Isotrexın kullandım sivilcelerimi kuruttu ve benımde sadece alnımda problem var sıvılceler gecse bıle ızler feciydi ve izler icinde clındoxyl kullandım cok sasırdım ama bende müthiş etkili oldu suan ne iz var ne bişe kagıt gıbı pürüzsüz cildim. Birde bol su ıcmeye basladım susuzluk bıle yapabılıyomus sıvılce. Makyaj yapsamda yapmasamda gunluk cılt temızleme rutinimi asla atlamıyorum. Temızleme jelı tonık kıl sabunu vs doktora gıdersen bu ılacları bı dene derım ama tabıkı her ciltte aynı etkıyı yapmayabılırMerhaba kızlar !!
Yaklaşık 1 senedir bitmek bilmeyen sivilcelerimi son zamanlar çok takar oldum. (1 sene de nasıl takmadın kafana dediğinizi duyar gibiyim.) açıklayayım; Alnım ve sağ sol yüzüm pürüzsüz hiç birşey yok ki ciddiye almadım.
Çenem adeta sivilce tarlası. Biri bitiyor biri başlıyor. Ne elliyorum ne sıkıyorum. Hep doğal maskelerden yana oldum. Krem hiç kullanmadım. Sabun ile sürekli bakım yapıyordum ardından gül suyu baktım 2 dakika sonra sürekli yüzüm yağlanıyordu.
Orta yağlı bir cilde sahibim.
Velhasılkelam, sizlerin tecrübe ve engin bilgilerinize ihtiyacım var. Artık canımı sıkmaya başladı bu durum. Ne önerirsiniz acaba ?
Şimdiden çok teşekkürler.
Margaaa,Konu ilgili bolume tasinacaktir,bilginiz olsun..
Cildiyeye önümüzdeki hafta sonu gideceğim, son çare. Çok spor yaparım günde 2 Lt. su tüketiyorum. Beslenmeme çok dikkat ediyorum çok yağlı yiyecekler hiç yemem. Bakımlarımı asla atlamama ama sivilce peş bırakmıyor.Oncelikle gecmis olsun. Cildiyeye gozuktunuz mu? Yediginiz ictiginiz seylerdende kaynaklaniyor olabilir. Bir uzmanla gorusun derim.
Annemde aynısını diyor.. artık kendi haline bırakmıştım 5 aydır. Ama sivilceler yok olmuyordu. Su bazlı nemlendiriciyi araştıracağım çok sağ ol.bana göre yapılan en büyük hata yağlı ciltlerin kurutulmaya calısılması..
siz kuruttukca cılt nem ihtiyacından dolayı daha cok yag salgılıyo bu da sıvılce olusumuna neden oluyor bu yuzden su bazlı nemlendırıcı kullanın eger bu cozum olmazsa roaccutane kullanın..
Hassas tenim..Hassas bir teniniz varsa evgilinizin/eşinizin vs. sakalıyla ilgili olabilir, ciddiyim.
Evet ciltten cilde değişebiliyor. Zaten günde 2 litre su tüketiyorum. Bol spor yaparım hiç aksatmam. Hangi sabunları kullanıyorsunuz peki ?Isotrexın kullandım sivilcelerimi kuruttu ve benımde sadece alnımda problem var sıvılceler gecse bıle ızler feciydi ve izler icinde clındoxyl kullandım cok sasırdım ama bende müthiş etkili oldu suan ne iz var ne bişe kagıt gıbı pürüzsüz cildim. Birde bol su ıcmeye basladım susuzluk bıle yapabılıyomus sıvılce. Makyaj yapsamda yapmasamda gunluk cılt temızleme rutinimi asla atlamıyorum. Temızleme jelı tonık kıl sabunu vs doktora gıdersen bu ılacları bı dene derım ama tabıkı her ciltte aynı etkıyı yapmayabılır
Aktardan yada avmlerdeki bazı standlardan alıyorum kil ve gül sabunu kullandım birde ısırganı duydum ama onu denemedımEvet ciltten cilde değişebiliyor. Zaten günde 2 litre su tüketiyorum. Bol spor yaparım hiç aksatmam. Hangi sabunları kullanıyorsunuz peki ?
Çoook teşekkürler. Orta yağlı cilde sahip olduğum için resmen bakımlarımı bir kenara bırakmıştım. Hatta bir yerde okumuştum dove gibi sabunlar için dava açılmıştı yüze yasak diye. Bunları araştıracağım çok sağ olun.Aktardan yada avmlerdeki bazı standlardan alıyorum kil ve gül sabunu kullandım birde ısırganı duydum ama onu denemedım
Limon çok yaptım ama dediğin gibi üst üste hiç yapmadım denemekte fayda var. Bakayım videolarına. Evet gül suyunu bıraktım.Gülsuyu cildi yağlandırır canım.gece yatmadan önce limon sür yüzüne.sabah da yıka.limon yağlı ciltteki yağı azaltıyo.sivilce lekerini gideriyo.hatta youtube a limon maskesi felan yaz bi video vardı bununla ilgili.ben bazen 3-4 gün üst üste uyguluyorum bunu üşenmezsem.gerçekten farklı oluyo cildim
Rica ederim aynen oyle sabun vs alacaksanız guvendıgınız bıldıgınız bı aktardan alın suan ortalık cakma urunlerle dolu umarım işe yararÇoook teşekkürler. Orta yağlı cilde sahip olduğum için resmen bakımlarımı bir kenara bırakmıştım. Hatta bir yerde okumuştum dove gibi sabunlar için dava açılmıştı yüze yasak diye. Bunları araştıracağım çok sağ olun.
Çene bölgende çoksa kadındoğuma git derim. Sivilce cidden içsel bişeymiş çoğunlukla bunu anladım ben yıllardan sonra. Pkos'un olabilir belki. Ben sadece sivilce şikayetiyle gitmiştim cildiyelere(cidden her gittiğim pkos olabilir mi dedi.ben adet düzensizliğim yok diyerek geçiştirmiştim.)hepsi pkos olabilir dedi. Yıllardan sonra hadi bi de buna gideyim sanmıyorum ama falan demiştim. Ultrason hormon bakıldı kabak gibi pkosum. Düzelmesini umutla bekliyorum işte. Sakın atlama kadın doğuma git baktırMerhaba kızlar !!
Yaklaşık 1 senedir bitmek bilmeyen sivilcelerimi son zamanlar çok takar oldum. (1 sene de nasıl takmadın kafana dediğinizi duyar gibiyim.) açıklayayım; Alnım ve sağ sol yüzüm pürüzsüz hiç birşey yok ki ciddiye almadım.
Çenem adeta sivilce tarlası. Biri bitiyor biri başlıyor. Ne elliyorum ne sıkıyorum. Hep doğal maskelerden yana oldum. Krem hiç kullanmadım. Sabun ile sürekli bakım yapıyordum ardından gül suyu baktım 2 dakika sonra sürekli yüzüm yağlanıyordu.
Orta yağlı bir cilde sahibim.
Velhasılkelam, sizlerin tecrübe ve engin bilgilerinize ihtiyacım var. Artık canımı sıkmaya başladı bu durum. Ne önerirsiniz acaba ?
Şimdiden çok teşekkürler.
Adet düzensizliğim hiç yok. Aydan aya her aynı tarihte olurum. Kıllanma, tüylenme sorunum hiç yok. Böyle akne gibi değil biri başlıyor biri bitiyor. Sonra gidiyor. Düzensizliğiniz ve tüylenme sorununuz var mıydı o zaman ?Çene bölgende çoksa kadındoğuma git derim. Sivilce cidden içsel bişeymiş çoğunlukla bunu anladım ben yıllardan sonra. Pkos'un olabilir belki. Ben sadece sivilce şikayetiyle gitmiştim cildiyelere(cidden her gittiğim pkos olabilir mi dedi.ben adet düzensizliğim yok diyerek geçiştirmiştim.)hepsi pkos olabilir dedi. Yıllardan sonra hadi bi de buna gideyim sanmıyorum ama falan demiştim. Ultrason hormon bakıldı kabak gibi pkosum. Düzelmesini umutla bekliyorum işte. Sakın atlama kadın doğuma git baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?