• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sivilce tedavisinde su bazlı nemlendirici önerisi

neselihanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
merhaba hanımlar. pcos sivilcelerim son dönemde atak yaptılar doktorum ile tetradox tedavisine başladık. normalde de kuru ciltliyim bu dönemde kremler + tetradox ile cildim iyice kurudu. uzun zamandır su bazlı nemlendirici kullanıyorum doktorum da böyle önerdi. ben ceradolin hidro kullanıyorum 2 yıldır ve çok memnundum ancak son aylarda yüzümü kapalı komedon doldurmuştu acaba o mu yaptı bilmiyorum, bir de sivilce tedavisinde yetersiz gelmeye başlamıştı. 40-50 ml kremleri her ay alacak bütçem yok, uzun süre gidecek ve nemlendirmesi iyi olan komandon vs yapmayacak su bazlı krem önerileriniz varsa bekliyorummm <3 aynı şekilde güneş kremi önerisi de alırımmm

Merhaba gebeligimden önce roaccutane tedavisi gördüm la Roche ürünlerini kullanmıştım ama epey pahalilar eğer kabul ederseniz size birkaç ürün hediye etmek isterim neler var hatırlamıyorum ama bakarım eve gidince sizde bebegime dua edersiniz❤️

Back
X