Yok canım kızarma olmadı ben de benım cılt ne ılaclar gorduartık alıskın kızartsa da etkı etmemıstır
ama haatımda kullandıgım en guzel ılac cıktı benzm.sıvılce cıkmasını yuzde 98 azalttı yemın ederım.. cıksa da ertesı gun kurutuyordu ama bayadır yok sukur 1 gun benz. 1 gun acnelyse kullanıyorum sımdı benzm.den sonen sıvılcelerıde acnelyse soyarak goturuyorr
ben akşam kullandım ama yarım saat yüzümde tutup yıkadım.. sabaha kadar tutmaya cesaret edemedim... birde bir yerde 20-30 dk tutun yıkayın diye okumuştum ona dayanarak böyle birşey yaptım....
arkadaşlar doktor banada bu ilacı verdi 1 haftadır kullanıyorm ama sanırım bilinçsiz kullanıyorum :S:S şimdi sorularıma cvp verirsenin çok sevinirm :)
1-bunu akşam sürdükten sonra yıkamadan mı yatacağız?
2- sabaha kadar bekleteceksen bunu yıkayacak mıyız? bunu soruyorm çünkü kimileri yıkanmayacak diyor::S
3-sürdüğümüz zaman miktarı ne kadar olmalı ? yani maske şeklide yoğun görünüm mü olmalı yoksa şeffaf görüntüsü olacak şekilde mi olmalı??
şimdiden teşekkürler...
bugün doktor bana benzamiyn verdi bakalım faydası olucakmı buraya yazarım bikaç gün sonra yanındada tetradox hap onun bi faydası olucağını sanmıyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?