sivilce lekeleri için ne yapabilirim

sivex denen bi jel kullandım oda etki etmedi. limon suyunu suyla seyreltip sürüyorum o biraz iyi geliyo sanki.

bi krem var ımex onu gece uyumadan sürüyorum fondötenb gibi beyaz ediyo üstüne sivilcelerimi de götürüyo bende mesela . :)

sirkeymiş limonmuş bunlarmı izleri yok edecek allah aşkına.

kimsenın bilgisi yok mu:50::59:

Canım burada yer alan Sivilce Maskesi tarifleri bir dene derim ben bu sitedeki saç bakımını deniyorum çok etkili geldi bana saç dökülmelerim neredeyse durdu sayılır. Tarifleri çok güzel Ama sivilce maskesi tarifleri ne kadar etkilidir onu bilemiyorum yinede denemeni tavsiye ederim.

canım ayrıca en etkili maskeleri sanırım burada yer alan Sivilceler için limon maskesi Çok fazla yorum yazılmış ve çoğu beyenmiş umarım işine yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım burada yer alan Sivilce Maskesi tarifleri bir dene derim ben bu sitedeki saç bakımını deniyorum çok etkili geldi bana saç dökülmelerim neredeyse durdu sayılır. Tarifleri çok güzel Ama sivilce maskesi tarifleri ne kadar etkilidir onu bilemiyorum yinede denemeni tavsiye ederim.

canım ayrıca en etkili maskeleri sanırım burada yer alan Sivilceler için limon maskesi Çok fazla yorum yazılmış ve çoğu beyenmiş umarım işine yarar.

sivilce belki ama leke için tibbi müdahale istiyor bende çok çekiyorum malesef hiç birşey fayda etmiyor artık çıkmazdayım:(

en iyisi cildiyeye gitmen çünkü herkesin cilt tipi veya sivilcesi farklı. imexin izlere etki edeceğini sanmıyorum normal sivilceleri kurutuyor diye biliyorum ama imexin sabununu alabilirsin cildi bebek poposu gibi yapıyor. onun dışında buz kalıbına soda döküp 1-2 damla da limon sıkarsan her gece bi buz kalıbını yüzüne sürersen de bebek poposu gibi bi cildin oluyor.

Canım bende KPSS ye hazırlandığım dönem suratımda parmak kadar sivilceler çıkıyordu. Çıban gibi sıkıyordum birşey çıkmıyordu. Neyse sınavdan sonra bunlar indi. Ama çok oynadığım için hep siyah siyah kocaman izleri kalmıştı. O kadar doktora gittim ancak son gittiğim doktor bana hemoroid kremi verdi. Hemoroid ilacının surata sürüleceği aklıma yatmadı ama internetten araştırdığımda gerçekten de ünlüler sivilce izleri için bunu kullanıyormuş sende istersen doktoruna bir sor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar :) sivilcelerimi yok etmek için çok uğraştım çok fazla şey okudum ve denedim. Sivilcelere içerden ve dışardan müdahale etmek lazım. İsotrexin jel isimli krem kullandım uzun süre kullanarak kurtuldum izlerden:) jeli gece sürüp yatıyosunuz sabah soyulmuş oluyo ve yıkıyorsunuz. Suratınız bu dönemde hep kuru oluyo iz olan tabaka sürekli soyuluyo yagsız bir nemlendirici kullanabilirsiniz. İçerden tedavi içinde doktornuzdan antibiyotik isteyin domates suyu için :) yeni çıkan sivilcelerede aspirin maskesi tavsiye ederim😊 inş kurtulursunuz hepiniz 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Imex'i sadece sivilcelerin üzerine sürün, bütün yüze sürmeyin. Aksi taktirde yüzünüzdeki siyah noktaları arttirir. Burda ilaç tavsiyesi vermeniz doğru olmaz bence doktora görünmenizde fayda var. Eğer cilt tipiniz kuruysa sabunlamayin sivilceleri arttirir.. sivilceleri sıkmaniz derideki yağ dengesini bozup yağların sıkılan yerde tıkanmasina sebep olacaktır. Bu da bir bilgi..

Back
X