Sivilceli Ciltler Sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sırtımda çok sivilce var ve eskiden kurcaladiklarimin izleri var izleri nasıl geçirebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ciddi çukurlaşmalardan bahsedemeyeceğim ama makyaj yaptığımda dahi pürüzler olurdu yer yer...

Cilt bakım ürünlerini eczanelerden temin eder içtiğim suya, yediğim meyvelere varana kadar her şeye çok dikkat ederdim ama sonuç değişmezdi...

Cildim aşırı hassas olduğu için kullandığım kaliteli maske ve tonikler bile memnun etmiyordu beni...

Ne zamanki her banyo öncesi kahve telvesiyle nazikçe peeling yaptım, tonik olarak hakiki maden suyu kullandım ve yaz kış sürekli güneş kremine başladım...

Ne dönemsel sivilcelerden ne izlerden ne de pürüzlerden eser kaldı...

Meğer bu kadar kolaymış güzel bir cilde sahip olmak...

Herkeste aynı sonucu verir mi bilmem ama benim kadar hassas tenli, alerjik bünyeli biri için bu değişim inanılmaz...

Artık yüzüme uyguladığım tek kimyasal ürün güneş kremi ki solante acnes başlı başına bir mucize zaten...

Umarım herkes kendine iyi gelen formülü bulur...

Arkadaslar cildim cok kotu oldu napabilirim . Acil yardim lutfeenn

Eklentiler

• 2014-11-26 22.45.31.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 92
  • 2014-11-26 22.46.10.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 84
Yani yeni sayilirlar. Henuz yara gibi diyebilirim . Boyle sivilce siyah nokta gozenekler bilemiyorum artik napiym cok fena oldu
Bir doktora danissaniz krem verirler leke ve sivilce geciren burada ilac ismi vermek yasak yazamiyorun

Bunun disinda sabah aksam yagli ciltler icin olan yikama jelleri ile cildinizi temizleyin

Ve yagli krem fondoten vs surmeyin. Su bazli krem ve fondoten edinin

Yani daha once gittim var hepsi ama ise yaramiyor. Yememe icmeme dikkat ediyorm jelim soyucu tonigim gunes kremim hepsi var cok iyi markalar ama bilmiyorum cok kotu oldu

O başlık altında , bu tarz problemleri olan ya da daha önceden problemleri yaşayanlar daha aktif ve bu gibi konular açılıyor en azından daha çok fikir sahibi olursunuz diye söylüyorum
Acaba hangi topikte Biliyormusunuz cok fazla var bu tur konu. Çoğunluğunda bos muhabbet dönüyor :/

off benımde basımın belası bır bakıyorum anıden cıkmaya baslıyorlar ergenlıkte hap kullandım gectı bu ara yne cogaldılar ersag akne losyonu ve argan yaglı krem sprs eetım kullanıp denıycem bakalım cok etkılıymıs

Benimde cildim çok hassas ne kullansam alerji yapıyordu sivilceler de cabası, allah razı olsun nihan hanım aloevera lı bir krem önerdi cildim bebek gibi oldu fondöten bile kullanmıyorum artık.

Acnemax One Night
Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçen ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmıştır.

Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçen ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmış olup, gönüllülerin %83,3 ünde 12 saat içerisinde belirgin iyileşmeler saptanmıştır. Acnemax One Nightın sorunlu bölge üzerine çok az miktarda uygulanması etkisini göstermesi için yeterlidir.

Daha ilk dakikada sürülen bölge üzerindeki reaksiyonu fark edecek, saatler sonra sivilcenizin sönüp iyileşme sürecine girdiğine şahit olacaksınız.

Şayet sık sık sivilce problemi yaşayan ve uzun süre onlarla yaşamak zorunda kalan biriyseniz, daha ilk denemenizden itibaren bu eşsiz formülü yanınızdan ayırmak istemeyerek, çantanızın, valizinizin, kısaca hayatınızın bir parçası haline getireceksiniz.

Bu mucizeden yararlanmak, sizi rahatsız eden sivilcelerinizden inanamayacağınız kadar kısa süre içerisinde kurtulmak için tek yapmanız gereken Acnemax One Nighta sahip olmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 16 yaşındayım cildiyeye gittim isotrexin jel verdi. Dönemsel sivilcelerim çıkıyordu fazla yoktu. Neyse izlerim düzelsin diye gece yatmadan önce sürdüm sürekli yüzümde tahriş yaptı kesinlikle kullanmanızı önermiyorum şimdi sebamed sabunla yıkıyorum yüzümü ve trovocort pişik kremi sürüyorum sürekli cildime çok şey denedim ama gerçekten bu tahrişlerimide düzeltti lekelerimide. 3 günde büyük bi değişim oldu o kıpkırmızı tahriş olmuş yüzümden eser kalmadı. Göz altı morluklarımada iyi geldi. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim. Artık fondoten bile kullanmıyorum.

merhaba benimde sivilcem çoktu aşırı derecede hemde bi markanın yıkama ve sivilce kremını kullandım suan hiç sivilcem yook çoook mutluyuum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…