Arkadaşlar merhaba benim yanağımında gözümün altında bir sivilce çıktı oradan sürekli çıkıyordu zaten, sonra o 1 ay kadar suratımda kaldı dokunmadım sıkmadım ama o sivilce orada iz bıraktı. Kırmızı kırmızı duruyor kapatıcı sürmeden çıkamıyorum. Ne yapmam lazım bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba benim yanağımında gözümün altında bir sivilce çıktı oradan sürekli çıkıyordu zaten, sonra o 1 ay kadar suratımda kaldı dokunmadım sıkmadım ama o sivilce orada iz bıraktı. Kırmızı kırmızı duruyor kapatıcı sürmeden çıkamıyorum. Ne yapmam lazım bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
çok sivilce çıkardım bi süre. cildim aşırı yağlanmıştı.bir arkadaşımın vasıtasıyla enes bio estetik center'a gittm. Önce pek inanmadım ama tedavi etmeye başladıkları ilk günden itibaren acayip fark gördüm. Pembe maskenin gerçeği burada uygulanıyormuş. 5 haftada sivilcelerimden kurtuldum. Ardından iz tedavisine geçildi. 2 hafta sonra da cildim sivilcesiz,lekesiz bembeyazdı. Kızarıklıklar bile yok oldu. Ürünlerini hala kullınıyorum. cidden denemeye değer. iyi sonuç almayı garanti ediyorlar