- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
-
7 lira mı ne öle bseydı pahalı deql recetesz 7 izmir de mi yasıosn sndeImex ne kadar fiyati saglik ocagina yazdrsam
Benim de yanaklarimda var hep leke iz birakiyor biktim valla bende ergenlikte hic cikarmadim. Hormon demissiniz ne sonucudur aciklarmisiniz belki bende yaptiririm.Maske/peeling yapmayın.
Hormonlarınıza bakıldı mı? bende de aynı problem var yanaklarım şuan öyle. sonuç çıkmasını bekliyorum bakalım.
Duyumuma göre çay ağacı yağı kurutuyormuş denemedim
Bana serbest testosteron, lh, fsh, şuan adını hatırlayamadım birkaç test daha vardı. Ayrıca tiroid ve şekere de bakıldı.Benim de yanaklarimda var hep leke iz birakiyor biktim valla bende ergenlikte hic cikarmadim. Hormon demissiniz ne sonucudur aciklarmisiniz belki bende yaptiririm.
Mikrosilver yuz bakim seti oneriyorum sana akneler icin gayet iyiİyi akşamlar arkadaşlar ilk defa bi konu açıyorum yanlış yerde mi açtım hiç bi fikrim yok ama bir derdim olduğu kesin .bi kaç aydır yüzümde ilginç şeyler oluyor. Ergenliğimde hiç sivilce sorunu yaşamadım fakat son 3yıldır yani üniversite yıllarımda alnımda hep çok ciddi olmayan ama rahatsız eden sivilceler çıktı . fakat alnımdan başka bi yere yayılmamıştı. Şimdi üniversite son sınıf öğrencisiym yani sivilce yaşını geçmiş olmam gerekiyor. tüm yüzümü birden pütürler sivilceler bastı ben de sıktıkça lekelerle doldu yüzüm o kadar üzgnm ki hiçç alışık değilim. Doktora gittim antibiyotkler ve kremler veriyor fakat hiç biri işe yaramadı . Roaktan aknetrend tarzı ilaçlar kullanmak istemiyorum hem karaciğere zararından hem de yakınlarda 2 düğünümz var yüzüm sivilce kusmuş halde gitmek istemiyorum. Yüz temizlemeyi ihmal etmiyorum sabah akşam jelle temizleyp tonikliyorum haftad 1 kil maskesi yapıyorm. Bu dertten muzdarip olup işe yarar çözümleri olan varmı lütfen benimlepaylaşın
Mikrosilver yuz bakim seti oneriyorum sana akneler icin gayet iyi
Yok kullanmadim ama cevremde cok kisi icin siparis verdim sikayeti olan olmadi ben aloevera urunleri ile ilgileniyorum o yuzden yardimci olmk istedim bayanaKullandınız mı? Biraz sirke ve maden sodası karışımını yüzüme sürdm sabah akşam 1 hafta ve yosun sabunu aldım aktardan sivilce için onlar önerdi daha doğrusu. şuanda aktif sivilcelerim geçti ama her an yenileri çıkabilir ve lekelerim duruyo güzel bi bakım setine ihtiyacm var sağlık sorunum olduğu için askıya almıştım bu konuyu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?