Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Lizim yüzün harika gözüküyor..önceden nasıldı cnm?bayağı sivilce varmıydı,resim yokmu öncekilere ait?
KIzlar bnde yarın doktoruma güdüyorum 4.ayıma gircem..ama bnm sağ yanağım yine çook kötü.bnde bi tane sivilcemle oynadım v eiğrenç büyük bir yara oluştu :(( oof..ama bugün bzm ilacı kullanan bir arkadaşımın ablasını gördüm yüzü harika olmuş..inşallah bizde böle olucaz..ama ilaçtan sonra tekrarlars die çok tedirginim.bnm dudaklarım çok kuruyor yine ve çok acıyor,okulda da sürmek istemiorum yağlı parlak parlak çoık çirkin gözüküor :( of hepsi bitcek bunların biliyorum :D herkes kurtulcak..sizleri seviorum arkadaşlarım,öpüldünüz..
gelişmelerden haberdar etdicem sizleri :D :D
hadi gecen 3 ay için gecmiş olsun.. galiba bu ara hepimize bişey oldu yüzümüzle oynadık.. sıkma canını bundan sonra biraz daha dikkat.. sonrası güzellik.... benimde dudaklarım cok kuru cok acıyo.. ay inşallah biter ya.. yerimseniben

Benim yüzüm bugün hafiften soyulmaya başladı...:))

2 tane minicik sivilce çıktı ama aldırmıyorum, inanın, küçücük sivilcelere razıyım..yeter ki, bir anda 10 tane birden kocaman çıkmasınlar...

Çok şey istemiyorum, kusursuz bir cilt peşinde değilim, sadece ergenlik dönemindeymiş gibi görünmek istemiyorum artık! :)) yerimseniben

sevgili günlük.. bugün 2. haftam ama bi hafta önceki halimi bırak eski eski cok eski halimi daha cok arar oldum.. bu ne yanmadır bu ne dökülmedir.. sac diplerimden kalkan kabukların acısımı dudaklarımdaki yırtılmanın acısımı yoksa burnumun üstü ve kenarlarından kalkan kabukların acısını mı anlatsam bilemiyorum.. ben artık bu ilacı sevmiyorum.. ama yinede başlamışken bırakmakta istemiyorum.. puff :a015:

sevgili günlük.. bugün 2. haftam ama bi hafta önceki halimi bırak eski eski cok eski halimi daha cok arar oldum.. bu ne yanmadır bu ne dökülmedir.. sac diplerimden kalkan kabukların acısımı dudaklarımdaki yırtılmanın acısımı yoksa burnumun üstü ve kenarlarından kalkan kabukların acısını mı anlatsam bilemiyorum.. ben artık bu ilacı sevmiyorum.. ama yinede başlamışken bırakmakta istemiyorum.. puff :a015:

durmak yok yola devam canım...kaydirigubbakcemile3

KAç mg kullanıyosun ?
bir de, sanırım nemlendiricin bi işe yaramıyor kuzum ya, Acnecinamide dene, pişman olmayacaksın...:jeyyar:

nemlendiriciyle pek ilgisi oldugunu sanmıyorum bünyeyle ilgili bişey bu. ben hiç nemlendirici kullanmadıgım halde dudaklarım bile kurumamıştı bi kurusa diodm artk. SeksiSinek ilacın dozu fazla gelmiş olabilir doktorunla görüşürsen dozda düşürme yapabilir.

Sonsuz yalnızlık ilaç bittikten sonraki 1 ay hala etkileri devam ediyo ya belki ondan düşmemiştir trigliseridin. bidahaki ayda düşmesse o zaman bi sorun olabilir canım :s

bu arada benimde parmak uçlarımın iç kısmı soyuluyo tutup tutup koparıyorum
bide yüzüm soyulsaydı böle belki lekelerim geçerdisengözlerimebaksanab

durmak yok yola devam canım...kaydirigubbakcemile3

KAç mg kullanıyosun ?
bir de, sanırım nemlendiricin bi işe yaramıyor kuzum ya, Acnecinamide dene, pişman olmayacaksın...:jeyyar:
yola devam ederken yolda kalıcam patlak teker gibi.. :dilcikar:

ya galiba cildim cok hasas ondan oluyo böyle.. ya devamlı hametan sürüyorum.. dudaklarımada sürüyorum.. hatta içina bulanmış cıkmıs gibiyim ama yok.. eczacı bepantenle arasında baya bi fark var ama sırf emlendirmek için kullanıyorsan farkı yok demişti. ama hametanı öneririm cunku allttan gelen cildinide korur yara yapmaz dedi.. onarıcı etkiside var dedi.. ki evet var.. ama yok tık yok.. doktorun önermedigi medikal olmayan seyleride sürmek istemiyorum.. dayanamazsam bu p.tesi gidicem doktora ne yapayım ya... 40mg ile basladım ben... bugün tam 2.hafta bitiyor...

nemlendiriciyle pek ilgisi oldugunu sanmıyorum bünyeyle ilgili bişey bu. ben hiç nemlendirici kullanmadıgım halde dudaklarım bile kurumamıştı bi kurusa diodm artk. SeksiSinek ilacın dozu fazla gelmiş olabilir doktorunla görüşürsen dozda düşürme yapabilir.

canım 40 mg fazla mıki... bana hemen 40 mg yazdı.. 30 ve 20 mg kullanan arkadaslarda var oysaki.. gerci degerlerim cok iyiydi.. kaldırırım diyemi düşündü ne yaptı.. ya bide okadar nemlendirmeme karsı acayip kasıntım ve bölgesel kızartılarım var....

mirmirmirmir

2. ayım 4. günüm
günaydın canlar..
şimdiye kadar ne zaman bir kozmetiğe gitsem ordaki beni gören her güzellik uzmanı sivilcelerim için mutlaka bir maske veya cilt temizleme ürünleri tavsiye ederlerdi, ama bu 2 seferdir gidiyorum, kimse bişey demedi :dance: demek farkedilen bişey kalmadı, öylede oldu zaten, başta ben ferkediyorum durumumu.
seksisinek, canım kuruluğun bence 1. dozundan,2. menlendiricinden kaynaklanıyor. ben 54 kiloyum 30 la başladım, yan etkiler yavaş yavaş oldu, kısa bir dönem dışında çok kötü olmadım, bu ay 40 başladım doktorum kuruluğun artacak demişti. keşke senide 30 la başlatsaymış doktorun. hametanı da yara ve yanıklar için faydalı diye biliyorum, yani hasarlı bölgeyi tamir etme özelliği var. eğer maddi durumun elveriyorsa kaliteli bir yağsız nemlendirici al, faydasını görürsün. dudağına gece bepanthenin merhemini sür ve kabuğunu hiç elleme düzeliyor ve kuruluk nemlendirici olduğu sürece gerçekten hiç farkedilmiyor, düzelmeseydi benim dudak düzelmezdi normaldede problemlidir benim dudağım.

2. ayım 4. günüm
günaydın canlar..
şimdiye kadar ne zaman bir kozmetiğe gitsem ordaki beni gören her güzellik uzmanı sivilcelerim için mutlaka bir maske veya cilt temizleme ürünleri tavsiye ederlerdi, ama bu 2 seferdir gidiyorum, kimse bişey demedi :dance: demek farkedilen bişey kalmadı, öylede oldu zaten, başta ben ferkediyorum durumumu.
seksisinek, canım kuruluğun bence 1. dozundan,2. menlendiricinden kaynaklanıyor. ben 54 kiloyum 30 la başladım, yan etkiler yavaş yavaş oldu, kısa bir dönem dışında çok kötü olmadım, bu ay 40 başladım doktorum kuruluğun artacak demişti. keşke senide 30 la başlatsaymış doktorun. hametanı da yara ve yanıklar için faydalı diye biliyorum, yani hasarlı bölgeyi tamir etme özelliği var. eğer maddi durumun elveriyorsa kaliteli bir yağsız nemlendirici al, faydasını görürsün. dudağına gece bepanthenin merhemini sür ve kabuğunu hiç elleme düzeliyor ve kuruluk nemlendirici olduğu sürece gerçekten hiç farkedilmiyor, düzelmeseydi benim dudak düzelmezdi normaldede problemlidir benim dudağım.

saol canım ya cok sevindim senin adına.. hadi darısı bizlerinde basına. . doktorumla konusucam zaten.. ama bugün biraz daha iyiyim.. bide moralim yerine geldi.. erkek arkadasım geldide.. ondan cok takılmıyorum kalkan kabuklara syulan yerlerime.. daha iyi geciyo bugün.... =) ama şöyle güzel bi nemlendirici bakıcam hafta basında.. doktorada danısıp.. tesekkür ettim cok Şeniz

EVEEET! ARKADAŞLARIM! bugün gittim doktoruma..4.ayıma girdim :D ne çabukta geçiyor günler,ama yüzümde bir geişme yok gibi geliyor,üzülüyorum :( doktorum devlet hastenesindeyken özel bir hastaneye geçti(ismini vermiorum reklam olur die :) )ee bnde onunla birlikte özele geçtim..Gerçekten bu işime çok ayaradı çünkü normal hastanelerde 2 dk. bile konuşmazken şimdi 15 dk. bile konuşuor.hiçbişeyn soramıordum hemen ilacı yazıp veriodu..ama şimdi otur konuşalım die kendisi rica edior :D bnde dertlerimi bu şekilde daha rahat anlatmaya başladım :D doktorum, merak etme çektiklerinin hepsini alıcaksın tertemiz olucak yüzün,dedi..sevindim sanki ama pek umursamadım galiba :( nie biliomusnuz? çünkü yoruldummm..hem de çok yoruldum..artık insanların yanından geçerken yüzümü eğmek istemiorum,tek düşündüğüm şeyin yüzümdeki sivilceler olduğunu bilmekten ,tek derdimin cildimin iyleşmesi olmasından bıktım galiba...4 ayım kaldı istediğim şey gerçekleşcek sevinsene diorum kendime ama galiba korkuyorum ben..umutsuzluktan ve yine yanılmaktan çok korkar oldum..Ya bir daha tekrarlarsa diorum ve üzülüorum..Ya tamamı geçmezse (çünkü bnm üzümde açık gözeneklerim var ve bunlardan nefret ediorum)..doktoruma ialçtan sonra tekrarlarmı die sordum,%10 ihtimal dedi(o ihtimal gelir beni bulur :D )
Umut etmek istiorum artık ediyorumda ama inşallah yanılmam ve yanılmayız hiçbirimiz arkadaşlar!hepimiz istediğimiz cilde kavuşuruz..
....az kaldı çok az kaldı...

EVEEET! ARKADAŞLARIM! bugün gittim doktoruma..4.ayıma girdim :D ne çabukta geçiyor günler,ama yüzümde bir geişme yok gibi geliyor,üzülüyorum :( doktorum devlet hastenesindeyken özel bir hastaneye geçti(ismini vermiorum reklam olur die :) )ee bnde onunla birlikte özele geçtim..Gerçekten bu işime çok ayaradı çünkü normal hastanelerde 2 dk. bile konuşmazken şimdi 15 dk. bile konuşuor.hiçbişeyn soramıordum hemen ilacı yazıp veriodu..ama şimdi otur konuşalım die kendisi rica edior :D bnde dertlerimi bu şekilde daha rahat anlatmaya başladım :D doktorum, merak etme çektiklerinin hepsini alıcaksın tertemiz olucak yüzün,dedi..sevindim sanki ama pek umursamadım galiba :( nie biliomusnuz? çünkü yoruldummm..hem de çok yoruldum..artık insanların yanından geçerken yüzümü eğmek istemiorum,tek düşündüğüm şeyin yüzümdeki sivilceler olduğunu bilmekten ,tek derdimin cildimin iyleşmesi olmasından bıktım galiba...4 ayım kaldı istediğim şey gerçekleşcek sevinsene diorum kendime ama galiba korkuyorum ben..umutsuzluktan ve yine yanılmaktan çok korkar oldum..Ya bir daha tekrarlarsa diorum ve üzülüorum..Ya tamamı geçmezse (çünkü bnm üzümde açık gözeneklerim var ve bunlardan nefret ediorum)..doktoruma ialçtan sonra tekrarlarmı die sordum,%10 ihtimal dedi(o ihtimal gelir beni bulur :D )
Umut etmek istiorum artık ediyorumda ama inşallah yanılmam ve yanılmayız hiçbirimiz arkadaşlar!hepimiz istediğimiz cilde kavuşuruz..

canım benim, geçeceğine inan...yerimseniben
çok güzel cildimiz olacak, görenler, 'ne kullanıyorsun' ?
diye soracak artık :)) a.s

tatlım bozma moralini, forumda gördüğüm kadarıyla son 1-2 ayında düzlenler olmuş, cildinin hijyenine dikkat et ama, elini yüzünde çok gezdirdiğin zamanda sivilceler azıyor, bunlara dikkat et. başka da beklemek ve sabretmek başka yapacağımız bişiy yok :sm_confused:

OFFYAOFF ; canı benim... nisanla nazimsin26ya katılıyorum.. yeterki inan.. bak benimde 1 haftadan sonra yüzüm mahvolmya basladı yine agrılı sivilcelerim cıkıyo canımı yakıyo.. ama artık dalga geciyorum kendimle.. bu sayede daha umursamaz oluyorum..sende biraz dalga gecmeye basla kendinle emin ol insana iyi geliyo.. canım benim kafana taktıkca daha zor gecer.. rahatla olur mu...Şeniz

KIZLAR ben hepinize teskkür ediyorum tek tek.. gercekten burada insan baya moral depoluyo keyifleniyo.. arkadaslıklar kurarak tek hissetmiyor kendini.. şu zorlu günlerde yanımdasınız teşekkür ederim...Şeniza.s.

Bnde çok teşekkür ederim kızlar size..moraliniz,desteğiniz için..snnde dediğin gibi seksisinek burada insan rahatlıyor sizi kendime daha yakın buluyorum çünkü yaşadığımız sorunlar ortak ve hepimizin ortak bir hedefi var.Zaten BÜYÜK BAŞARILAR ANCAK ORTAK ÇALIŞMALARLA ELDE EDıLıR.Ve biz bunu burada gerçekleştiricez arkadaşlar..
Kızlar gerçekten umursamamaya çok çalışıorum bazende başarıyorum doğru ama işte arada da geliyorlar öyle :D karamsarlığa kapılıyorum.Çünkü sanki hiç çevremde bnden daha kötü yüzü olan kimse yokmuş gibi hissediyorum..Neyse geçcek bunların hepsi..Hepinize moraliniz için çok teşekkür ederim kader arkadaşlarım bnm :D :D

hakikaten kızlar, bende tam bunu söylemeye gelmiştim siz benden önce davranmışsınız, burda bende motive oluyorum. Çünkü herkesle detaylı detaylı konuşmuyorum bu durumumuzu, yakın çevremde kimse bu sorunu yaşamıyor çünkü, üstelik kız kardeşimde dahil birçok arkadaşım yüzünde sivilce yok, kullanma bu ilacı diyor benneyaptımki olmasa niye kullanım ben bunu, olmasa doktorda yazmaz zaten :kızgın:
bu konuda beni anlayan arkadaşlarımda var tabi, ama onları sıkmamak için her süreci anlatmiyorum, çünkü sıkılırlar. ama bu ilaç bizi için UMUT ve her anını bizi anlayan kişilerle payşalmak istiyoruz. bazen kendimi çocuk bekleyen annelere benzetiyorum, heyacanlı ve sancılı bir dönem, sonunda güzel bir şey olcağını bildiğin için, günlerin geçmesini sabırsızlıkla bekliyosun, çok çok düşük bir ihtimal dışında sonuç mükemmel olcakkaydirigubbakcemile5

hakikaten kızlar, bende tam bunu söylemeye gelmiştim siz benden önce davranmışsınız, burda bende motive oluyorum. Çünkü herkesle detaylı detaylı konuşmuyorum bu durumumuzu, yakın çevremde kimse bu sorunu yaşamıyor çünkü, üstelik kız kardeşimde dahil birçok arkadaşım yüzünde sivilce yok, kullanma bu ilacı diyor benneyaptımki olmasa niye kullanım ben bunu, olmasa doktorda yazmaz zaten :kızgın:
bu konuda beni anlayan arkadaşlarımda var tabi, ama onları sıkmamak için her süreci anlatmiyorum, çünkü sıkılırlar. ama bu ilaç bizi için UMUT ve her anını bizi anlayan kişilerle payşalmak istiyoruz. bazen kendimi çocuk bekleyen annelere benzetiyorum, heyacanlı ve sancılı bir dönem, sonunda güzel bir şey olcağını bildiğin için, günlerin geçmesini sabırsızlıkla bekliyosun, çok çok düşük bir ihtimal dışında sonuç mükemmel olcakkaydirigubbakcemile5

evet canım çok haklısın...:CüvCüv:

benim de arada sivilceler çıkmaya devam ediyor...ama rengim düzeldi, bir de UMUT olayı var ya, o yüzden takılmıyorum, sonu iyi olacak...=))hihoyyyt

arkadaşlar roaccutane adlı cilt ilacı kullanırken bütün testlerimi yaptırmama çok sağlıklı beslenip su içip spor yapmama rağmen ve izmirin en iyi cilt doktorlarının kontrolünde olmama rağmen 3.ayda bütün vucudum cöktü. 46 kilo ve 1.60 boyunda olmama ragmen her yerim catladı. bir sürü doktora gittim . ve sonuc kolajen yapımı cokertmiş bu ilaç bu nedenle derimde sarkma ve çatlamalar oldu. çok iyi bir doktora gittim en sonunda ve doktor cok zayıf insanların çatlak oluşumunun olması için ya protein eksikliği olması vucudda(protein cildi sıkı ve güclü tuttugu kolojen yapıyı beslediği için) ya da elastikiyetin dogum yada bu ilaçlar gibi bir tranva ile kırılması sonucu gerçekleşebileceğini soyledı. şimdi cildim elastikiyetini kazansın diye solgarın vegetal silica adlı bir hapını, soya proteini tozu her sabah aksam bir tatlı kasıgı ve evening prime rose oil hapını yine solgarın, gnc nin de omega 3 balık yagını(kesınlıkle sısmanlatmazmıs) önerdi. bu takviyeler normal bir beslenmeyle elde edemıycegımız kolajen ve elastıkıyeti bize saglarmıs eger yapımız ve genetiğimiz çatlağa müsaitse bu gibi takviyeler bizi besleyerek toparlatırmış. bunun yanında lierac in krem ve ampullerini önerdi doktorum. sabah aksamda masaj ve soguk sıcak su sokuyla soğuk sıkma susam yagını önerdi. bu büyük ölcüde geçirir ve vücudunu sıkı, düzgün görünümlü ve elastik yapar dedi.
eskiden vucudumu görseniz inanamazdınız herkes lokum diye severdi. cok fit ve selülitsiz çatlaksız minyon ince bir kızdım şimdi her yerim sarkık zayıf olmama ragmen yanlız bunları kullanıyorum 5 gündür. hepinize olucak diye bir şey demiyorum tabiki umarım size hiç bir şey olmaz ve sağlıklı bir şekilde tedavinizi tamamlarsınız ama dikkatli olun kızlar bir kaç çatlak filan fark ederseniz direk ilacı doktorunuzla konusup bırakın cunku bunlar her gecen gün artıyor ve bütün vucudu kaplıyor. sivilcenin baska tedavisi var ama çatlağın dünyanın en zengin insanı da olsanız tedavisi yok . ben başıma gelen başkasına da gelmesin diye yazıyorum bunları moralinizi bozmak değil amacım. doktorda sonradan bazı hastalarında böyle durumlarla karşılaştıgını kabul etti. ege üniversitesi dermatoloji bölüm başkanı kendisi düşünün. yani doktorlara da tam güven olmuyor haberiniz olsun siz kendinize dikkat edin ve kendi doktorunuz olun. bazı kişilerde hiç böyle bir şey olmuyor bazıları ise iste benim gibi oluyor şimdi yüzlerce milyon döküyorum bu etkilerden kutulayım diye. her yanım yanıyor. lütfen ilacı bırakmayım diye kendinizi yakmayın ben 2.5 ayda farkettim ilacı bırakmıyım diye 3. aya kadar devam ettim vucudum daha da kötü oldu ve şimdi cook pişmanım evet ilacı kullanırken benimde super bir tenim pembe beyaz yanaklarım olmustu şimdi hem lekeli bir cildim hem de çatlaklarım oldu. keşke hiç kullanmasaymışım.
amacım moral bozmak değil tek sözüm dikkatli olun her yerinize üç kere dikkat edin sadece olay dudak kuruması,burun kanaması,karaciğer testi değil başka yerden de çıkabiliyor bunun zehri!!!!
allah size acil şifalar versin ve tüm yan etkilerden korusun arkadaşlarım
sevgiler hepinize

ayy canım beniiiim.. seni o kadar iyi anlıyorum ki.. biliyosun senle konuşuyorduk bu sorunumuzu.. ben de aynı senin durumundayım malesef her yerim sarktı... ben de söylediğin hapları alayım... çok çok teşekkür ederim canımıniçi yazdığın için....

bu ilac yüzünden yüzü sisen varmi
benim sisti sanki kilo falanda almadim ama yüzüm büyüdü yanaklarim iyice tombullasti sanki ilacin böyle bi yan etkisi varmi acaba :S

be daha 14. günümdeyim... ilk 10 gün baya düzeldi su bikaç gün yüzümde acayip degişimler var.. 2tane kist gibi kaşımda cıktı.. yüzüm soyuluyo yanıyo.. dudaklarım yara içinde... sac derim dökülüyo.. .. sonunun ferah olacagını umuyorum o nedenle 6 aya 8 aya 1 seneye razıyım... mezuniyette en azından bbek gibi olayım... benneyaptımki daha erkenmiş degilmi 2 hafta oldu daha mirmirmirmir

doktorun hangi kremleri verdi yanında kullanman için:uhm:

arkadaşlar roaccutane adlı cilt ilacı kullanırken bütün testlerimi yaptırmama çok sağlıklı beslenip su içip spor yapmama rağmen ve izmirin en iyi cilt doktorlarının kontrolünde olmama rağmen 3.ayda bütün vucudum cöktü. 46 kilo ve 1.60 boyunda olmama ragmen her yerim catladı. bir sürü doktora gittim . ve sonuc kolajen yapımı cokertmiş bu ilaç bu nedenle derimde sarkma ve çatlamalar oldu. çok iyi bir doktora gittim en sonunda ve doktor cok zayıf insanların çatlak oluşumunun olması için ya protein eksikliği olması vucudda(protein cildi sıkı ve güclü tuttugu kolojen yapıyı beslediği için) ya da elastikiyetin dogum yada bu ilaçlar gibi bir tranva ile kırılması sonucu gerçekleşebileceğini soyledı. şimdi cildim elastikiyetini kazansın diye solgarın vegetal silica adlı bir hapını, soya proteini tozu her sabah aksam bir tatlı kasıgı ve evening prime rose oil hapını yine solgarın, gnc nin de omega 3 balık yagını(kesınlıkle sısmanlatmazmıs) önerdi. bu takviyeler normal bir beslenmeyle elde edemıycegımız kolajen ve elastıkıyeti bize saglarmıs eger yapımız ve genetiğimiz çatlağa müsaitse bu gibi takviyeler bizi besleyerek toparlatırmış. bunun yanında lierac in krem ve ampullerini önerdi doktorum. sabah aksamda masaj ve soguk sıcak su sokuyla soğuk sıkma susam yagını önerdi. bu büyük ölcüde geçirir ve vücudunu sıkı, düzgün görünümlü ve elastik yapar dedi.
eskiden vucudumu görseniz inanamazdınız herkes lokum diye severdi. cok fit ve selülitsiz çatlaksız minyon ince bir kızdım şimdi her yerim sarkık zayıf olmama ragmen yanlız bunları kullanıyorum 5 gündür. hepinize olucak diye bir şey demiyorum tabiki umarım size hiç bir şey olmaz ve sağlıklı bir şekilde tedavinizi tamamlarsınız ama dikkatli olun kızlar bir kaç çatlak filan fark ederseniz direk ilacı doktorunuzla konusup bırakın cunku bunlar her gecen gün artıyor ve bütün vucudu kaplıyor. sivilcenin baska tedavisi var ama çatlağın dünyanın en zengin insanı da olsanız tedavisi yok . ben başıma gelen başkasına da gelmesin diye yazıyorum bunları moralinizi bozmak değil amacım. doktorda sonradan bazı hastalarında böyle durumlarla karşılaştıgını kabul etti. ege üniversitesi dermatoloji bölüm başkanı kendisi düşünün. yani doktorlara da tam güven olmuyor haberiniz olsun siz kendinize dikkat edin ve kendi doktorunuz olun. bazı kişilerde hiç böyle bir şey olmuyor bazıları ise iste benim gibi oluyor şimdi yüzlerce milyon döküyorum bu etkilerden kutulayım diye. her yanım yanıyor. lütfen ilacı bırakmayım diye kendinizi yakmayın ben 2.5 ayda farkettim ilacı bırakmıyım diye 3. aya kadar devam ettim vucudum daha da kötü oldu ve şimdi cook pişmanım evet ilacı kullanırken benimde super bir tenim pembe beyaz yanaklarım olmustu şimdi hem lekeli bir cildim hem de çatlaklarım oldu. keşke hiç kullanmasaymışım.
amacım moral bozmak değil tek sözüm dikkatli olun her yerinize üç kere dikkat edin sadece olay dudak kuruması,burun kanaması,karaciğer testi değil başka yerden de çıkabiliyor bunun zehri!!!!
allah size acil şifalar versin ve tüm yan etkilerden korusun arkadaşlarım
sevgiler hepinize

çok üzüldüm canım geçmiş olsun...:a015:

Tıp ve Farmakoloji böyle bir şey arkadaşlar...

Herkeste aynı hastalık bile birebir seyretmiyor ki...her insan farklı bünyeye sahip...

Ne var ki, yan etkilerinin derecesine veya istatistiğine göre davranılsaydı, Tıp ilerleyemezdi...

Bu ilacın ve her ilacın tetiklediği sonsuz etki var...

Örneğin, şu, lanet regl sancılarımız için aldığımız ağrı kesiciler, beni bu genç yaşımda ülser olmamda büyük etkileri var :a015: şuanda ülser geçti gerçi, ağrı kesici kullanmıyorum...

veya, gece yatarken baş ağrısı için Ağrı kesici alıp uyuyan bir kişinin ve uyku halinden dolayı beyni kötü etkileyerek ölümüne sebep olan bir ilaç var ki, hepimiz kullanıyoruz bu ilacı, çok iyi bildiğimiz bir marka. (isim vermeyeceğim)

yani, bazı etkilere yapacak şey yoktur...

--------

çatlaklar için ise, önlem almak şart...
sonuçta tüm vucudun yağ salgısını azaltıyor bu ilaç...Duştan sonra mutlaka nemlendirici kremler veya Bebeyağı vs. kullanılmalı.a.s

Back
X