Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben kullandım 1 sene önce 6 aylık tedavi olmuştum. yan etkileri canınızı sıksada sabredin sonu güzel oluyo :)) kollarda göğüste ve sırtta benim bir tane bile çıkmadı yüzdede hormonal durumlardan yada regl öncesi bazen cıkabiliyo yani yüz bölgesinde tek tük çıkar . bende cukurlarda oldu ama 18 yaşımı bekliyorum lazerli tedavi varmış bu çukurlar için ondan olucam inşallah lekelerdende kurtulurum

cnm benim izlerim hala duruyo tedavim haziran 2009 da bitmişti 1 yıl olcak nerdeyse ama bende kendiliğinden geçmesini belkiyorum ama çukur varsa sende onlar geçmiyo yani :s

mrb arkadaşlar ben de çok düşünceliyim ilaç hakkında.5 haftadan beri doktora gidiyorum.2 kutu azitro ve bir kutu azax bitirdim .geçen hafta gittiğimde eczanelerde yapılan bir tonik yazdı haftaya gel toniğin etkisini göreyim dedi doktor.bugün gittiğimde hala neden sivilceler çıkıyo diye sorduğumda biz bu tür durumlarda aknetrent öneriyoruz dedi.roacc... gibi çok sivilce çıkatmıyo ve 6 ay kullanmıcaksın 2-3 ayda 20 mglık kullanacaksın geçecek dedi.başta çıkarıyor mu sivilce diye sorduğumda hayır dedi roac çok çıkartıyo dedim o farklı dedi.ama şimdi yorumları okuduğumda eşdeğer ilaçlar olduğunu okudum.hala karar veremedim.aknetrent kullanan var mı?nolur bana yardım edin

Bu hap ızlere etkı yapmı0 ama cıltte kuruma gsterdıqı zaman ızdede hafıf oynama oluo tabıkıde . bnde 3.ayımın ılk haftasındayım suan yuzumde 3 tane sıvılce vr bıde yanak kenarlarımda kucuk kucuk ızler var ve sıyah noktalarım gecı0 :)) o 3 sıvılcede bu ay cıkdı umarım bska cıkmz :Ssss hastalanmaya az bı zamanm kaldı blqı ondanda olablr :S ama bska cıkmasın

cnm bnm doktorumda 4 ıle 6 ay arası kullanacaksın dedı....Sımdı doktor senın kanındakı yağ oranına bakı0. ( hanii ergenlıge grnce yag oranında artma olur ... artan yag kadarda yzunde sıvılce cıkar,işte o artan yag mıktarını kurutuyor bu hap.) yanı bu hapıı yagdakıı kan oranına gore ve kılona gore verecek. mesela benım kılom 50 . gunluk 30 mg alıyorum. ve 3.ayımdayım. temmuza kadarda kullanacagım sanırım. Sıvılcelerımdede sadece 2.hafta bırz atrma gordum o kadar. Ama genede ara ara 2 tane fln cıktıqı oluyo.

cnm ben de 56 kiloyum sadece 2-3 ay kullanıcaz dedi ama forumda okuduğum kadarıyla gereken dozu almak gerekiyomuş yoksa tekrarlayabilirmiş.2 -3 ay kulladığımda gerekli dozu nasıl doldurucam ki tekrarlarsa daha sonra dayanacak gücüm kalmıcak bu sivilcelere

Ben aknetrent kullaniyorum, 2.ay'imdayim su an.
Evet roaccutane'la esdeger ilac.
Roaccutane kullananlarda daha fazla mi sivilce cikmiyor bilmiyorum ama benim ilk 10 gun icerisinde birkac sivilce cikti o kadar.
Adet donemlerimde bile cikmiyor 2 aydir.

Yalniz 2-3 ay 20 mg yeterli olur mu bilemiyorum.
Benimde cok fazla sivilce problemim olmamasina ragmen dermatologum bana en az 4 ay demisti, 30 mg kullaniyorum ben.

cnm ya çok sağol gerçekten içimi rahatlattın.bugün doktoruma gittim tekrar.sende kusma yapmaz dedi forumlarda okuduğum kadarıyla kusma yapıyomuş dedim.o büyük iri sivilcesi olan kişilerde oluyo dedi.niye bu kadar korkuyosun iyi bir nemlendirici kullanırsın kurumaya karşı dedi.makyaj da yapabileceğimi söledim.2-3 ayda mgı doldurmazsam tekrarlarmı diye sorduğumda hesaplar doldururuz dedi.doktorum iyi mi kötü mü anlayamadım ama baş koydum bu yola dönmicem artık.öpüyorum hepinizi.forumda birbirine yardımcı olanların yüzü bebek poposu gibi olsun inş

:):) Bebek poposu..Güzell :) yhaa Sıvlceler gecı0da ... Bnm hep ız kalıyo :S sıvılcelerm kuruo banyoya felan gırdıqım zaman heme dokuluo sonra orada ız kalıo ... yanı mecburen ız kremıde kullanacagım .Allah tan cok fazla yok ya ama gecsın ıstıyorum artıkk....
Ben 3.ayımın 11.gunumdeyım gıttıgım zaman ızlerım ıcın krem ıstedım ama ona sonra dedı .... her halde yzmdekı sıvılceler tamamen bıtınce verecek...3 4 Tane var her halde 20 gune gecer hazırana kadarda ız kremlerını kullanırım olur bter :) :) :)

Umudunu kirmak istemem ama keske o kadar kolay olsa..

arkadaşalr ben aknetrende başladım bugün 3. günüm şu an daha bi etkisini görmedim.roaccatune ile alınan sonuçlar genelde çok iyi.aknetrend de aynı sonucu verecek mi lütfen kullananlar yazabilir mi?

Ben de 3.ayıma başladım.Sivilce artık çok çıkmıyor,ara ara bir kaç tane..
Güneş koruyucu da aldım.Bakalım inşallah düzelir düğüne kadar..

cnm ben de aknetrent kullanıyorum daha çok yeni 3. günüm.tedavi sonucu roaccatune gibi oluyo mu.bi de istanbulda hangi doktora gidiyosun?bu arada ortak pek çok yönümüz var seninle.ben de öğretmenlki yapıyorum
senin durumun nasıl gidiyo

Ben de aknetrent kullanıyorum kızlar,3.ayımın bitmesine 1,5 hafta kaldı.
Biraz sabredin güzel sonuçlar alacaksınız.
Benim artık sivilcelerim nadir çıkıyor.
Yan etki olarak da dudak ve burun kuruluğu dışında bir şey yaşamadım çok şükür.E onlar da kremle hafifliyor zaten.Aman kremi eksik etmeyin..

cnm benim izlerim hala duruyo tedavim haziran 2009 da bitmişti 1 yıl olcak nerdeyse ama bende kendiliğinden geçmesini belkiyorum ama çukur varsa sende onlar geçmiyo yani :s

nasıl yani ya 10 ay olmuş hala gitmedi mi izler offf bizimde mi öyle olcak ne saçma şey ya hakaten bu ilaca başladığıma pişman oldum kırmızı kırmızı izler nezaman gidecek arkadşlar başka varmı bu ilacın tedavi süresini bitiren

kiloya göre değişiyor o mesela ben de 56 kiloyum 6600 mg kullancakmışım kiloya göre doz ayarlanıyor

mrb arkadaşlar bugün aknetrent 3. ayıma başladım. yüzümde tüylenme oldu ve kadın doğma gittim polikistik over çıktı..dr . diane 35 verdi. bu iki ilacı birlikte kullanan var mı acaba bi sorunla karşılaştımı?

Ben de aknetrent ile doğum kontrol ilacı kullanıyorum,sorun yok.Hatta doktorlarımın ikisi de doğum kontrol ilacının çok iyi geleceğini,aknetrente gerek bile kalmayacağını söyledi.

saol cnm benim de 4. günüm daha sivilcelerin çıkması ne zamana kadar devam eder.bi de doktor makyaj yapabilirsin dedi ama yaptığımda güzel olmuyor.çıkan sivilcelerin kırmızı mı oluyo çok?dışarıdan bakıldığında ilacı kullandığın anlaşılıyo mu?bir de bazıları tedavi bittiğinde sivilce lekelerinin geçmediğini söylemiş. benim 2 tane arkadaşım var roac kullanan birinde sıfır leke diğrerinde hep güneş lekesi gibi bir de brz dalgalı gibi izler var.sorun neden kaynaklanıyo acaba?bugün bikaç kişi de bu mevsimde vermiyo doktorlar dedi. iice moralim bozuldu.aknetrent kullanıp de tedavisi bitenler cvp yazarsa sevinirim.cildimde iz leke kalsın istemiyorum.

la roche-posay anthelios xl 50+ creme tinted
bu güneş koruyucuyu kullanan var mı acaba?
memnun musunuz

birde bu kremi
la roche-posay cicaplast
bakım kremimiymiş cildi onarma özelliğine sahipmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…