• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceler için bir yöntem (denedim ve sonuç aldım)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mnrygc

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
92
0
296
İzmir
Arkadaşlarr benim yanaklarımda bi kaç sivilce vardı, sürekli temizleyip nemlendirirdim cildimi,iyi bakardım yani ama onlarda ne bi iyileşme ne de büyüme olurdu..Kırmız leke gibilerdi. Sonra internette dolaşırken bi forum sitesinde bi karışım gördüm. Hiç inanmamıştım etki ediceğine ama gece yatmadan önce uyguladım vee sabah kalktığımda nee zamandır geçmeyen o sivilceler çook küçülmüştü delikafadulden :teytey: ucu beyaz olan sivilceleri de geçiriyo.
Karışım şu : Visine göz damlası
Bebek pudrası
Sivilcenizin üstüne göz damlasını damlatın ve üstüne bol bebek pudrası sürün. Bende çok işe yaradı ve bi gecede küçülttü sivilcelerimi.
Ben başka göz damlasıyla denemedim diğerleri etki eder mi bilemiyorum.
Deneyen olursa paylaşsıınn kaydirigubbakcemile4

pudra yagı emıyor maskesını yapıorum bende göz damlasının içinde antibiyotik oldugundan iyi gelebilirr çookk tşk paylaşim için

canım şu kırmızı beneklerden bendede var tam sıvılce deilde kabarıklık pütür pütür uçları yok dielim kırmızı leke derken bunlardanmı bahsedıosun ??

Vicine göz damlası antibiyotik değil..kanlanma ve kızarıklığı geçiren bi ilaç..tetrahidrazol içerir ve kanlanma ve tahrişe bağlı sıkıntıları giderir..cillteki kızarıklıklara da bu madde iyi geliyor olabilir..

eczaneden avene cicalfate diye bir ürün verdi kadin sözde antibakteriel kremmis,ama cumartesiden buyana hicbir degisiklik yok.bu güzel havalarda disari cikamiyorum yaa,saniyorum herkes bana bakiyor.

aynen yaa hele güneşe cıkınca iyice kabarıyolar bende cok rahatsız oluyorum yüzüne ne oldu die soruolar S:

canım şu kırmızı beneklerden bendede var tam sıvılce deilde kabarıklık pütür pütür uçları yok dielim kırmızı leke derken bunlardanmı bahsedıosun ??

evet onlar gibiydi benimkiler de ama sende olanlar sıcaktan da olabilir bak kardeşimde de olur hep ve onda sivilce çıkmaz.

arkadaşlar bu arada bu göz damlası göz batmalarında rahatlatıyo ama doktorlar çok aşırı kullanılmasını tavsiye etmiyolarmış, zaten her şeyin fazlası zarar ama ben yine de sizi bilgilendireyim. İşte göz damarlarını genişletiyomuş bi süre sonra. O yüzden eğer gözünüzde kullanıyosanız çok sık kullanmayın. Sivilce için de bütün yüze falan değil de sadece geçinceye kadar sivilcenize uygulayın.
Mutlu günleerrr a.s. :enbuyukkk:

kızlar ben şuan gördüm yazıyı baya eskiymiş ama yine de yazmak istedim belki görüp cevap veren olabilir diye.bunu sürüp yatıcak mıyız yoksa yıkamak falan gerekiyor mu?

Back
X