Sivilceli Ciltler sivilceler dermokil XTREME kullananlar???

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sevgilerdeyalanasklarda

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
86
1
16
İstanbul
dermokil XTREME sadece eczanelerde satılıyomuş marketlerde kozmetikçilerde satılmıyomuş. tedavi amaçlı daha özel daha yoğun hazırlanmıs. cildim sivilceli ama karma. yani yaglı değil. T bölgem yaglı ama yanaklarım çok kuru. bana normal ciltler için dermokil xtreme yüz yıkama jeli ve toniği verdi. yağlı ciltler için de nemlendirici verdi düzenli kullanmamı söyledi. anlattıkları mantıklı geldi. aldım ben de üçünü. tester olarak da maske verdi testerı kullanıp maskeden de almamı söyledi. ve bu ürünler sadece eczanelerde satılıyomuş dermokozmetikmiş. özl yapılıyomuş. bu ürünlerden kullanan veya kullandıgını bildiğiniz var mı. sivilcelerle o kadar çok zamandır boğusuyorum ki ne kullandıysam fayda etmedi. lütfen yardım edin bunlar işe yarar mı çok da parar verdim maskesini de alayım mı eczacı çok övdü bunları :S yardımmmmmm!!!!

kullandım dun ve nugun deneyimlerimi yazayım arkadaslar, öncelikle krem miktarına göre cok uygun tonik ve jel de. piyasadaki diğer dermokozmetik ürünlere göre hem miktarı fazla hem de fiyatı uygun. krem 75 ml, jel ve tonik 150ser ml. üçüne toplam 60 yakın bi parar verdim küsürünü tam hatırlamıyorum. yuzumu kurutmuyo diğer temizleyiciler gibi. kokuları guzel rahatlatıcı. toniği sürdüğümde paumktaki kirliliği görebiliyorum yani iyi temizliyo. krem de istediğim gibi hafif yapılı. temizleme jeli cok fazla köpürmuyo, sanırım sabun içermiyo. ilk izlenimler iyi alerji yapmadı henüz bu da bnm en buyuk kaygılarımdan. umarım sivilcelerime de iyi gelir :(

Tam olarak o ürünü bilmesemde eczacılara güvenme :) her zaman sattıkları ürünü överler o kadar çok kazıklandım ki eczacılar tarafından, ama ben dermokilin ürünlerini normal kozmetikçilerde de görmüştüm biraz uydurmuş olabilir.. çok sorunlu değilse cildin iyi gelecektir. benim arkadaşımın yüzünde çok sivilce vardı ama normalde olmuyormuş bir anda olmuş dönemsel bişeymiş sanırım o babenin stop akn serisini kullandı birde clondxy jel bir ayda bebeksi oldu :) ama ben kullandım hiç bir değişme olmadı sorunlu bir cildim olduğundan :)

Tam olarak o ürünü bilmesemde eczacılara güvenme :) her zaman sattıkları ürünü överler o kadar çok kazıklandım ki eczacılar tarafından, ama ben dermokilin ürünlerini normal kozmetikçilerde de görmüştüm biraz uydurmuş olabilir.. çok sorunlu değilse cildin iyi gelecektir. benim arkadaşımın yüzünde çok sivilce vardı ama normalde olmuyormuş bir anda olmuş dönemsel bişeymiş sanırım o babenin stop akn serisini kullandı birde clondxy jel bir ayda bebeksi oldu :) ama ben kullandım hiç bir değişme olmadı sorunlu bir cildim olduğundan :)
asırı sivilcem yok ama sureklı var yani. dönemsel değil. bilmiyorum ya:S cildimin normalde de bi temizleyiciye ihtiyacı var zaten rutin için artık onun görevini görsün hiç olmazsa :( ama geçirsin istiyorum sivilcelerimi:)

sivilcelerim baya arttı burnumdan hiç çıkmazdı ordan bile cıktı alnımı da baya taradılar ürünleri çok düzenli kullanıyorum yuzum yağ salmaya basladı resmen ve sivilcelerimin ü
stü pütürleniyo yani oynasam ucları kopacak gibi oluyo ve kızarıklık çok arttı bunlar iyileşmeye doğru işaret mi bilmiyorum ve kısa sürede böyle etkiler normal mi bilmiyorum kullanmaya devam edeceğim zaman gösterecek:S ama yuzumu hiç kurutmadı hatta gayet nemlendi ve yağı kusmaya basladı. bırakmayı düşünmüyorum azimli bi şekilde kullancam sabah akşam düzgünce:S

Kullanalı bi kaç gun oldu en büyük faydasını gördüğüm şey yuzumu kurutmuyo hiç üstelik nemlendiriyo yumuşak hissediyorum ama yağsız hoşuma gitti cok sevindimmmmmm buna :) ama tabi henüz sivilceler falan duruyo
Canım uzun zaman geçmiş üstünden ama bende dermokil düşünüyorum çok sivilceli olmasamda hrp üç beş sivilcem vardır alayım mı?

Back
X