P
punk_chick
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EbRuM_DeRyAM
-
evet cnm dr verdi söledim kuruto ayrıca nemlendirici verin falan dedim oda sabunla yıkama falan dedi ama kızarıklık yaptını sölemedim durmadan da gitmek istemiyorum sorun çıkarıo gibi benneyaptımki 3 günden sonra yine hergün mü kullancam canım bide nemlendirici kullanıyomsun acaba verdimi dr un ben çok istedim yazmadı su iç sabun kullanma falan dedi ya senağlama
punk_chick canım yazamadım kusura bakma. la roche posay nemlendirici almışsın, iyi yapmışsın.çünkü makyaj yaptım koruyucuyu sürdükten sonra yok tutmuyo nemlendiricinin yerini :1no2: yine biodermanın sivilce tedavisi gören ciltler için yoğun nemlendiricisi var ondan almayı planlıyorum ben de. yüzüm çok kötü çooook, hem kuru hem sivilce dolu benneyaptımki benzamycin bile fayda etmiyo artıksenağlama
canım effeclar temizleyici jelin adı effaclar da var bende ama o temizleme jelim nemlendiricinin adı " La Rocha Posay hydraphase legere" a.s.
bana o jelin nemlendiricisini vermişti işte aynı seri.çok kararsız kaldım, yine eczacıya danışıcam galiba. sağol canıma.s.
bende dn kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle, yanına antibiyotik takviyoseni cleosin-T jel miydoi adı ondan var,bakalım iyi gelecekmi?
slm arkadaslarr yaa bii konuda bana yardımcı olurmusunuz siwilce için krem aldım benzamycin....bu kremi gecemi kullanmamız gerekiyordu gündüzmü... yardımcı olursanız sewinirimmm...
hımm canım bana dr bi sabun önerdi ımex dıye onuda aldım bıde cleocin dıye bı krem wermıstı ıkısını karıstırdım hangısı gunduz hangısı gece dıye yardımın için tşkr ederim canım=)))
slm arkadaslarr yaa bii konuda bana yardımcı olurmusunuz siwilce için krem aldım benzamycin....bu kremi gecemi kullanmamız gerekiyordu gündüzmü... yardımcı olursanız sewinirimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?