lizim adına sevindim canım, seninki totalde 810 oluyor hesapladım da çok değilmi, benimki 720 olcakmış, 54 kilo olduğum için 60 kiloya göre hesap yaptı doktor, neyse bildiğim kadarıyla 900 e kadar olabiliyor. şükür atlatmışsın sen 18 gün de geçer süprizzzzz 6 ay nasıl geçtiyse.. ee nasıl gidiyo, lekeler filan çok mu. bende gün içinde silikleşiyo, çok hafif. ama banyodan sonra :1shok: kızarmış hindi gibi oluyorum. o halimi kimsenin görmesini istemem. yüzümde alev alev yanıyor. birde yüzümde olan olmayan bütün lekeler çıkyo, hayret ya, normalde o kadar yok, kırmızı nokta nokta yüz tane vardır saysaydım :bbo: ya ben en çok tedavi bittikten sonra hani yan etkiler filan geçiyo diyolar ya, yüz kuruluğu da yan etki, ve yağ bezelerimiz çalışmadığı için yüzümüzde sivilcede çıkmıyo, yağlanmıyoda, ilaç kullanımı bittikten sonra ne olacak merak ediyorum. kurumu kalcaz, yağlanmaya devammı, eğer yağlanırsa sivilce çıkması olası değilmi. çok bilinmeyenli denklem gibi sordum :tomato: ben kaçtım. anlayanınız varsa cvp lütfen.