada senn ne kadar sürede geçti benm 1 aydır kırmızı şekilde duruyo hala güneşte hele daha çok belli oluyo hafif sertliği de kaldı o yüzden gündüzleri fln da hiç dışarı çıkmak istemiyorum yüzümde hiç sivilce yok sdce kocaman bi kırmızılk o da burnumda(( doktr yüzümn leke bırakmaya müsait oldugunu söyledi geçer dimi yaa ilk defa böle bişe başıma geliyo we sabredemiyorum geçmesini beklerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…