- Konu Sahibi mmmerrrvvve
-
canım ya benimde gerçek anlamda problemli bir cildim var aşırı yağlı sivilce yok ama siyah noktaya çok meyilli ve minik yağ bezleri oluşuyor ara ara ne yapacağımı bilemedim garnier in jeli ve toniğini düzenli kullnırsam özellikle akşamları kullanırsam çok etkili oluyor. şimdi de oriflamenin maskelerinin çok iyi olduğunu duydum kullananlar tavsiye etti ben de deneme amaçlı pureskin 2 aşamalı olan maske var ya onlardan aldım bilgin var mıı?
Arkadaşlar uzun zamandır sivilce sorunu yasamaktayim! şu an oriflame pure skin serisi kullanma karari aldım, ilk başlangıç icin 20164 yüz temizleme jeliyle yıkayıp, 20620 tonikle tonikleyip, 20167 kodlu kremi kullanacagim. Fayda gorursem yüzümde baya ilerleme olursa isim sivilcelerden kurtulup lekelerle baş etmeye gelirse; 20194 kodlu yüz temizleme jeli, 20166 kodlu tonigi ve 20195 kodlu jel kremi alacağım. Tedaviye onlarla devam edecegim, sizce faydası olur mu? daha önce kullanan var mi? görüşleriniz neler sivilce, leke ve siyah noktaya kalıcı çözüm oluyo mu?
Ben Bu Seti Kullanıyorum..
Ama Sivilcem Yok..
Çok Memnunum..
2 tane denemelik almıştım ben onları yapayım ozaman dediklerine de denemek istiyorum aslında sen sonuçlarını yaz buraya mutlaka tamam mı yine görüşürz
Yazarım yazarım pazartesi günü kargom geliyo zaten hemen baslicam kullanmaya. Sen de onları haftada bir kere birini bi hafta ötekini de takip eden hafta banyodan sonra yap canım ama yaptıktan sonra yüzünü hafif dokunuslarla kurula gozeneklerini gerdirip açma iyice zaten yagliymis cildin
son bir şeyy dahaa ben onu nasıl kullancağım 1 ne 2 ne :S
Arkadaşlar uzun zamandır sivilce sorunu yasamaktayim! şu an oriflame pure skin serisi kullanma karari aldım, ilk başlangıç icin 20164 yüz temizleme jeliyle yıkayıp, 20620 tonikle tonikleyip, 20167 kodlu kremi kullanacagim. Fayda gorursem yüzümde baya ilerleme olursa isim sivilcelerden kurtulup lekelerle baş etmeye gelirse; 20194 kodlu yüz temizleme jeli, 20166 kodlu tonigi ve 20195 kodlu jel kremi alacağım. Tedaviye onlarla devam edecegim, sizce faydası olur mu? daha önce kullanan var mi? görüşleriniz neler sivilce, leke ve siyah noktaya kalıcı çözüm oluyo mu?
Oriflame ürünleri kullanmıştım bende işe yaramadı. Hatta solgun renkteki izler bile kıpkırmızı olmuştu.
Ne avon ne de oriflame ürünleri ise yarıyor
siyah noktaya sivilceye hiçbirşey kalıcı çözüm olamaz arkadaşım çünkü yediklerinle cilt yapınla alakalıdır eğer ki hormonal bir sebeptense ilaçla tedavi edilir ancak sürekli kullanarak cildimi temiz tutmalı ve en aza indirgemeliyim en azından çıktıklarında daha az olmalı diyorsan 'sebamed akne giderici jel-tonik' serileri idealdir.kullandım tavsiye ediyorum :)
Olabildigince az ilac kullanmaya çalısın bence son çözüm ilac kullanmak olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?