Sivilceli Ciltler Sivilce sorunsalı !!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bnm de hiçbi şikayetim yoktu. Sadece akne problemim vardı. Bnm burda demek istediğim onu sadece yüzeyden geçirmeye çalışmak faydalı olmuyo,boşa çaba. Ben 3 yıldır boşa çaba harcamışım.olan yüzüme oldu. İnternette ne bulduysam,ordan burdan ne duyduysam yaptım.hep cildiyeye gidipduyduğum kremi yazdırdım sürdüm. Var mı diyerek baktırmak yoksa bile iyidir. Karışık cümleler oldu biraz ama kusura bakma. Bence bi kadın doğuma da git.

3 yıldır sivilcem vardı doktor enfeksiyon onleyici verdi dekort o geçirdi 1 haftada çok mutluyim ilaç yarin bitecek. İnşallah tekrar çıkmaz. Sivilcelerimden kurtulduğum icin cok mutluyim

Kesinlikle adete bakma benimde hotmondanmie 3 yıl boşuna sivilceyle gezmisim

Kesinlikle adete bakma benimde hotmondanmie 3 yıl boşuna sivilceler gezmisim
Sağ olun kızlar. Gideceğim ve baktiracagim. Sizleride haberdar ederim. Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

arkadaşlar bende sivilcenın kader oldugunu düşünenlerden dim fakat artıık deilim 6 aydır bi markanın ürünlerini duzenli ve cildime uygun olanlarını kullandım suan cildimde hiiiç birsey kalmadı.... hormon testime bile baktırdım ama nafıle sivilce kronık bı hastalık malesef buraya marka yazmam cunkı ben reklam yapmam.. yardımcı olmamı istersenız numaram: 0534 982 70 39

Canim özel mesaj atar misin benim geçti diye sevindim ilaci birakinca yine çıktı dana gözleri

Ben üç senedir yüzümdeki sivilcelerle savaştım.. ergenlikte bile sivilcelerim yoktu yüzüm çok pürüzsüzdü ama ne olduysa ilk başta çene bölgemde olmak üzere sonra yüzümün her yerine yayıldı. gitmediğim doktor kalmadı bir sürü ilaç kozmetik ürün lazerle sivilce izlerini yok etme gibi bir çok yönteme başvurdum sivilceler ile ilgili internette çok zaman harcadım. gittiğim bütün doktorlar nörodermit yani strese bağlı olduğunu söylediler çünkü ne karaciğerimde yağlanma nede hormonlarda sıkıntı vardı çok moralim bozuluyordu bir ara suyun alerji yaptığını bile düşündüm çünkü nezaman yüzümü yıkasam veya duş alsam anında yeni bir sivilce çıkıyordu.roaccutane tarzı ilaçlarıda doktorlar kullanmamı istemediler.kısacası arkadaşım yaklaşık 3 aydır yüzümde hiç sivilce çıkmıyor uyguladığım bir kaç yöntem var hangisi iyi geldi bilmiyorum ama dene derim :)) öncelikle sabunu hayatından çıkar çünkü kesinlikle temizlemeyip gözenekleri tıkıyor benim yüzümü yıkadığımda ve duş aldığımda yüzümde sivilce çıkmasının sebebi sabunmuş meğer :) neutrogenanın yağsız yüz yıkama jelini kullan. soğan suyunu duymuşsundur hep biliyordum ama sivilce için işe yarayacağını düşünmemiştim. neyse 15 gün boyunca içtim bu arada soğan doğal antibiyotik olduğu için bir süre sonra dudak kuruluğu yapıyor. ve her gün bir tane havuç yedim havuçta a vitamini bulunduğu için sivilcelerle mücadele etkili roaccutane tarzı ilaçlarında etken maddesinin a vitamini olduğunu okumuştum. ve birde yeşil çay içiyorum sonuç yüzümde artık hiç sivilce yok çokk mutluyum. dediğim gibi hangisi etkili oldu bilmiyorum ama hepsini uygulayabilirsin umarım yardım olabilmişimdir.

Merhaba hanımlar, aynı dertten ben de muzdariptim diyorum çünkü geçmişte kaldı. Artık kendi yaptığım defne sabunu kullanıyorum. Zaten antakyalıyım ve anneannemden gelen yetenekle kendi sabunumu üretiyorum. İsteyen temin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…