- Konu Sahibi sessizliiik
-
nerelisin aynı sehırdeysen . adresını vereyım?? yada gelebıleceksen adresını verıyım??
Bunlar sivilce halinde mi yoksa sivilce gecmis izi mi kalmisArkadaslar cildim cok kotu oldu napabilirim . Acil yardim lutfeenn
Yani yeni sayilirlar. Henuz yara gibi diyebilirim . Boyle sivilce siyah nokta gozenekler bilemiyorum artik napiym cok fena olduBunlar sivilce halinde mi yoksa sivilce gecmis izi mi kalmis
Bilemiyorum kiForumda bununla ilgili bölüm vardı.
Bilemiyorum ki
Bir doktora danissaniz krem verirler leke ve sivilce geciren burada ilac ismi vermek yasak yazamiyorunYani yeni sayilirlar. Henuz yara gibi diyebilirim . Boyle sivilce siyah nokta gozenekler bilemiyorum artik napiym cok fena oldu
Yani daha once gittim var hepsi ama ise yaramiyor. Yememe icmeme dikkat ediyorm jelim soyucu tonigim gunes kremim hepsi var cok iyi markalar ama bilmiyorum cok kotu olduBir doktora danissaniz krem verirler leke ve sivilce geciren burada ilac ismi vermek yasak yazamiyorun
Bunun disinda sabah aksam yagli ciltler icin olan yikama jelleri ile cildinizi temizleyin
Ve yagli krem fondoten vs surmeyin. Su bazli krem ve fondoten edinin
Acaba hangi topikte Biliyormusunuz cok fazla var bu tur konu. Çoğunluğunda bos muhabbet dönüyor :/O başlık altında , bu tarz problemleri olan ya da daha önceden problemleri yaşayanlar daha aktif ve bu gibi konular açılıyor en azından daha çok fikir sahibi olursunuz diye söylüyorum
Acaba hangi topikte Biliyormusunuz cok fazla var bu tur konu. Çoğunluğunda bos muhabbet dönüyor :/
Cok tesekkur edermhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/cilt-bakimi.608/
Verdiğim linke tıklayarak sonrasında ilgili başlığa girebilirsiniz.
Ben 16 yaşındayım cildiyeye gittim isotrexin jel verdi. Dönemsel sivilcelerim çıkıyordu fazla yoktu. Neyse izlerim düzelsin diye gece yatmadan önce sürdüm sürekli yüzümde tahriş yaptı kesinlikle kullanmanızı önermiyorum şimdi sebamed sabunla yıkıyorum yüzümü ve trovocort pişik kremi sürüyorum sürekli cildime çok şey denedim ama gerçekten bu tahrişlerimide düzeltti lekelerimide. 3 günde büyük bi değişim oldu o kıpkırmızı tahriş olmuş yüzümden eser kalmadı. Göz altı morluklarımada iyi geldi. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim. Artık fondoten bile kullanmıyorum.Merhaba . Sivilce izleriyle sorunum var .Cildiyeye gittim ama kullandığım jeller tahriş yaptı yüzümde.İnternette pek çok tarif var ama hangisi etkili olur bilmiyorum. Sizler neler yapıyorsunuz ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?