- Konu Sahibi sevgilerdeyalanasklarda
-
asırı sivilcem yok ama sureklı var yani. dönemsel değil. bilmiyorum ya:S cildimin normalde de bi temizleyiciye ihtiyacı var zaten rutin için artık onun görevini görsün hiç olmazsaTam olarak o ürünü bilmesemde eczacılara güvenme :) her zaman sattıkları ürünü överler o kadar çok kazıklandım ki eczacılar tarafından, ama ben dermokilin ürünlerini normal kozmetikçilerde de görmüştüm biraz uydurmuş olabilir.. çok sorunlu değilse cildin iyi gelecektir. benim arkadaşımın yüzünde çok sivilce vardı ama normalde olmuyormuş bir anda olmuş dönemsel bişeymiş sanırım o babenin stop akn serisini kullandı birde clondxy jel bir ayda bebeksi oldu :) ama ben kullandım hiç bir değişme olmadı sorunlu bir cildim olduğundan :)
öyleyse temizleyicilerin yanında birde krem kullan işe yarar çok değilse.. doktora bir görün istersen:)
ben uzun yıllardır kullanıyorum cok memnunum,facebook sayfalarınada uyeyım yardımcı oluyolar onerebılırım bende
Canım uzun zaman geçmiş üstünden ama bende dermokil düşünüyorum çok sivilceli olmasamda hrp üç beş sivilcem vardır alayım mı?Kullanalı bi kaç gun oldu en büyük faydasını gördüğüm şey yuzumu kurutmuyo hiç üstelik nemlendiriyo yumuşak hissediyorum ama yağsız hoşuma gitti cok sevindimmmmmm buna :) ama tabi henüz sivilceler falan duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?