• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere maden suyu ve elma sirkesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Bumpit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
3
0
36
Balıkesir
Kesinlikle işe yarıyor arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum sivilcelerim gözle görülür şekilde söndü

1 kahve fincanı maden suyu ile 1 kahve fincanı doğal elma sirkesini karıştırdıktan sonra günde 2 kez sivilcelerimize sürüyoruz yarım saat bekletiyoruz sonuç harika :)

Kesinlikle işe yarıyor arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum sivilcelerim gözle görülür şekilde söndü

1 kahve fincanı maden suyu ile 1 kahve fincanı doğal elma sirkesini karıştırdıktan sonra günde 2 kez sivilcelerimize sürüyoruz yarım saat bekletiyoruz sonuç harika :)

bndee günde 2 kere uyguladım sırtımdaki sivilceleri söndü ama devamı unuttum yaa buraya bakınca aklıma geldi :(((

cnm yarım saat bekletip yıkıyorsun degil mi

kızlar saçlarla ilgili bölümde okudum maden suyu tüylendiriyor yazmış biri o yüzden yüzüme uygulamayı düşünmüyorum bence iyice araştırın doktora sorun

denedim ve 2. günde sönmeye başladılar :52: karışımı kavanoza koyup yatmadan önce pamuğa biraz sürüyorum yıkamıyorum ama etkisini çok çabuk gösterdi çook teşekkür ederim tatlım :16:

denedim ve 2. günde sönmeye başladılar :52: karışımı kavanoza koyup yatmadan önce pamuğa biraz sürüyorum yıkamıyorum ama etkisini çok çabuk gösterdi çook teşekkür ederim tatlım :16:

evet ben geceleri sırtıma sürüp yıkamadan yattım hemen söndüler ve lekeleri azaldı süper tavsiye ederim

bende elma sirkesiyle -su karışımını kullanmaya başladım.daha 2 kez sürdüm bir değişiklik görmedim tabii. ayy yeter bitsin artık bu çile

kahve fincanıyla ikisinide koyduğumuzda çok fazla oluyor o bütün kasedekini bir seferde mi yediriyoruz

Back
X