Sivilceli Ciltler Sivilcelere maden suyu ve elma sirkesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Bumpit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
3
0
36
Balıkesir
Kesinlikle işe yarıyor arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum sivilcelerim gözle görülür şekilde söndü

1 kahve fincanı maden suyu ile 1 kahve fincanı doğal elma sirkesini karıştırdıktan sonra günde 2 kez sivilcelerimize sürüyoruz yarım saat bekletiyoruz sonuç harika :)

Kesinlikle işe yarıyor arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum sivilcelerim gözle görülür şekilde söndü

1 kahve fincanı maden suyu ile 1 kahve fincanı doğal elma sirkesini karıştırdıktan sonra günde 2 kez sivilcelerimize sürüyoruz yarım saat bekletiyoruz sonuç harika :)

bndee günde 2 kere uyguladım sırtımdaki sivilceleri söndü ama devamı unuttum yaa buraya bakınca aklıma geldi :(((

cnm yarım saat bekletip yıkıyorsun degil mi

kızlar saçlarla ilgili bölümde okudum maden suyu tüylendiriyor yazmış biri o yüzden yüzüme uygulamayı düşünmüyorum bence iyice araştırın doktora sorun

denedim ve 2. günde sönmeye başladılar :52: karışımı kavanoza koyup yatmadan önce pamuğa biraz sürüyorum yıkamıyorum ama etkisini çok çabuk gösterdi çook teşekkür ederim tatlım :16:

denedim ve 2. günde sönmeye başladılar :52: karışımı kavanoza koyup yatmadan önce pamuğa biraz sürüyorum yıkamıyorum ama etkisini çok çabuk gösterdi çook teşekkür ederim tatlım :16:

evet ben geceleri sırtıma sürüp yıkamadan yattım hemen söndüler ve lekeleri azaldı süper tavsiye ederim

bende elma sirkesiyle -su karışımını kullanmaya başladım.daha 2 kez sürdüm bir değişiklik görmedim tabii. ayy yeter bitsin artık bu çile

kahve fincanıyla ikisinide koyduğumuzda çok fazla oluyor o bütün kasedekini bir seferde mi yediriyoruz

Back
X