Seni çoooooook iyi anlıyorum. Tıpkı buraya yazan tüm arkdaşlar gibi...
Ben de sürekli uykuya kaçıyordum senin gibi. Bütün aynaları kaldırmıştık evden. Dışarı çıkmak istemiyordum. Çok zor biliyorum. Kimsenin yüzüne bakamıyordum. "Aa, yüzüne noldu?" , "Bak şu ilacı dene?" , "Yüzüne bunu sür." gibi muhabbetlerden öyle bunalmıştım ki. Arada hava almaya çıkınca dışarı; yakınlarımın desteği ile zar zor topladığım morlim, yoldaki dükkan camlarında yüzümün yansımasını gördüğüm anda yerle bir oluyordu. Hemen eve dönmek, yatağıma yatıp yorganı kafama çekmek istiyordum. Çook bilirim ağlarken uyuya kaldığımı..
Ama yüzümde şimdi hiç kalmadılar

biliyo musun? Beşinci ayımın bitmesine az kaldı. Bundan sonra 1 ayım daha var. Sadece yanaklarımda kırmızı lekeler var biraz. Ama onlarda geçecek inşallah. Çünkü insan kullandıkça katettiği yol inancını arttırıyor.
Bence sen de çok şanslısın ki, bu ilacı bulmuşsun ve kullanbilecek sağlık koşullarına sahipsin. Ve bu ilacın işe yaradığını biliyoruz. Benimde bu ilaçtan önce kullanmadığım ilaç, yüzüme sürmediğim hiç bi halt kalmadı. Gerçekten çok şanslısın, çünkü doğru tedviyi bulmuşsun. Sakın bırakma. Bak benim de ilk iki ay hiç bi değişiklik olmadı yüzümde. Sivilceler aynen devam etti. 3. ayımda birden kesildiler. Tabi ben önce inanamadım, kesin gene çıkarlar dedim, ama çok şükür. Herkeste aynı yan etkiler görülmeyeceği gibi, aynı zamanda da etkisini göstermez. Belki sende 4. ayda kesilir, belki 5'te. Ama inan düzenli kullanırsan işe yarar diye düşünüyorum. Bırakırsan zaten devam edecek, geçmicek ki sivilceler. Ama kullanınca geçme ihtimali var. Bak kaç kişiyiz burda, herkes ilerlemelerden bahsediyo. Sakın umutsuzluğa kapılma. Demesi kolay biliyorum. Ama sen de göreceksin, geçecek, sonra sen de başkalarına moral vereceksin. Bunaldıkça buraya yazarsın, paylaşırız. :teselli:Unutma düzenli kullanmak çooook önemli. Bi de güneşten korun. a.s.