mrb kızlar sıvılce ıcın bı krem duydum..benzamycin aranızda kulllanan veya kullanmıs olan varsa bana bılgı verırmısınız sımdıden tşkler
arkadaşlar bu ilacı akşam sivilcelerin üzerine sürüp sabaha kadar yıkamıyormuyuz? Yoksa sivilcenin üzerine sürüp biraz bekletip yıkıyormuyuz?? Bana doktor birşey söylemedikullanan arkdşlar yardımcı olurmusunuz lüftenn
1). sorum= BEN AVON ÜRÜNÜ OLAN CLEARSKİN SETİNİ KULLANIYORUM YÜZÜMDEKİ SİVİLCELER ÇOĞALDI BENDE BIRAKTIM AMA ANNEM DEVAM ETMEMİ ÖNERİYOR TÜM SİVİLCELERİNİ ÇIKARACAK TEMİZLENECEK DİYOR BUGÜN DOKTORA GİTTİM ODA BENZAMYCIN DİYE BİR İLAÇ VERDİ SİZCE CLEARSKİNE DEVAM ETMELİMİYİM YÜZÜMDEKİ SİVİLCELERDEN SIKILDIM LÜTFEN YARDIM EDİN SAYGILAR ŞİMDİDEN TŞKKÜRLER
2).sorum= BENZAMYCIN i kullanmaya başladım bugün yüzüm kalıp gibi işe gidenler nasıl kullanıyor kuruyup dökülmeye ne zaman başlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim:sinifsinif:
2 gündür tetradox hap ile benzamycin'i kullanıyorum
1tane hafif şiş olan sivilcem yok oldu
zaten başka sivilcem yok,diğerleri hep kırmızı benek benek izler
cilt soyucu bi şey vermedi doktorum
hatta pek ilgilenmedi desem yeridir
umarım lekeleri de yok ediyordur bu krem
ayrıca nemlendirici krem bile vermedi doktor,dermokil'in kremi var bende
problemli ciltler için...
onu sürüyorum[/QUOTE
arkadaşım ben de aynen senin gibi 2 kutu tetradox kullandım benzamycinle beraber 12 mart da başladım hala kullanıorm..tamamen geçmiş değil ama düzelme var..artık napcamı şaşırdım 27 yaşındayım bıktım artık düzgün bi cilt istiyorm..işim gereği dr larla konuşma fırsatım oluyor..hepsi benzamisine iyi ilaç diyor..ben pek sevmiorm ama dr devam et dedi kullanıorm bakalım..iyileşme olmazsa kışa doğru roaccutane başlayalım dedidüşük dozunu..
arkadaşım ben de aynen senin gibi 2 kutu tetradox kullandım benzamycinle beraber 12 mart da başladım hala kullanıorm..tamamen geçmiş değil ama düzelme var..artık napcamı şaşırdım 27 yaşındayım bıktım artık düzgün bi cilt istiyorm..işim gereği dr larla konuşma fırsatım oluyor..hepsi benzamisine iyi ilaç diyor..ben pek sevmiorm ama dr devam et dedi kullanıorm bakalım..iyileşme olmazsa kışa doğru roaccutane başlayalım dedi2 gündür tetradox hap ile benzamycin'i kullanıyorum
1tane hafif şiş olan sivilcem yok oldu
zaten başka sivilcem yok,diğerleri hep kırmızı benek benek izler
cilt soyucu bi şey vermedi doktorum
hatta pek ilgilenmedi desem yeridir
umarım lekeleri de yok ediyordur bu krem
ayrıca nemlendirici krem bile vermedi doktor,dermokil'in kremi var bende
problemli ciltler için...
onu sürüyorumdüşük dozunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?