canımcım ben delilige vurduruyorum ne yapim.. milletle oturuyoruz okulda kantinde bahcede gidip süremiyosam o dakka bende cıkarıyorum kusura bakmayın arkadaslar ama buna mecburum diyip sürüyorum.. ilk günler garipsediler ama baktılar ben egleniyorum halimle onlarda dalga gecmeye basladı nerede senin krem yine iye... dalgaya alcaksın öyle kendini soyutlamakta neymisklava:
bugüne bugün güzel olmak için ugraşıyoruz heralde:içelim:
bide anlattımya sokakta da sürdüm diye.. durakta otobus beklerkende ne yapim canım mı acısın cıkarıp sürüyorum.. bu arada kaızlar sizlere bir tüyo.. eger parlatıcı ruj kullanamıyorsanız benim gibi şunu deneyin..
1 adet hametan merhem.. daha cıvık ve uzun süre nemli tutuyo dudagı
1 adet goldenrose kırmızı dudak kremi (stick) niveadan daha cıvık ve daha iyi renk veriyo
şimdi canlarım önce merhemi sürüyosunuz dudagınıza hafif sarımsı bir renk alıyo dudak ve asırı yumusak oluyor.. sonrada üzerine golden rose stickten biraz sürüyosunuz.. ve ortaya tatlı pembemsi bir parlatıcı cıkıyor ortaya.. ve uzun saatler bu sekilde dudadgınızı hem koruyup hemde güzel gösterebiliosunuz... hadi hayırlı olsun... Şeniz
kaydirigubbakcemile3 otobüs beklerken mi sürüyosun, ya benimde bazen yolda giderken öyle maceralarım oluyor ama, ben kimsenin beni görmediği yerde, ve niveayı avucumun içine alıyorum, elimi ağzıma götürüyomuş gibi yapıp çaktırmadan sürüyorumyerimseniben ama işte her arkadaş ortamında da yapamıyorum, malum çekinebileceğim insanlar olduğu zaman.. ayyy bugün biri geldi bizim kurumda yeni başladı işe, onla bazı şeyler kunuştuk, tabi benimkiler yine yapışmaya başladı karşımdaki de yalanmaya benneyaptımki gülermisin ağlarmısın haline.....