Sivilceli Ciltler sivilceler için kil - limon suyu - maden suyu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
secretlov benim yüzümdekiler akne... o yüzden mi geçmiyor acaba :((

valla bılemıyorum kı canım :26: bnm yuzumde sıvılceler vardı . o sıvılcelerden kalan kırmızı kırmızı ızler vardı onları gecırdı.
cıldın nasıl bı durumda bılmıyorum ama bu maske işe yaramadıysa sende.
bı doktora gıt ıstersen

pekı sen maskeyı ne kadar sure de kullandın ?

valla bılemıyorum kı canım :26: bnm yuzumde sıvılceler vardı . o sıvılcelerden kalan kırmızı kırmızı ızler vardı onları gecırdı.
cıldın nasıl bı durumda bılmıyorum ama bu maske işe yaramadıysa sende.
bı doktora gıt ıstersen

pekı sen maskeyı ne kadar sure de kullandın ?

ya daha kullanalı bir hafta oldu... doktora gittim ama emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum.. 1 haftada cok az bi süre belki.. sabah akşammı kullansam :26:

maskeyi dün ilk kez yaptım.yalnız kili toz haline getirmeden kalıp şeklinde attığım için karışım hazırlanana kadar eve ve üstüme de kil maskesi yapmış oldum:61:

maske ben de 5dk.dan daha uzun sürede kurudu.şimdilik yüzümde bir değişim yok ama ilk defadan değişim beklemek biraz zor zaten.devam ediceğim kullanmaya:64:

ya daha kullanalı bir hafta oldu... doktora gittim ama emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum.. 1 haftada cok az bi süre belki.. sabah akşammı kullansam :26:

sabah akşam fazla olur. gunde bir sefer yeterli.
şahsen ne diyecegımı bılemıyorum şuan. hanı herkesde aynı etkıyı göstermeyebilir. herkesin cildi farklı sonucta. ama şimdiye kadar en ufak bıle değişiklik olmadı mı yanı hiç ?

maskeyi dün ilk kez yaptım.yalnız kili toz haline getirmeden kalıp şeklinde attığım için karışım hazırlanana kadar eve ve üstüme de kil maskesi yapmış oldum:61:

maske ben de 5dk.dan daha uzun sürede kurudu.şimdilik yüzümde bir değişim yok ama ilk defadan değişim beklemek biraz zor zaten.devam ediceğim kullanmaya:64:

hadı hayırlısı bakalım :))
yalnız kili toz halıne getırmekten bahsetmıssın ya canım. benım aldıgım kil toz halındeydı .
senin kil nasıl kalıp şeklınde merak ettım ?:26::26:

Son düzenleme:
sabah akşam fazla olur. gunde bir sefer yeterli.
şahsen ne diyecegımı bılemıyorum şuan. hanı herkesde aynı etkıyı göstermeyebilir. herkesin cildi farklı sonucta. ama şimdiye kadar en ufak bıle değişiklik olmadı mı yanı hiç ?

ya değişiklik şöye oldu. en azından kabartı yok.. indiler.. benim cildim daha problemli oldugu için uzun sürecek diye düşünüyorum.. ama durmak yok,yola devam :))

hadı hayırlısı bakalım :))
yalnız kili toz halıne getırmekten bahsetmıssın ya canım. benım aldıgım kil toz halındeydı .
senin kil nasıl kalıp şeklınde merak ettım ?:26::26:
benim kilimde toz değil.. küçük taşlar gibiydi.. madensuyunu koyunca patladı gitti :DD

ya değişiklik şöye oldu. en azından kabartı yok.. indiler.. benim cildim daha problemli oldugu için uzun sürecek diye düşünüyorum.. ama durmak yok,yola devam :))

benim kilimde toz değil.. küçük taşlar gibiydi.. madensuyunu koyunca patladı gitti :DD

durma devam et bence :))))
ıster toz olsun ıster kalıp sonucta etkısı aynı :1::1::1:

ya kızlar sinir oluyorum benim karışımım homojen olmuyor bir türlü:20:
hep kil dibe çöküyor.nerede yanlış yapıyorum:25:

önceden sadece kili denemiştim yüzüm için maden suyu ve limon suyu katmamıştım. sonuç olarak bir faydası olmadı. maden suyunun yüze iyi geldiğini okumuştum birde böyle deneyeyim. umarım faydasını görürüm :34:

ya kızlar sinir oluyorum benim karışımım homojen olmuyor bir türlü:20:
hep kil dibe çöküyor.nerede yanlış yapıyorum:25:

canım eger dıbe çökuyosa maden suyuyla lımon suyunu fazla koymussundur. eger öyle bı durumla karsılasırsan içine birazcık daha:61: kil ekle koyulaşır.

Maden suyu yerine 2 adet aspirin ufalıyorum buda işe yarıyor. Bilginize.
Paylaşım için teşekkürler.

gül suyu bana iyi gelmiyor normal ılık suyla yıkayıp temizlesek yine yararı olurmu acaba hazır malzemeler varken deneyeyim :)

gül suyu bana iyi gelmiyor normal ılık suyla yıkayıp temizlesek yine yararı olurmu acaba hazır malzemeler varken deneyeyim :)

canım gulsuyu cıldı sıkılıastırıyo ve temızlıyo. yalnız normal suyla faydası olur mu bılmıyorum hıc denemedım öyle.:26: istersen bı dene canım yınede faydası olur belkı :61:

sivilceler için bi formul buldum internetten daha önce konusu acıldı mı bılmıyorum :31:

göz kararı ;

limon suyu
maden suyu
yeşil kil

hepsini karıştırıp yuzume suruyoruz yuzumuzde hemen kuruyor. ve bes dk daha o şekılde yuzumuzde tutuyoruz. sonra gül suyuyla temızlıyoruz.

NOT: bunu her gece yatmadan önce yapıyoruz 3 hafta sonunda yuzumuzdekı değişikliği göruyoruz :66::21:

canım sivilce lekelerin ne alemde suan?

Back
X