- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
-
Hormonlarınıza baktırmanız lazım. Hormonal bir probleminiz varsa dünyadaki bütün cilt maskelerini kullansanız da, karışımlar yapsanız da işe yaramaz.[/QUOT]
Aslında çok fazla tüy problemim de var ama genetik olduğu için hormonal bi skıntı olarak düşünmemiştim ay vallahi sebebini bulabilsek keşke teşekkür ederm önerinz için. ama gitttiğim doktorlar hiç böyle bşşey söylemiyor ben cildiyeye gidip hormon testi istiyorum mu demeliyim yoksa dahiliyeden mi yaptıruyorum
Yağlı şeyler yememeye özen gösteriyorum ama kil maskesi düzenli kullandım acaba rahat mı bırakmam gerekiyor biraz . Teşekkürler önerinz içinKil maskesi yapmayın. Cips türü seyler yemeyin.
Ergenlikte sivilce çıkarmayan sen ve benim gibiler absürt zamanlarda sivilce istilasına uğruyor canım maalesef. Ben 25 yaşındayım bir sene önce yeni ergenler gibi sivilce çıktı yüzümün her noktasında. o ağır ilaçları ben de kullanmak istemedim ve doktor doktor gezdim en son acnemix'te karar kıldım. Benim cildime çok iyi geldi istersen doktorunun gözetiminde onu kullan bir de.
Aslında çok fazla tüy problemim de var ama genetik olduğu için hormonal bi skıntı olarak düşünmemiştim ay vallahi sebebini bulabilsek keşke teşekkür ederm önerinz için. ama gitttiğim doktorlar hiç böyle bşşey söylemiyor ben cildiyeye gidip hormon testi istiyorum mu demeliyim yoksa dahiliyeden mi yaptıruyorum
Seboraik dermatit olabilir.
Başka bir cildiyeciye daha gidin.
Çok üzülerek söylüyorum geçmiyor ama kontrol altına alınabiliyor.
Maske/peeling yapmayın.
Hormonlarınıza bakıldı mı? bende de aynı problem var yanaklarım şuan öyle. sonuç çıkmasını bekliyorum bakalım.
Duyumuma göre çay ağacı yağı kurutuyormuş denemedim
Benimde ergenlikte sorunum yoktu sonradan costular bildigin akneye dondu yuzum boynum yanaklarim falan..Aklina gelebilcek her turlu krem ve bitkisel karisimlari denedim gecmedi cuma gunu cildiyeciye gittim ilac istedim son care. Imza ve tahlil karsiliginda roaccutane yazdi.Henuz almadim yorumlarini okuyorum korkmadim degil ama son carem bu hap.
Yağlı şeyler yememeye özen gösteriyorum ama kil maskesi düzenli kullandım acaba rahat mı bırakmam gerekiyor biraz . Teşekkürler önerinz için
Ben de aynı durumdayım kollarımı sirle aldırdığm için omuz üst kol bölgemde sirden dolayı alerjik olarak sivilceler çıkardı ama şimdi belimde afedersnz popo üstünde gögsümün üst tarafnmda yani gerdan oluyor sanırım oralarda tek tük çıkmaya başladı sivilceler. Roaktan kullananlar gerçekten sabırlı olurlarsa çok iyi sonuç alıyorlar fakat çok çokl zor bi süreç oldğnu bliyorum o kdar sabır bende yok sanırm şuamda durumum da buna müsait değil düğünlerden vs. Umarım kolay geçer ve kurtylursunuz
Krem şeklinde canım benim dediğim ilaç eczanelerde reçetesiz satılır hatta, ben onu hafta içi sadece gece yatarken, haftasonu sabah ve akşam sürüyodum sivilcelerin iltihabını filan alıyor acısı geçiyor bir haftaya yakın zamanda da o fosfor kırmızı halleri normale dönmeye başlıyor ve iz bırakmıyor. Bir araştır hiç bir şey bulamazsan çözüm olarak bunu denersin.Aynen öyle ben de 23yaşındayım bebek gibi parlak gergin ciltler görünce nasıl özeniyorum hala ergen gibi sivilcelerle lekeli yüzle uğraşıyorum diyesöyledğin ilaç aknetrend tarzında mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?