kızlar bu arada tedaviilerlemeden yüzümün halini koyuyorum.. iki yanak bölgemide cektim.. insallah tedavi olumlu gecerse her ay sonunda resim eklemeyi düşünüyorum hemde görmüş olur aklında soru işareti olan arkadaslar yada yeni başlayacak olanlar... cok feci hale geldi yüzüm ya.. cok üzülüyorum..:a015:
Cnm aynn bnde resimlerimi çekiorum her dakka ama yüzüm düzeldiinde sizinle paylaşmak istiorum..çünkü yeterince moralim boızuk.ama snn yüzünde o kadarda kötü ir durum göremedim bn..sn bnm yanaklarımı görseen..
oof moralim gerçekten çok bozuk.Hep umutla yaşıyorum diyebilirim sizlere,yüzümü her görmedüğümde içim cız ediyor.Belki çok abartıyorum ama bir genç kızın en önem verdiği şey yüz güzelliğidir ve bnde bndan dolayı mutsuzluğa kapılıyorum.Yüzümde sivilcelerim olmasa kndime o kadar güvenim oluyorki..Bu sivilceler bizi sosyal hayatımızdan da ediyor kızlar..

Ben öncedende mi böyleydim diorum eski fotolarıma bakıorum,hayır önceden gayet güzelim diyorum,,Aarkadaşlar sanki bnm bu 1 yıl içerisinde başladı yüzüm bu kadar kötü olmaya,niyedir bilmem..
Bazen arkdaşlarımın yüzüme dikkatli baktığını hissediyorum ve çok utanıyorum benneyaptımki.Diorum ya bu sivilceler bzi sosyal çevremizdende uzaklaştırıor.sırf yüzüm hakkında bana soru sormasınlar die insanlardan uzaklaştığım oluyor.Ama biliorum artık çok güzel bir yüzüm olacak bu ilaç sayesinde.
Geçende arkadaşım yüzüme bakarak bana rouccutane mi kullanıosun dedi ve onn da bir arkadaşı kullanmış yüzü tertemiz olmuş ama tam anlayamadım ama bir sorun meydana gelmiş ve ameliyat olmuş koltuk altında b şişlik mi ne..Çok pişman olmuş bana da kullanmadan bi düşün dedi.Ama bnm en çok dikkatimi çeken yüzünün tertemiz olmasıydı :sm_cool:biliorum çok güzel olucaaam
15 gün sonra 4.ayıma giriorum ve yüzümde yanaklarımda yine kırmızı büyük sivilcelerim var.bn göz bazen aşırı göz yanması yapıor,dk.rm damla verdi onu kullanıorum.Geçende hafif burun kanaması yaptı..Dudaklarım yine her zamanki gibi kuru..Ve bnmde en çok sevdiim yan etkisi saçlarım yağlanmıor bir-iki haftada olsa süper saçlarım var.önceden 2 günde yağlanırdı.Bu ilacı bırakırsam ne yapacağım bilmem :1rolleyes:
Bide bn güneş koruyucu,temizleyici kullanmıorum dk.rum güneş koruyucu sürme şimdilik dedi ne yapcam arkadaşlar bi bilginiz varmı??
OOF ne çok şey yazmışım..ee sizinle herşeyi paylaşmayı istiorum..sizleri seviorum arkadaşlarık hepimiz iyileşicez bilioruum.:1hug: