Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
benim 3. ayım bitti canlar hala tek korkum izler kalıcak siz nasılsınız nasıl gidiyo :1no2:

gecmiş olsun canım.. daha kac ay var bitmesine.. merak etme soyucu kremler falanda verir doktor.. onlarda gecer elbet sunlardan kurtulalımda gerisi kolay olur heralde :1rolleyes:

yahu ben başlayalı daha 2 gün oldu ama sivilcelerin yarısı gitti :1shok: :roflol:

zaten azdı benimkiler, yanaklarımda 5er tane vardı ama büyüklerdi...şimdi küçücük kaldılar. sanırım nemlendirmek amaçlı verdiği jelin de etkisi var.

arkadaşlar tavsiye ediyorum. Acnecinemide JEL

bir de, cildimin rengi koyulaştı, sanki vapurda yanmışım da yanaklarım kızarmış gibi oldu kaydirigubbakcemile2
çok hoşuma gitti valla!! :))

dudaklarımın kurumasına izin vermeyeceğim.
Sebamed'in lipsticki çok iyi a.s.

hepinizi öpüyorum! a.s.

cimg1825.jpg

cimg1855o.jpg

kızlar, ilk fotoğraf, 1 hafta önceki halim.
ikinci ise, bugün 3. günüm zerotanin...
cildim bronzlaştı sanki. bir de düzleşti...CADIARZU

kızlar, ilk fotoğraf, 1 hafta önceki halim.
ikinci ise, bugün 3. günüm zerotanin...
cildim bronzlaştı sanki. bir de düzleşti...CADIARZU

valla bence 2.si cok daha saglıklı duruyo... wayyyy diyorum.. rengi baya acılmıs.. cok sevindim ya... :) süpersin... durmak yok.. zoretanine devammmm =)Şeniz

valla bence 2.si cok daha saglıklı duruyo... wayyyy diyorum.. rengi baya acılmıs.. cok sevindim ya... :) süpersin... durmak yok.. zoretanine devammmm =)Şeniz

çok tesekkur ederim sinekçiğim a.s

ben de umutlandım baya, açıkçası bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum, dilerim böyle devam eder ve kullanan herkes sivilcesiz bir hayata merhaba deriz heppimiizz :1rolleyes: a.s.

çok tesekkur ederim sinekçiğim a.s

ben de umutlandım baya, açıkçası bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum, dilerim böyle devam eder ve kullanan herkes sivilcesiz bir hayata merhaba deriz heppimiizz :1rolleyes: a.s.
insallah canım ya.. sende soyulma basladımı bu arada.. ben yazmıstım kullaklarım bile soyuluyo .. ( ay cok igrencim )

insallah canım ya.. sende soyulma basladımı bu arada.. ben yazmıstım kullaklarım bile soyuluyo .. ( ay cok igrencim )

kaydirigubbakcemile3
canım sık sık nemlendirci sürüyorum. soyulmaya niyeti var belli ki, kaşınıyor. ama nemlendirici jelden sürdüğümden fırsat vermiyorum galiba...

daha erken gerçi, bakalım :) :1rolleyes:

kızlar yaz gelmeye başladı bu kıl tüy meselesini ne yapacağız=(((
ağda olmuyor...epilasyon makinesi de çok batık yapıyor=(
orman gbide çıkılmazki ayol=)

nisan senin önceki cildinde cok güzelmis benim öyle olsaydi ilac kullanmak aklima bile gelmezdi :))

kızlar yaz gelmeye başladı bu kıl tüy meselesini ne yapacağız=(((
ağda olmuyor...epilasyon makinesi de çok batık yapıyor=(
orman gbide çıkılmazki ayol=)

yüz kısmından mı bahsediyosun genel meseleler mi.. valla suan tek sorunlu hassas yerim yüzüm.. kas bıyık aldırmaya korkuyorum.. elimi degdirdigim anda zar gibi soyuluyo cildim.... memnunum soyulmasından cilt kendini yeniliyo.. hatta nemsiz kalmaması için sürekli kremliyorum ama soyuluyo işte... o nedenle bilmiyorum ne yapacagımı.. bende kara kara düşünmüyo degilim..mirmirmirmir

=( bugün dudaklarım kanadı kuruluktan oysa ben gecek diye umarken kafamçokkarıştı .. uffff yaaa... krem dayanmıyo valla.. tedavi süresince (daha 10.gün) ilk defa bukadar kuruluk hissettim siddetlice... aman allahım ya ne gülebiliyorum ne bişey yiyebiliorum benneyaptımki.. bide bikac tane daha cıktı suratımda :1closedeyes: ama umursamıyorum.. onlarda inecek :dilcikar: :icecream: ya bu arada ben kulaklarıma varana kadar soyuluyorum.. normal mi...:sm_confused:

benimde kulaklarım soyuldu, bi kaçgün sürdü geçti şimdi, hatta kulak memesiyle yüz arasındaki yer yırtıldı :sm_confused: nooluyosa hiç ellemiyorum bile. kaşımı cımbızla aldım soyuldu, bıyığımı iple aldım dersi kalktı kanamalı oldu benneyaptımki iyice kuruduk valla. hatta elim 2 gündür cımbızla etlerimi tek tek çekmişim gibi derisi yoluk yoluk.
seksisineğim ben bugün 1. ayımın son ilaçlarını içiyorum, yarın doktor 2. ayın ilacını yazcak. ben yine resimlerini göremedim ama senağlama neyse yorumlardan sivilcelerinin kuruduğunu anladım. sanırım cildimiz senle aynı tepkileri veriyo, bende de ilk günden beri olan sivileceler kurudu, birkaç küçük sivilce ve regl dönemimde 1 büyük sivilceden başka bişey çıkmadı :dance: bende hergün yüzümün kusmasını bekledim ama bişey yok. dün banyoda yüzümü sevmeye doyamandım :utangac: o kadar kaygan ve pürüzsüzdüki. hep böyle olması mucize gibi bişey olur, dün aynaya baktım baktım şükrettim. hayırlısıyla sağlığımız bozulmadan bi bitirseydik şu günleri..:hooray:

seksisineğim söylemeyi unutmuşum, dudaklar benim normaldede kurudur, nivea sitiksiz gezmezdim hiç, ilaçla bepanthene başladım, tabikide kuruluk kaçınılmaz bu ilaçla , benimde 4. haftamda dudaklarım mahfoldu, daha çok kurudu, bende yoldum, ağız kenarım yırtıldı, gülemiyodum bile,hele banyodan sonra hiçbir mimik yapamıyorum-tatlicadiarzu- 3 gündür ellemiyorum daha iyi şimdi, nolursa kuruyor yine ama hiç ellememek lazım.

nazımsın benimde ellerim dediğin gibi olmuştu doktorum ellerim ve vücudum için excipial verdi. Şuanda düzeldi ellerim. Ayrıca kuruluktan baya bi kaşınıyodum. Gündüz kendimi tutsamda uyku halinde kaşıdıgım oluyodu. Ve bacaklarım kollarım belim yara içinde kaldı. Derim çok hassas oldugu için dokundugum yer kanamaya başlıyo. Excipial iyi geldi şuan kaşınmıyorum yaraların geçmesini bekliyorum :(

nazımsın benimde ellerim dediğin gibi olmuştu doktorum ellerim ve vücudum için excipial verdi. Şuanda düzeldi ellerim. Ayrıca kuruluktan baya bi kaşınıyodum. Gündüz kendimi tutsamda uyku halinde kaşıdıgım oluyodu. Ve bacaklarım kollarım belim yara içinde kaldı. Derim çok hassas oldugu için dokundugum yer kanamaya başlıyo. Excipial iyi geldi şuan kaşınmıyorum yaraların geçmesini bekliyorum :(

lizim yarın doktora söyleyim bakim ne dicek elim için. ben vücuduma ilaca başladığımdan beri banyodan sonra losyon sürüyorum, kurumasına fırsat vermedim. evet deri çok hassaslaşıyo, ben yüzümde bazı kuruyan kabukları kaldırayım dedim kanadı, deri çok ince, o kuru kabukları bile kendi haline bırakmak gerek. normalden izler daha belirgin oluyor, bu da bizim aleyhimize, aman kızlar kendinizi şartlandırın elinizi yüzünüze sürmeyin, tek banyoda sürün, en çok o zaman güzel sırnaşık şey

nisan senin önceki cildinde cok güzelmis benim öyle olsaydi ilac kullanmak aklima bile gelmezdi :))

Canım ya, bu sivilcelerle ben neredeyse 10 yıldır uğraşıyorum, tak etti artık yani..bir düzeliyor, sonra bir çıkıyorlar, maşşallah yani 10 tane kocaman!!

o önceki resim de, uyanır uyanmaz çekilen bir fotoğraftı, az gibi görünüyor, rengim de çok solgundu...şimdi daha iyi yüzüme renk geldi =)kaydirigubbakcemile5

herkes kurtulacak =):CüvCüv:

benimde kulaklarım soyuldu, bi kaçgün sürdü geçti şimdi, hatta kulak memesiyle yüz arasındaki yer yırtıldı :sm_confused: nooluyosa hiç ellemiyorum bile. kaşımı cımbızla aldım soyuldu, bıyığımı iple aldım dersi kalktı kanamalı oldu benneyaptımki iyice kuruduk valla. hatta elim 2 gündür cımbızla etlerimi tek tek çekmişim gibi derisi yoluk yoluk.
seksisineğim ben bugün 1. ayımın son ilaçlarını içiyorum, yarın doktor 2. ayın ilacını yazcak. ben yine resimlerini göremedim ama senağlama neyse yorumlardan sivilcelerinin kuruduğunu anladım. sanırım cildimiz senle aynı tepkileri veriyo, bende de ilk günden beri olan sivileceler kurudu, birkaç küçük sivilce ve regl dönemimde 1 büyük sivilceden başka bişey çıkmadı :dance: bende hergün yüzümün kusmasını bekledim ama bişey yok. dün banyoda yüzümü sevmeye doyamandım :utangac: o kadar kaygan ve pürüzsüzdüki. hep böyle olması mucize gibi bişey olur, dün aynaya baktım baktım şükrettim. hayırlısıyla sağlığımız bozulmadan bi bitirseydik şu günleri..:hooray:

seksisineğim söylemeyi unutmuşum, dudaklar benim normaldede kurudur, nivea sitiksiz gezmezdim hiç, ilaçla bepanthene başladım, tabikide kuruluk kaçınılmaz bu ilaçla , benimde 4. haftamda dudaklarım mahfoldu, daha çok kurudu, bende yoldum, ağız kenarım yırtıldı, gülemiyodum bile,hele banyodan sonra hiçbir mimik yapamıyorum-tatlicadiarzu- 3 gündür ellemiyorum daha iyi şimdi, nolursa kuruyor yine ama hiç ellememek lazım.

canım ya kıyamam sana...Şeniz ya benimde yüzüm bisoyuluyoki anlatamam.. elimi degdirdigim anda zar gibi gelio deri elime... bide dudaklarım benim cok buyuk valla gece bi dünya krem sürdüm kalkınca bes dakka sonra 10 dakka onra hatta simi bile.. ama yok derisi sıyrık sıyrık.. kopartamıyorumda.. öle duruyo... :roflol: bugünde bankaya gidicem.. halkın arasına nasıl karısıcam diye düşünüyorumlülülülülülü evet ya benim cildimde gergin gergin oluyo.. ama hosuma gidiyo.. cildim cok yaglıdır benim normalde bölesinide denemiş oldum.. =) valla iyi sonuclar almana cok sevindim ya.. insallah böle devam eder... bu arada bi itiraf...:utangac:

ya benimde daha biay olmadı ama baya gitti agrılı olanlar.. şimdi cıkan 2-3 tanesinide bu sabah elledim :çok üzgünüm: dayanamadım... ellerime vurucam bidahaki sefere.. off yaa bide bişey daha yaptım... :çok üzgünüm:yüzümdeki tüyleri hafif hafif almaya calıstım.. kıpkırmızı oldum... offff... ya millete derken kendim yapıyorum yaa sinir oluyorum kendime...insallah kötü bişey olmaz...benneyaptımki

aman yüzünü alma sakın, varmı öyle tüy problemin, seni idere edecekse sakın alma. ben pala olmicağımı bilsem bıyığımı almicam, baya baya deri kalktı, neyseki 2 güne filan geçiyo. Sivilcelerinlede oynamaaaa

SeksiSinek canım keşke benim yüzümde sadece alınca kızarsa normalde patlıcan gibi dolaşıyorum ben sırnaşık şey
5. ayımda iple aldıgımda pütür pütür olup kızarmıştı pantenol sürdüm sürekli iki gün sonra geçti..
Bu arada herkes resim eklemiş bende ekleyim bari sırnaşık şey
son 25 günüm :lepi:

aman yüzünü alma sakın, varmı öyle tüy problemin, seni idere edecekse sakın alma. ben pala olmicağımı bilsem bıyığımı almicam, baya baya deri kalktı, neyseki 2 güne filan geçiyo. Sivilcelerinlede oynamaaaa

uff ne yapim ya dayanamadım.. biraz var problemim.. saclarım tüylerim kapkara acayip belli oluyo... bçıkınca basıma kese kagıdımı gecirsem acaba....:roflol:

Back
X