benim doktorum verdi bu ilacı akne tedavisinde..
sabah akşam sürüceksiniz gerçi ciltten cilde değişir en güvenilir yol cilt doktoruna gitmektir canım..şutarafagitti
ama 1 aya yakındır kullanıyorum sabah akşam yıkayın ve sonra üstüne başka birşey sürmeyin doktor bana 6 ay böyle kullandığımda kökünden çözüm olacağını söyledi bakalım inşallah dediği gibi olur gidişat da onu gösteriyor zaten..sositososito
benim doktorum verdi bu ilacı akne tedavisinde..
sabah akşam sürüceksiniz gerçi ciltten cilde değişir en güvenilir yol cilt doktoruna gitmektir canım..şutarafagitti
ama 1 aya yakındır kullanıyorum sabah akşam yıkayın ve sonra üstüne başka birşey sürmeyin doktor bana 6 ay böyle kullandığımda kökünden çözüm olacağını söyledi bakalım inşallah dediği gibi olur gidişat da onu gösteriyor zaten..sositososito
bende önce bebak acıbadem sütüyle siliyorum tamamen temizlesin yüzümü diye sonra sivex kullanıyorum bi sivilcemi bi gece de resmen yok etti bebak la denemenizi öneririm gurbaa prensess sağolsun bende onun önerisiyle denedim ve sonuc mükemmel tabi ayrıca lavanta çayıda içiyorum off offf bi söyle dümdüz olamadı tenim inşallah bi kaç ayda sonuc alırım sivex ve benzamicyn üstüne sivilce ilacı tanımam ben tabi böyle jel olarak kullanılanlar içinde..kaydirigubbakcemile5
ozaman sabredıyım sıvex kullanmaya:çok üzgünüm:
hepimiz mecburuz tatlım sabretmeye hiçbi ilaç diğer gün geçirmiyoki sivilceleri..yerimseniben
2 hafta oldu kullanmaya baslayalı cıldımde kucuk kucuk sıvılceler cıktı yanı eskıden beter oldu:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: boyle kalmaz dımı:çok üzgünüm:
ya ben imex le sivex kullandım ama hiç bi işe yaramaıo galıba:çok üzgünüm: 2.5 hafta oldu:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?