arkadaşlar bugün 3.ayım bitti 4.ayıma girdim tedavinin yarısı bitti yani...
kontrole gittim doktor ilk iki ay tahlillerim normal çıktığı için bu ay tahlil yaptırmaya gerek duymadı,ilk 3 ay çok sivilcem çıktı 4 sivilcem vardı 45-50 sivilcem çıktı şimdi çıkmıyor artık sanırım iyileşmeye başlıyor ama kırmızı izlerde iyileşme yok doktora sordum tedaviden sonra 6ay ile 1 yıl arasında geçer onlar dedi o kadar uzun sürer mi sizce?tedavisi biten arkadaşalr sizlerin nekadar sürede geçti
Ben aknetrent kullaniyorum, 2.ay'imdayim su an.mrb arkadaşlar ben de çok düşünceliyim ilaç hakkında.5 haftadan beri doktora gidiyorum.2 kutu azitro ve bir kutu azax bitirdim .geçen hafta gittiğimde eczanelerde yapılan bir tonik yazdı haftaya gel toniğin etkisini göreyim dedi doktor.bugün gittiğimde hala neden sivilceler çıkıyo diye sorduğumda biz bu tür durumlarda aknetrent öneriyoruz dedi.roacc... gibi çok sivilce çıkatmıyo ve 6 ay kullanmıcaksın 2-3 ayda 20 mglık kullanacaksın geçecek dedi.başta çıkarıyor mu sivilce diye sorduğumda hayır dedi roac çok çıkartıyo dedim o farklı dedi.ama şimdi yorumları okuduğumda eşdeğer ilaçlar olduğunu okudum.hala karar veremedim.aknetrent kullanan var mı?nolur bana yardım edin
Ben aknetrent kullaniyorum, 2.ay'imdayim su an.
Evet roaccutane'la esdeger ilac.
Roaccutane kullananlarda daha fazla mi sivilce cikmiyor bilmiyorum ama benim ilk 10 gun icerisinde birkac sivilce cikti o kadar.
Adet donemlerimde bile cikmiyor 2 aydir.
Yalniz 2-3 ay 20 mg yeterli olur mu bilemiyorum.
Benimde cok fazla sivilce problemim olmamasina ragmen dermatologum bana en az 4 ay demisti, 30 mg kullaniyorum ben.
Umudunu kirmak istemem ama keske o kadar kolay olsa..:):) Bebek poposu..Güzell :) yhaa Sıvlceler gecı0da ... Bnm hep ız kalıyo :S sıvılcelerm kuruo banyoya felan gırdıqım zaman heme dokuluo sonra orada ız kalıo ... yanı mecburen ız kremıde kullanacagım .Allah tan cok fazla yok yaama gecsın ıstıyorum artıkk....
Ben 3.ayımın 11.gunumdeyım gıttıgım zaman ızlerım ıcın krem ıstedım ama ona sonra dedı .... her halde yzmdekı sıvılceler tamamen bıtınce verecek...3 4 Tane var her halde 20 gune gecerhazırana kadarda ız kremlerını kullanırım olur bter :) :) :)
Ben de 3.ayıma başladım.Sivilce artık çok çıkmıyor,ara ara bir kaç tane..
Güneş koruyucu da aldım.Bakalım inşallah düzelir düğüne kadar..
cnm benim izlerim hala duruyo tedavim haziran 2009 da bitmişti 1 yıl olcak nerdeyse ama bende kendiliğinden geçmesini belkiyorum ama çukur varsa sende onlar geçmiyo yani :s
cnm ben de 56 kiloyum sadece 2-3 ay kullanıcaz dedi ama forumda okuduğum kadarıyla gereken dozu almak gerekiyomuş yoksa tekrarlayabilirmiş.2 -3 ay kulladığımda gerekli dozu nasıl doldurucam ki tekrarlarsa daha sonra dayanacak gücüm kalmıcak bu sivilcelere
Ben de aknetrent kullanıyorum kızlar,3.ayımın bitmesine 1,5 hafta kaldı.
Biraz sabredin güzel sonuçlar alacaksınız.
Benim artık sivilcelerim nadir çıkıyor.
Yan etki olarak da dudak ve burun kuruluğu dışında bir şey yaşamadım çok şükür.E onlar da kremle hafifliyor zaten.Aman kremi eksik etmeyin..
kiloya göre değişiyor o mesela ben de 56 kiloyum 6600 mg kullancakmışım kiloya göre doz ayarlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?