EVEEET! ARKADAŞLARIM! bugün gittim doktoruma..4.ayıma girdim

ne çabukta geçiyor günler,ama yüzümde bir geişme yok gibi geliyor,üzülüyorum

doktorum devlet hastenesindeyken özel bir hastaneye geçti(ismini vermiorum reklam olur die :) )ee bnde onunla birlikte özele geçtim..Gerçekten bu işime çok ayaradı çünkü normal hastanelerde 2 dk. bile konuşmazken şimdi 15 dk. bile konuşuor.hiçbişeyn soramıordum hemen ilacı yazıp veriodu..ama şimdi otur konuşalım die kendisi rica edior

bnde dertlerimi bu şekilde daha rahat anlatmaya başladım

doktorum, merak etme çektiklerinin hepsini alıcaksın tertemiz olucak yüzün,dedi..sevindim sanki ama pek umursamadım galiba

nie biliomusnuz? çünkü yoruldummm..hem de çok yoruldum..artık insanların yanından geçerken yüzümü eğmek istemiorum,tek düşündüğüm şeyin yüzümdeki sivilceler olduğunu bilmekten ,tek derdimin cildimin iyleşmesi olmasından bıktım galiba...4 ayım kaldı istediğim şey gerçekleşcek sevinsene diorum kendime ama galiba korkuyorum ben..umutsuzluktan ve yine yanılmaktan çok korkar oldum..Ya bir daha tekrarlarsa diorum ve üzülüorum..Ya tamamı geçmezse (çünkü bnm üzümde açık gözeneklerim var ve bunlardan nefret ediorum)..doktoruma ialçtan sonra tekrarlarmı die sordum,%10 ihtimal dedi(o ihtimal gelir beni bulur

)
Umut etmek istiorum artık ediyorumda ama inşallah yanılmam ve yanılmayız hiçbirimiz arkadaşlar!hepimiz istediğimiz cilde kavuşuruz..
....az kaldı çok az kaldı...