Sivilceli Ciltler SİVİLCELEEER :/

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

winchester4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
42
4
29
arkadaşlar benim alnımda ve t bölgemde sivilceler var alnımdakiler fazla ve iltihaplı değiller bazıları kırmızı lekeler bıraktı clindoxly kullanıyorum iilk zamanlarda etki etmişti ama artık sanki daha çok çıkarıyor anlamadım sivex çok işe yaramadı gibi bana öneride bulunurmusunuz yani okaaadar aşırıda yok ama canımı sıkıyor görüntüsü yuzunden aglıorum yani lütfen denediğiniz ve işe yarayan bir öneri söylermiisiniz :)

arkadaşlar benim alnımda ve t bölgemde sivilceler var alnımdakiler fazla ve iltihaplı değiller bazıları kırmızı lekeler bıraktı clindoxly kullanıyorum iilk zamanlarda etki etmişti ama artık sanki daha çok çıkarıyor anlamadım sivex çok işe yaramadı gibi bana öneride bulunurmusunuz yani okaaadar aşırıda yok ama canımı sıkıyor görüntüsü yuzunden aglıorum yani lütfen denediğiniz ve işe yarayan bir öneri söylermiisiniz :)

klindoxil bende kullandım. kullanıyorum da.. ama şöyle : büyük yada iltihaplı sivilceler çıktıgında sürüyorum evdeyken sürekli. sonraki güne kuruyor.devamlı kullandıgım bişey değil yani. ihtiyaç oldukça.
yüzünün durumu ne bilmiyorum fakat cliocin-t sölüsyon kullanıyorum her banyodan çıktıktan sonra. özellikle cildim temizken yani.. 3günde 1 de limon+yoğurt maskesi yapıyorum.o da çok iyi geliyor limon yakıyor ama kurutuyor sivilceyi hemencik. yoğurtta nemlendiriyor.. sonraki gune yuzum hoş oluyor gayet..