Sivilceli Ciltler Sivilce ve Karaciğer

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

beckiboo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
73
3
98
İstanbul
Ben 22 yaşındayım 6-7 yıldır ne yaptiysam sivilcelerimin geçmesine ve çıkmamasına engel olamadım. Geçenlerde karaciğer yağlanması sivilce yaparmış diye duydum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Karaciğer yağlanmasını nasil engelliyicez ?

Canım merhaba bende 22 yasindayim roanqutean kullanmis biri olarak ustune dusme derim ben kullanmama ragmen tekrarladi ve ilk uzerine dustugum zamanlarda cok artmisti şu an izlerim var tamamne gormezden geldginde yasla birlikte soner kendine bakmaktan aynada çekinme ve kimyasallara basvurma hicbir zaman su an arti gorunur daha sonrasi hos olmuyor bende dermatit olustu mesela asiri cilt soyulmasindan. Ayrica karaciğer yaglanmasinin oncelikle testini yaptirman gerek bunu ciltciler yapar sana oyle birsey var denilirse bunu dogal yollarla kısa bir surede halledebilirsin amatabiki once test organlarimiza bilmeden mudahalede bulunmamak lazim. Bir de tavsiyem surekli yuzune yeni seyler uygulama sadece kendine bir temizleyici alabilirsin makyaj yapan biriysen bunun disinda pek bir sey onermiyorum

Bende kullandim o ilaci 9 ay hemde ama yine tekrarladi. Halen de bir sivilcem gecmeden digeri cikiyor. Artik biktim kurtulmak icin denemedigim yontem kalmadi ama zamana birakmak istemiyorum ya biseyler yapmak istiyorum gecmesi icin

bende zoretanin kullandım bir sene cildim pürüzsüzdü 1 yıl sonra yeniledi. bence cildine hiç birşey uygulama geceleri gül suyuylu temizleyebilirsin.

bak seni anlıyorum ama benim şu an bu ilaç yüzünden ve uygulanan kimyasallar yüzünden daha farklı sıkıntılarım var. O yüzden diyorum ki üstüne düşme illaki sönücek özellikle sıkma sakın dokunma. İlla sıkmak istersen de duştan sonra kağıt peçeteyle. Ben şu an biodermanın foaming jel temizleyicisini kullanıyorum memnunum ki 1 sene önce aldım baya da uzun gidiyor. Dediğim gibi cildinle barıştığın zaman belki inanasın gelmiyor ama yavaş yavaş yoluna giriyor. Ki roanqutean kullanan çoğu kişi bu şekilde bu yüzden çok yorma cildini bir de istersen çörek otunu araştırabilirsin ben çok faydası var diye biliyorum. Hatta her gün de yiyorum.

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…