5. ayım bitti 6. ayıma girdim
herşey yolunda yolunda inşallah bir daha çıkmaz sivilceler
aRkadasLarr bn cok kızarıoRm :S guness kremını sursem bıle kızarıorm :S:S deRste cok sıkıLı0m ates basıo bnı3.derstee kıpkırmızı olmaya baslıorm :S havalarda cok sıcakk zatn . ama genede bazen kızarmıyorum.Kızardıqım zaman da cok kızarıom :S
arkadaşlar ben de aknetrent kullanıyorum.sivilcelerim daha farklı çıkmaya başladı.önceden ucu beyaz olmazdı kırmızı kırmızı çıkardı ama şimdi ucuc beyaz beyaz ve daha büyük çokıyolar.sivilcelerimi patlatmıyorum ama banyoda kendi kendilerine patlayıp kanıyolar.kanadıkları için iz kalır mı acaba ?sizin de öyle oldu mu?
arkadaşla ben 4.aya başladım geçen hafta dr bu aydan sonra bir 10 daha kullanıp keseriz dedi ben günlük 60 mg alıordum bilerek mg fazla tutmuştu yaza cildi korumak zor olduğu için güneşten..benim sivilcelerim geçti ama arada 1 tane çıkıor hala onlar ne iş anlamadımbir deee izler de duruyor onlara ne yapızağız sizlerin izler ne alemde kızlar??
cnm senin sivilcelerin geçti mi tamamen yani artık hiç sivilce çıkmıyor mu?bi de roacm ıkullanıyosun yoksa aknetrent mi?ne zamandan itibaren iyileşme gördğn kaç mg kullanıyosun günde darısı bizlerim başına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?