Sivilceli Ciltler sivilceler için kil - limon suyu - maden suyu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
secretlov sen kilden sonra yüzünü yıkadıgında kasıntı oluyormuydu? bende 3 gündür yapıyorum sivilcelerim kurudu gibi sanki ama tam gecmedi.. sonuna kadar kullanıcam inş.

secretlov sen kilden sonra yüzünü yıkadıgında kasıntı oluyormuydu? bende 3 gündür yapıyorum sivilcelerim kurudu gibi sanki ama tam gecmedi.. sonuna kadar kullanıcam inş.

yok canım kaşıntı yapmadı bende.
üç günde tam gecmez canım sen bırakma devam et en azından bı haftada yavastan yavastan kaybolmaya baslıycak. sonuc alman ıcın 15-20 gun devam et.

sivilceler için bi formul buldum internetten daha önce konusu acıldı mı bılmıyorum :31:

göz kararı ;

limon suyu
maden suyu
yeşil kil

hepsini karıştırıp yuzume suruyoruz yuzumuzde hemen kuruyor. ve bes dk daha o şekılde yuzumuzde tutuyoruz. sonra gül suyuyla temızlıyoruz.

NOT: bunu her gece yatmadan önce yapıyoruz 3 hafta sonunda yuzumuzdekı değişikliği göruyoruz :66::21:

aaa bunu gecende Ahmet Marankide anlatti acaip iyi geliyormus :) ama o hakiki gülsuyuda demisti yani senin verdigin malzemelerin disinda ayriyetten bide gülsuyu koyulcak o karisima :)

aaa bunu gecende Ahmet Marankide anlatti acaip iyi geliyormus :) ama o hakiki gülsuyuda demisti yani senin verdigin malzemelerin disinda ayriyetten bide gülsuyu koyulcak o karisima :)

o gulsuyu- lımon suyu- maden suyu karısımını tonik nıyetıne vermıstı. hatta cok ıyı makyaj temızleyıcıdır demıstı :D:D

ama verdıgı bu karısımda gulsuyu yok yanı o ayrı bu ayrı tarif ıkısını de anlatmıstı marankı . sivilceler için sadece kıl-madensuyu-lımon suyu karısımı var.istersenız gulsuyuyla temızlersınız demıstı. bende dınlemıstım onu ama ben bunu daha onceden ınternette buldum zaten. marankıyı sonradan dınledım :D aynı tarıf yanı

Son düzenleme:
bunu günlük mü yapmak gerekiyor? yoksa bi kerede yapıp kullansak olur mu :))

şöyle ki ; bi kere yapınca ıcınde kil oldugu ıcın kuruyo yanı ıkıncı sefer kullanılmaz hale gelıyo. ama gunluk yapınca daha ıyı olur . zaten cok ugrastıran bıseyde değil :))

ya yok ben ilk seferde tutturamadım çok koymuşum 5 gün kullandım yeni bitti :) streç filmle sardım kurumadı... :)

:D:D kurumadıysa ıyıdır :D
bende ılk yaptıgımda fazla yapmıstım artanı da anneme surmustum :D

Allah iyiliğini versin :60: neyse bugun artık az az yaparım... ya sanki hiçbi değişikli olmadı.. sadece kuruyorlar :26: ama gerci cok erken.. senin gibi gecmesini istiyorum sivilcelerimin.. bide gecmezse cok üzülürüm :43:

Allah iyiliğini versin :60: neyse bugun artık az az yaparım... ya sanki hiçbi değişikli olmadı.. sadece kuruyorlar :26: ama gerci cok erken.. senin gibi gecmesini istiyorum sivilcelerimin.. bide gecmezse cok üzülürüm :43:

inş geçer canım merak etme :)) sabırla yapmak lazım. bende ılk basta dedım işe yaramaz dıye ama sonra bırakmadım sonuna kadar devam ettım maskeye. ıyıkıde bırakmamısım :66::66:

secretlov sivilcelerinin hepsi geçti mi? yada geçtiyse hala kullanıyormusun maskeyi?_

secretlov sivilcelerinin hepsi geçti mi? yada geçtiyse hala kullanıyormusun maskeyi?_

geçti canım gecti. maskeye hergun devam etmıyorum cunku gerek duymuyorum suan :)
ama haftada bır bakım maskesı olarak kullanmaya devam edıyorum. cunku ıcınde kıl oldugu ıcın cıldı temızlıyo ve de rengını acıyo cildin :) :64::64::64::66::66:

cok memnun kaldım:64::64::64:

geçti canım gecti. maskeye hergun devam etmıyorum cunku gerek duymuyorum suan :)
ama haftada bır bakım maskesı olarak kullanmaya devam edıyorum. cunku ıcınde kıl oldugu ıcın cıldı temızlıyo ve de rengını acıyo cildin :) :64::64::64::66::66:

cok memnun kaldım:64::64::64:

iyi madem sarısı başıma :74::92::60:

beklıyorum canım sonucları :))

aktarlarda var canım yada şifalı bıtkıler satan bazı yerlerdede bulabılırsın. 100 gr 1 lira falan ve baya da gidiyo.

canım ben bu yeişl kili ancak zaman bulup da alabildim :3:
bu maskede her seferinde maden suyu için yeni bir şişe mi açacağız yoksa bitine kadar kullanabilirmiyiz.bir de ben ilk defa kil kullanacağım şu göz kararı ölçüleri bir yazarmısın :64:

ya ben göz kararı ayarlayamam:44::44::44: bana bi ölçü verirmisiniz:44::44:

şöyle tarif edim o zaman 3 çay kaşıgı kadar kil- 1 çorba kaşıgı kadar maden suyu - 1 çorba kaşıgı kadarda limon suyu. bunları karıştırıyosun canım. kıvamı cok sulu olmuycak yanı yuze surdgumuz zaman şıpır şıpır damlıyosa az bişey daha kil katabılırız . çok sulu olmuycak yanı hafiften koyu gibi olucak. :)

canım ben bu yeişl kili ancak zaman bulup da alabildim :3:
bu maskede her seferinde maden suyu için yeni bir şişe mi açacağız yoksa bitine kadar kullanabilirmiyiz.bir de ben ilk defa kil kullanacağım şu göz kararı ölçüleri bir yazarmısın :64:

3 çay kaşıgı kadar kil- 1 çorba kaşıgı kadar maden suyu - 1 çorba kaşıgı kadarda limon suyu.
ben maden suyunu bitene kadar kullandım canım. her seferınde yenısını açsak altından kalkamayız zaten :)))

iyi madem sarısı başıma :74::92::60:
inş cnm beklıyorum sonuçları. :61::69:

secretlov benim yüzümdekiler akne... o yüzden mi geçmiyor acaba :((

Back
X