• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceler ve sonrasında kırmızı lekeler ??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

katre584

olmuşla ölmüşe çare yok.
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
677
333
88
Yüzüm sivilce dolu kırmızı lekeleri desem daha dogru olur aslında hiç elimi sürmesem bile sivilce söndükten sonra kırmızı lekesi kalıyo su andada cogaldi sanki kucuk kucuk alnında yanaklarım da çıktı birden bire varmı bi öneriniz geçiren bişeyler fikir verin kızlar... ((

Yüzüm sivilce dolu kırmızı lekeleri desem daha dogru olur aslında hiç elimi sürmesem bile sivilce söndükten sonra kırmızı lekesi kalıyo su andada cogaldi sanki kucuk kucuk alnında yanaklarım da çıktı birden bire varmı bi öneriniz geçiren bişeyler fikir verin kızlar... ((

aynı sorunu bende yaşıyorum. şu an sivilcem yok ama kırmızı leke şeklinde izleri kaldı. bir dermatoloğa git mutlaka muhtemelen soyucu krem verecektir. Benim cildim hassas ve alerjik olduğu için ne yazık ki soyucu kremleri kullanamıyorum.. İki defa alerjiden şişmiş suratla acile gittiğimi bilirim. O yüzden kafana göre de ürün kullanmanı tavsiye etmem

aynı sorunu bende yaşıyorum. şu an sivilcem yok ama kırmızı leke şeklinde izleri kaldı. bir dermatoloğa git mutlaka muhtemelen soyucu krem verecektir. Benim cildim hassas ve alerjik olduğu için ne yazık ki soyucu kremleri kullanamıyorum.. İki defa alerjiden şişmiş suratla acile gittiğimi bilirim. O yüzden kafana göre de ürün kullanmanı tavsiye etmem
Krem çok kullandım ama hiç bi faydası olmuyo maden suyu yada kükürtlü sabundu galiba yanlış hatırlamıyorsam hiç böyle şeyler kullandin mi

Krem çok kullandım ama hiç bi faydası olmuyo maden suyu yada kükürtlü sabundu galiba yanlış hatırlamıyorsam hiç böyle şeyler kullandin mi

Kükürtlü sabun benim cildimi aşırı kuruttu. İmex sabun kullandım bir süre kızarıklığı biraz hafifletti ama gözeneklerim genişledi gibi geldi bana. Ya da kullandığım güneş kreminden kaynaklı genişledi emin değilim.
Şu an la roche possay effacler gel kullanıyorum. Nemlendirici olarak da duo ama pek beğenmedim açıkçası. Cildim alerjik olduğu için her şeyi deneyemiyorum malesef. Bir keresinde maya maskesi görmüştüm forumda uyguladım sonuç kıpkırmızı ve şiş bir surat :( artık cesaret edemiyorum her şeyi denemeye. Avene termal su kullanıyorum sivilcelere etkisi yok ama cildin hassassa tavsiye ederim ferahlatıyor cildi

Kükürtlü sabun benim cildimi aşırı kuruttu. İmex sabun kullandım bir süre kızarıklığı biraz hafifletti ama gözeneklerim genişledi gibi geldi bana. Ya da kullandığım güneş kreminden kaynaklı genişledi emin değilim.
Şu an la roche possay effacler gel kullanıyorum. Nemlendirici olarak da duo ama pek beğenmedim açıkçası. Cildim alerjik olduğu için her şeyi deneyemiyorum malesef. Bir keresinde maya maskesi görmüştüm forumda uyguladım sonuç kıpkırmızı ve şiş bir surat :KK43: artık cesaret edemiyorum her şeyi denemeye. Avene termal su kullanıyorum sivilcelere etkisi yok ama cildin hassassa tavsiye ederim ferahlatıyor cildi
Senin işin daha zormuş cnm doktor görmeden bişey kullanamazsn ben şu kükürtlü sabunu ve maden suyunu bi denicem sanırım gözenekleri çilek yağının iyi geldiğini okumuştum forumda mantıklı geldi onuda denemeyi düşünüyorum

Senin işin daha zormuş cnm doktor görmeden bişey kullanamazsn ben şu kükürtlü sabunu ve maden suyunu bi denicem sanırım gözenekleri çilek yağının iyi geldiğini okumuştum forumda mantıklı geldi onuda denemeyi düşünüyorum
Cildin yağlıysa eğer kükürtlü sabunun faydasını görürsün ama kuru ya da karmaysa cildini aşırı kurutur. "Excipial hydro" diye bi krem var su bazlı. Dermatolog önermişti bunu bana. Güzel bir krem kullanabilirsin. Lekelere faydası yok ama sabunun yarattığı kuruluğa karşı iyi gelir.
Çare bulursan beni de haberdar et ;)

Cildin yağlıysa eğer kükürtlü sabunun faydasını görürsün ama kuru ya da karmaysa cildini aşırı kurutur. "Excipial hydro" diye bi krem var su bazlı. Dermatolog önermişti bunu bana. Güzel bir krem kullanabilirsin. Lekelere faydası yok ama sabunun yarattığı kuruluğa karşı iyi gelir.
Çare bulursan beni de haberdar et :KK66:
Sağol cnm inşallah bi care bulurum senide haberdar ederim :)

acnelyse kremi bi denemenizde fayda var. deriyi soyuyo ve lekeleri geçiriyo
tabi ben doktor kontrolünde kullandım faydasını da gördüm. :KK66:
cildim hassas olduğu için 2-3 kere arka arkaya sürdüğümde hafif kızarıklık yapmıştı ama bunlar normalmiş

Back
X