- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
-
O pıtırcıklar da yeni çıktı tam anlattığnz gibi. Ama sabah uyandığmda yaz kış farketmez yüzüm burnumun üstü aşırı aşırı yağlı bi şekilde uyanıyorum by yüzden burun kenarlarımda ve çene oyuntumda baya iltihaplı sarı minik sivilceler . Elmacık kemiklerim ve favorilerimn oralarda da ilthapsız kızrık fakat acıtan kabarık sivilcelerBir tür egzama.
Aynen dediğin gibi öyle alın da saç diplerinde beliriveriyor.
Tam öyle ergenlik sivilcesi gibi falan da değil. Küçük pıtır pıtır sivilceler.
Sakın oyle roankutan,zerotanin vb. tarzı seyler kullanmayın.Psikolojiniz narınse,sinirsel rahatsızlıklar yapabiliyor,Benim actıgım bi konu var.Onu incele istersen.Ben bi uzmana gittim.Faydasını gördum istersen ozelden yazarım sana.
Krem şeklinde canım benim dediğim ilaç eczanelerde reçetesiz satılır hatta, ben onu hafta içi sadece gece yatarken, haftasonu sabah ve akşam sürüyodum sivilcelerin iltihabını filan alıyor acısı geçiyor bir haftaya yakın zamanda da o fosfor kırmızı halleri normale dönmeye başlıyor ve iz bırakmıyor. Bir araştır hiç bir şey bulamazsan çözüm olarak bunu denersin.
Bana hormon testi yapıldı, daha bilmediğim saçma sapan tahlillere para bayıldım sonuç yine değişmedi yani. Yumurta sivilce yapar dediler bir senedir yumurta yemiyorum o eski hallerime dönersem diye
Tesekkur ederim sizde gecicide olsa bi cozum ariyorsaniz La Roche Posay in urunlerini bi inceleyin biraz pahali ama doktor onerdiginde kullanmistim ise yaramisti kizarikliklari yok ediyor en azindan yorumlarini okuyun kullananlarin.
1 kadın doğuma gidin yumurtalık larınıza bakılsın 2 imex 3 gece yüzünüzü batticonlayip yatın
Siz direkt cildiyeye gidin zaten onlar hormonlarınıza bakacaklardır.
Hormonlarımda bi sıkıntı olsa adet düzenimde de problemler olmaz mıydı ? Çok ağrılı oluyor fakat gününden hiç gecikmez çnkü
Anladığım kadarıyla cildinizi temizliyor ama nemlendirmiyorsunuz. Muhtemelen cildim yağlı deyip bu önemli adımı atlıyorsunuz. Nemlendirmediğiniz için cildiniz nemsiz kalıyor ve vücudunuz özellikle yüzünüze yağ pompalıyor. Nemlendirmek cilt ne kadar yağlı olursa olsun şart. Yağsız bir nemlendirici edinin.
Yeteri kadar su icmediginiz için de cildiniz yaglaniyor olabilir. Günde iki litre su tükettiğinizde cildinizin daha az yağlandığını göreceksiniz.
Eliniz sürekli yüzünüzde ise ve sivilceleri sıkıyorsanız dağılacak ve daha çok sivilce olarak geri dönecektir size.
O pıtırcıklar da yeni çıktı tam anlattığnz gibi. Ama sabah uyandığmda yaz kış farketmez yüzüm burnumun üstü aşırı aşırı yağlı bi şekilde uyanıyorum by yüzden burun kenarlarımda ve çene oyuntumda baya iltihaplı sarı minik sivilceler . Elmacık kemiklerim ve favorilerimn oralarda da ilthapsız kızrık fakat acıtan kabarık sivilcelersanırım yüzelsel değil arkadaşlarn dedği gbi içten gelen bi sorun bidaha doktora gidip hormon testine zorlayayım doktıru
Yağsız nemlendirici kullanıyorum dediğinz gibi çekine çekine sürsem de ihmal etmiyorum tonikten sonra yağsız nemlendiricimi. Ama su hiç içmiyorum özellikle kışın tamamen unutuyorum bugün 1 bardak içmemişimdir ve elim sürekli sivilcelermde dokunyyorum seviyorum dediğinz gibisuyu hayatıma soksam iyi olcak cilde çok faydası oldğnu duymuştm hep
yuzun asiri yagli sekilde uyaniyorsan bu demek oluyor ki yuzunde nem kaybi var,sabah aksam jelle yuz yikamaman gerekir.
cildinin urettigi kendigi yagini silip supurdugun icin derin kendini yag uretmeye zorluyor oyuzden cildin sivilce ve yag icinde kaliyor.
cildini rahat birak.
kil maskesi peeling vs. kesinlikle yapma,en azindan cildin duzenini oturtana kadar.
hassas ciltler icin olan urunleri kullanmalisin,sabun icermeyen yuz temizleme urunleri.
ben avene markanin yuz temizleme jelini 8 yildir kullaniyorum,hic degistirmeyi dusunmedim,kurutmadan narince temizliyor.
cildim yagli diye sakin nemlendirici kullanmayi ihmal etme,aksine kaliteli nemlendiriciler kullanip cildine elastikiyet kazandirman gerekiyor.
ben haftada 1 biotherm`in yuz bakim yagini tabiri caizse yuzume boca ederim 2 cesit kremle karisitirip,yuzumun o kadar nemi emmesi 2 saati buluyor bazen ama cok sukur sivilce kirisiklik vs. problemlerle karsilasmadim yagli urun kullandigim icin.
bide ben makyaj hic yapmadigim icin-fondoten pudra vs.. - yuzumu bazen 2-3 gunde bir jelle temizlerim,kendi haline birakirim,aslinda cok mudahale etmemen lazim cildine,o kendi dengesini zaten buluyor.
buarada sivilcelerin agrili sivilceyse hormonal kaynaklidir buyuk ihtimal.
dedigin gibi sen tahlillerini yaptir.
Güzel bir cilt için su şart. Günde iki litre...
Dokunmadan duramiyorsan eldiven takmayı dene bir arkadaşım öyle yapardı.
Bir de yastık kılıfını ve havlunu her gün değiştir. Ben öğrenciyken yirmi tane falan yastık kılıfı almıştım kendime, bigun bi taraf ertesi gün diğer taraf sonra değiştir. Havlu da aynı şekilde.
Aven markasnın şu yeşil jelini de kullandm memnun olan çok insan var ben sadece alnımda yeni yeni çıkmaya başladğnda bi kaç sivilce için kullanmıştm o yüzden pek anlayamadım etkisini. İki marka arasında kaldm hormonal olarak bişeuler çıkmazsa araştrıp tekrar karar veririm.Makyaj sık yapıyordum. yüzümde pek tutmasam da temizlememi güzel yapsam da şuanda onu da bıraktım tamamen sivilcelerle boğuşuyorum makyaj lüksüm yok diye . Dediğinz gibi olabilir çok haklısınz zaten sivilceler inat ettikçe ben de ediyorum sürekli bişeyler kullanarak kafasnı karıştıırıyorum yüzümün. tahlilleri yaptırıp sonucu beklesem iyi olcak ona göre . Teşekkür ederim önerilernz için
Canım bn sivilce çıktığında yüzüme gül suyu sürerdim her akşam ve geçerdi. Gerçek gül suyu olacakEvett çok duydum o markanın ürünlerini ben de değer mi etkisi olmazsa boşuna vermeyeyim onca para diye düşünmüştüm ama yüzeysel bi problemse yani içten gelen bi skıntı yksa onlara başlıcam hemen yüzümü zaten nivea vs uygun fiyatlı şeylerle temizliyorum pek performans göremiyo olablrm o yüzden . Teşekkür ederim tavsiyelernz içib
bana krem olarak excipial cok iyi geldi,8 yildir excipial kullaniyorum.
suan 50ml olan en kucuk boyunu,yillar once excipial hydro ve lipoyuda kullanmistim.
lipoyu kullandigim donem cildim cok kuruydu,oyle boyle nem vermiyor,cok yagli bi krem.
sonra excipial hydroya dondum ve gayet memnundum,bi ara excipal kids de kullandim,suanda dedigim gibi 50ml olan minik boy bebek kremini kullaniyorum,o markayi tek gecerim fiyatina gore performansi cok cok iyi.
bilmiyorum sizde ise yarar mi ama biara cikan sivilcelerim icin testere disli aslan pencesi icmistim,cikmaya yeltenenler kendiliginden sonuyordu,bana cok etki etti sivilceler gecince biraktim.
Benimde yoktu ama 22 yaşında sivilce sahibi oldum bende batticon bana iyi geliyor kurutur sivilceleriAdet düzenimde bi skıntı yok aslında kist ya da yumurtakklarmda skıntı olsa adetimde sorun olmaz mıydı? Batticonun faydası var mı ilk kez duydumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?