Cnm ben senelerdir lekelerle sawasiyorum ilaclar fayda etmiyorMerhaba arkadaşlar dün bir eczaneye uğradım ve sivilce lekelerim için öneri istedim bayan la Roche posay ürününden bir serum önerdi bir de biodermanın lekeli ciltler için yüz temizlemesini önerdi serum 100 tl civarı cilt renk açma özelliği de var tüm yüze uygulanabiliyor daha almadım daha iyi bildiğiniz duyduğunuz ürünler var mı ???
Sorun siyah nokta olarak açmadım önerin de kesinlikle faydasız ben denedim öyle şeyleri lütfen yardımcı olacağınız cevaplar verinSiyah noktalara sut ve yogurt karistir 10dk beklet pamukla sill elveda siyah noktalarr
Teşekkürler canımElma sirkesi
yeşil çay
limon
soda
Bunlari karıştırıp her gün yatmadan önce pamuk ile yüzünüze uygulayın .Sivilce lekeleri bu sayede gidiyor .ilk zamanlar biraz kızariklik olabilir ama geçiyor .Denendi onaylandı.
mrb benim sorunum yok ama 15 yasinda bi kiz kardesim var ve yuzu kotu sekilde bu sinoplu eczaciyi bende burda okumustum ve inanmamistim bilgilendirirmisiniz rica etsem kardesim daha 15 yasinda ve fotograf cekinmek bile istemiyo soylemiyo dile getirmiyo ama belli nasil temin ettiniz nekadara aldinizyine kadınlar kulübünde okumuştum sinopta bi aczacı bey karışım yapıyomuş kendisini aradım konuştum sipariş verdim henüz gelmedi kullanmaya başlamadan önce yüzümün fotolarını çekicem ve sonrasını da sizlerle paylaşırım
arkadaslar siteye bu formulumu sizinle paylasmak icin kaydoldum. yuzumde cok fazla kil ve sivilce lekelerim vari. oncelikle belirtmmeliyim ki killara herhangi bir bitkisel cozum bulamadim. yuz cok zor bir bolge oldugu icin lazer bile cok gec sonuc veriyor. hamam otu yagini da kullandim. kullandigim donemde azalma olumustu fakat biraktiktan sonra eski haline donuyor. (hamam otunu yuzumde degil kollarim ve bacaklarimda denemistim fakat yuzdede ayni sonucu veriyor . ablamdan biliyorum ) yuzumde alin bolgesi, burnumun ustu, dudakla cene arasi ve kulaklarimin hemen yan bolgeleri yagli geri kalan yerlerde cok kuru. sivilcelerimle cok oynadigim icin yuzum ozellikle alnimda cok fazla leke varfi. bir gun ahnada kendimi gorunce degisme karari aldim. killarim icin braun face aldim. (ayrintilari yazmayacagim burasi heri devil) lekelerim icin ise gul suyu kullaniyorum. fakat gul suyumu krndim yapiyorum. bir bardak kaynamis suyun icine iki tane gul yapraklarini koyuyorum ve agzini kapatiyorum. oda sicikliginda sogumaya birakiyorum. soguyunca da gul yapraklarin icikartip suyu agzi kapali sekilde dolaba koyuyorum. gece yatmadan once ve sabah uyaninca pammukla yuzume suruyorum. lekelerimin koyulugu gitti. uc haftadir kullaniyorum. gorenler yuzumun temiz ve canli gozuktugunu soyluyorlar. saglikli bi cilde kavustum diyebilirim. gulsuyunu her hafta yenilemeyi unutmayin taze olmasi gerekiyor. bide asla gulsuyunu surup didari cikmayin gunes de aninda lekeler koyulasiyor yoksa. gunes krrmsiz ve pudrasiz asla disari cikmiyorum. dogal yollari denemeden kimyasallara basvurmayin bence. simdi bi zararini gormesenizde yillar gectikce cilt erken yaslanma basliyor. hepinize bol sanslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?