sivilce lekeleri için ne yapabilirim

ezoqwe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
215
0
0
K.K.T.C.
Malum sınav stresi gunluk koşturma derken yuzumde sivilceler çıktı bende hiç dayanamam sıkarım onları en buyuk hata orda oldu aslnda ama şimdi çok şükür çukurluk fln ouşmadı çok bişey yok ama yuzumde sadece haff kırmızı lekeler kaldı lekelerın gtmedı ıcın ne yapabılırım:)? sadece leke şekıl olarak bı bozukluk yok yuzumde
Yardmcı olursanız sewınırım:18:

sivilce lekeleri bende de var her gece yatmadan önce cildimi saf gülsuyuyla siliyorum bazende yıkıyorum ıyı gelıyor ama en ıyı gelen güneş bana güneş çok iyi geldi yazın bronzlasınca lekeler de sivilceler de gitti şimdide çıkıyor ama eskısı gbı dgl

elma sirkesi ile silebilirsin geçen hafta bi kaçgün üst üste sildim sanki rengi açıldı snr bıraktım sanki yine kırmızı oldular dün akşam tekrardan sildim lekelerin rengini açıyormuş gibi geliyor bana eşit miktarsa su ile elma sirkesi karıştırıp pamukla sürmeyi dene yinede araştır derim her cilt farklı tepki verebilir..benim aktif sivilce ve bi çok lekem ve çukurlarımda var malesef allah sabırlar versin bu sıkıntı olan herkese ve acil şifalar çok fazla kafanıza takmayın derim geçmiş olsun

çok teşekkür edıyorm :) benm yuzumde cukurluk fln olmadı çok sukurde lekeler ıcın deneym bakalım elma sırkesını faydası olucak mı yazarım sızebaşka bilgisi olannn??? KESN ÇÖZÜM SÖYLEYEBLCEK OLAN

rica ederim ama bence çok uğraşma ben takmış vaziyetteyim çevremdekileride bıktırdım valla ama benim malesefki sorunum bayağı var.hiç takma herşeyi sürmemenide tavsiye ederim cildiniz ph dengesi bozulmasın hatta elma sirkesini istersen sadece lekeli kısma sür hadi hayırlısı ile acil şifalar

pembe maske kullanan arklar var mı? netten sipariş edilenlerden işe yarıyo mu hakikaten?

canım benim benim bi arkadaşım internetten almış, bende ondan aldım kullandım bi kere. 80 milyon verdim.
kullandıktan sonra burayı okudum ki meğer bu gerçek pembe maske değilmiş. o yüzden cesaret edip tekrar kullanamıyorum.

bi kere kullandım, yüzüm çok yandı acıdı ilk başta, sonra 20 dakikadan sonra azalmaya başladı. sivilceye lekeye bi çözüm olmadı (ama dediğim gibi bi kere kullandım) ama cildimi yumuşak yaptı.

bi de kuruduktan sonra yüzden çıkarken canımı acıttı. resmen ağda gibi, çekince acıyor. çünkü cilde yapışmış oluyor.
sanırım cildi souyor ve bu sayede iyileştirmeyi planlamışlar. dediğim gibi söylendiği gibi 5 gün kullanmadım. cesaret edemedim. çünkü pembe maskenin asıl sahipleri dava açmışlar "sahte"diye. yani cildime zarar verip vermeyeceğinden emin değilim.
Kullandıktan sonra ertesi gün cildim soyulduğundan güneş kremi sürüp sokağa çıktım. benim sana tavsiyem, ne olup olmadığı netleşinceye kadar alma. benim gibi 80 milyonundan da olma.

Son düzenleme:
pembemaskeci googlede ara gir öyle bir geçer zamanki berrin sivilceli yüzünü gördünüz değilmi ne kadar büyük sivilceleri vardı ama bu haftalarda hiç eser yok nasıl kurtulduğu yazıyor sipariş verip alabiliyorsunuz

Güneşlenmeni tavsiye ederim ne zaman hafifçe yansam sivilcelerim ,kızarıklıklarım lekelerim gider .porselen gibi cildim oluyor . malesef kışın güneş çok olmadığından yeniden eski haline dönüyor

Son düzenleme:
Kimyasal peeling ile sivilce izlerinin tedavi edildigini biliyorum kuzenimde de ayni problem vardi cok söyledik sikma sivilcelerini diye ama dinlemedi lekeler kaldi kimyasal peeling yaptirdi bayagi duzeldi cildi

bende sivilcelerimden dolayı 6 ay ilaç tedavisi gördüm ve kurtuldum çok şükür. iz olarak çok bişey kalmadı önceden pür makyaj gezmek zorunda kalırken şimdi pudra bile sürmüyorum. Sizde bir dermatolog veya cildiye uzmanına görünürseniz faydalı olur diye düşünüyorum.

Yorumları okudum ve şaşkınım, nasıl güneşlenmeyi öneriyorsunuz anlayamadım. Lekeler daha koyulaşsın ve yer etsin diye mi? Doğal elma sirkesi cildin ph değeriyle aynıdır ve zararı yoktur. Lekeleri açıyor denedim biliyorum. Güneş koruyucu sürmeden sakın güneşe çıkma, hatta güneşlenme! Limon suyunu kompres yapabilirsin fakat bunları gece yapmalısın. Gündüz uyguladıktan sonra asitten ötürü cildin günışıgına hassaslaşır ve daha vahim sonuclar doğar. Geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…