- Konu Sahibi sessizliiik
-
Merhaba . Sivilce izleriyle sorunum var .Cildiyeye gittim ama kullandığım jeller tahriş yaptı yüzümde.İnternette pek çok tarif var ama hangisi etkili olur bilmiyorum. Sizler neler yapıyorsunuz ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :)
Merhaba . Sivilce izleriyle sorunum var .Cildiyeye gittim ama kullandığım jeller tahriş yaptı yüzümde.İnternette pek çok tarif var ama hangisi etkili olur bilmiyorum. Sizler neler yapıyorsunuz ?
C bnm birden sivilcelerim olmustu ergenlikte hic sivilce problemim olmamasina ragmen ciban gibiydi gwciodu ama izleri kaliodu dr gittim bicsey bulamadilar ben sole bisi yaptim ama sende etkisini bilemem ama kulak copunu sicak suya batirip o izlerin ustunde gezdiriodum yakmadan ama sonra devekusu yagi yani emu yagi aldim onu surdum ve gecti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sivilcenin hangi nedendn ortaya çıktgnı bul.yoksa ne kullansan fayda etmez
Sivilce izleri hop diye geçmez bir ay alıyor en az yani cildini boşa tahriş edip inceltme o deriyi atmak için.
O kadar kısa sürede geçmez tabi ki dene kadar sürdüğü önemli değil ile yaraması önemli .
Hep dyorum hormonlarna baktır.karacgne baktırSivilce yapan cips çekirdek gibi yağlı yiyecekler tüketmiyorum.Genel olarak duru bir cildim var son zamanlarda oluştu
Teşekkür ederim :) sıkmadığım halde iz kalıyor
vallah kuuzum benımde guzel yuzum kendılıgınden sıvılce doldu . her maskede yaptım . ama en sonda dr. gıttım hap ve krem verdı. bence sende gıt =)
sivilce izleri geçer mi ki???
ben geçmez diye biliyorum
hatta dr. bile sivilceler geçer ama izler için yapacak bir şey yok demişti
ben sivilcelerden kurtuldum ya ona şükrediyorum
evde yapılan maskelere de hiç inancım kalmadı
yapıyorum bazen ama hiç işe yaramıyor
bende de izler var ve çukurluklar, ama onlarla yaşamaya alıştım
evet canim allaha sukur eskısınden guzel oldu. ızlerım yoktu lekelerı vardı oda yenı oldugu ıvın gectı kuzumHap ve krem işe yaradımı peki bende gitmeyi düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çukurlar geçmez ama kahverengi lekelere iyi bakarsan geçiyor tabi zaman alıyor
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
evet canim allaha sukur eskısınden guzel oldu. ızlerım yoktu lekelerı vardı oda yenı oldugu ıvın gectı kuzum
Sevindim adınıza teşekkür ederim umut oldu banada en kısa zamanda gidicem :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?