gratisten 7 lira civarında bir ücret verip aldığım perfect clear calming spot jel çok iyi geldi bana. her gece sürüyorum sivilceden kalan lekelere ve rengini açtı ki bayadır mevcuttu o lekeler.. kullanalı 2 hafta falan oldu, kullanmaya devam ediyorum daha da açacak gibi.. 7 liralık bir üründen bu kadar verim alacağımı sanmazdım.. bak görselini de ekleyeyim ararken zorlanma:
gratisten 7 lira civarında bir ücret verip aldığım perfect clear calming spot jel çok iyi geldi bana. her gece sürüyorum sivilceden kalan lekelere ve rengini açtı ki bayadır mevcuttu o lekeler.. kullanalı 2 hafta falan oldu, kullanmaya devam ediyorum daha da açacak gibi.. 7 liralık bir üründen bu kadar verim alacağımı sanmazdım.. bak görselini de ekleyeyim ararken zorlanma:Eki Görüntüle 1551662
Cok tesekkur ederim canim fotograf icin ayrica tesekkur ederim bazen burda soylenenleri bulamiyorum benimde alnimda izler var yaklasik 2 aylik izler onlarda etkili olur insallah
Cok tesekkur ederim canim fotograf icin ayrica tesekkur ederim bazen burda soylenenleri bulamiyorum benimde alnimda izler var yaklasik 2 aylik izler onlarda etkili olur insallah