![]()
buda benden az önce çektim sırnaşık şey
yüzüm normalde daha kırmızı burda ışık vurmuş tam rengim belli değil
ama lekelerim belli senağlama
canım lekelerde gecer zamanla ama cok güzel olmussun ya.. buyuk buyuk sivilceler yok.. yaralar yok varsın olsun iziolsun onlarda gecer elbet.. gececekte zaten degilmi ?yerimsenibenŞeniz
ben roakutanı ilk lise 2de kullandım. her ay tahliller vs. ama normal çıkıyordu değerlerim. bana bu ilacı doç.dr. barış dervent yazmıştı. sonra ilaç aylar sonra bitti gerçekten herkes cildime hayrandı. üniv.1de tekrar başladı benim sivilceler büyük büyük çıkıyo ve iz bırakıyordu. tekrar dr'a gittim yine barış dervent'e. bazı hastalarda 2.dozu veriyoruz dedi, ben 2.doza başladım. yine aylarca kullandım, yine cildim güzelleşti fln. sonra üniv.3te tekrar çıkmaya başladı, bu sefer bi hastaneye gittim, ordaki dr roakutan 3.dozu yazdı, onu da aylarca kullandım bitti gerçi en son dozda kolesterolüm üst sınırda çıkmaya başlamıştı ama karaciğerde fln sorun yoktu. şimdi üniv.bitiyor ve benim sivilceler yine çıkıyor yani hem parama hem sağlığıma hem cildime hem her ay koşuşturmalarıma yazık oldu ne değişti cildimde hiçbir şey şimdiki aklım olsa başlamazdım, ayrıca kimse bana ağda yapılmayacağını söylemediğinden ben ağda yapmaya devam ettim ve bacaklarımda geçmeyen izler, follikülit var, sürekli oluyor. ben şimdi yüzüm için md formulations'ın 1-2 ürününü kullanıyorum ki iyi geleceğine de pek inanmıyorum o ayrı. ayrıca lavanta kürünü uygulayacağım belki şifa olur diye. Allah aşkına ne diyorsunuz benim durumuma?? senağlama
NOT: bütün sayfaları ve msjları okuyamadım çok fazla var, kusura bakmayın benim gibi bir kaç doz kullanan var mı bilmiyorum, sadece hikayemi anlatmak istedim..
canım şaştım kaldım valla yazdıklarına... ya sen bişeyde yanlıs yapıyosun yada doktorunda bi yanlıslık var... hiç baska doktora görünmeyi denemedin mi... 2 doktor denemişsin gerci ama yinede bi 3. doktpra gitsen bize anlattıgın gibi anlatsan.. yada stress beselnem bozuklugu günese maruz kalma veya baska bi hastalık gibi problemlerin varmı... onlarda etkiliyor olmasın... cok gecmiş olsun canım.. hersey gececek umarım.. moraller yüksek olsun...Şeniz
Kizlaar morelinize ihtiyacim var, o yarayi iyice destim ( cok pismanim ) simdi kan toplanmis gibi karardi ve kanlaniyor, uzerine kapatici sursem bile kabuklandi sisti orasi cok igrenc bir goruntu azcik fondoten surdum rengi belli olmasin diye ama siskinligi ve kanlanma yinede belli oluyor, azcik derimden kopardim galiba of su an isteyim ama aglama noktasina geldim aynaya baktikca, ufacik bisey ama yanagimda cok belirgin,
Bu yara ne zaman eski haline gelir, orda ne zaman yine cilt oluscak offf essek kafam!
senağlama
valla bu sefer sana kızamıcam.. ama ikimize birden kızıcam... :tomato:
al işte bende dayanamadım dün elledigim yetmiyomus kendime söz verdigim yetmiyomus gibi gecede iki sivilcemle oynadım....:mymeka: derdimiz ne bizim... daha gec mi iyileşmek istiyoruz...

(canım elleme valla bak kendini tutmaya calıs olurmu...:teselli:)