Maske Tarifleri sivilce yok iz yok :) Sürelim güzelleşelim

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

revan_revan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
482
451
Karma bir cilt yapısına sahip olduğum için alın ve çene bölgemde zaman zaman sivilcelenmeler oluyordu. Daha sonrasında geriye kalan hafif de olsa sivilce izleri moralimi yeterince bozabiliyordu. Buna ilave olarak burun kenarlarındaki siyah noktalar... neyse hepsi uçup gitti. Cildime uyguladığım ve 4 haftada sonuç aldığım kürümü sizinle de paylaşmak istiyorum umarım işinizi görür :)
1 yemek kaşığı kil
1 tatlı kaşığı e vitamini içeren bakım yağı
2-3 damla limon suyu
aldığı kadar maden suyu :)

Karma bir cilt yapısına sahip olduğum için alın ve çene bölgemde zaman zaman sivilcelenmeler oluyordu. Daha sonrasında geriye kalan hafif de olsa sivilce izleri moralimi yeterince bozabiliyordu. Buna ilave olarak burun kenarlarındaki siyah noktalar... neyse hepsi uçup gitti. Cildime uyguladığım ve 4 haftada sonuç aldığım kürümü sizinle de paylaşmak istiyorum umarım işinizi görür :)
1 yemek kaşığı kil
1 tatlı kaşığı e vitamini içeren bakım yağı
2-3 damla limon suyu
aldığı kadar maden suyu :)

Kil maskesini ben de hazırlarım ayda bir. Ama içine limon ve maden suyu hiç koymamıştım. bu şekilde deneyeceğim mutlaka.
Haftada bir mi uyguladın?

Evet canım haftada bir uyguladım cumartesiden cumartesiye. Bu tarifi güzellik salonunda çalışan kardeşimden aldım :)

Kil maskesini ben de hazırlarım ayda bir. Ama içine limon ve maden suyu hiç koymamıştım. bu şekilde deneyeceğim mutlaka.
Haftada bir mi uyguladın?
Evet canım haftada bir uyguladım cumartesiden cumartesiye. Bu tarifi güzellik salonunda çalışan kardeşimden aldım :)

X