Sivilceli Ciltler Sivilcelere oriflame pure skin serisi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

benim de çok hassas canım ya flormar kalem filan bile sulandırıyor gözlerimi ben loreal ve sebamed kullanıyorum cildim için çok memnunum yıllardır :)

benim de çok hassas canım ya flormar kalem filan bile sulandırıyor gözlerimi ben loreal ve sebamed kullanıyorum cildim için çok memnunum yıllardır :)

Ya cilt bakımı Cok farklı bi dünya en pahalı malzeme alerji yapabiliyor en ucuz kullandığımız günlük sabunlar deterjanlar falan da bisey yapmiyo her nasılsa. Kimine iyi gelen kimine gelmiyo ve ustelik alerji testi falan da cok yok tamamen deneme yanılma yoluyla iyiyle kötüyü ayırt ediyosun:S yani kendine göre iyiyi ve kotuyu

evet yavrum ben de lorealden şaşmam o yüzden nivea filan ise

evet yavrum ben de lorealden şaşmam o yüzden nivea filan ise

Işte ben de devamli kullanabilecegim bi günlük rutin arıyorum bunu denicem şimdi. Zeytinyağı sabunu ve salyangoz kremi kullandım iki ay ondan memnun kalmadım hiç bisey kullanmamayi denedim ama o kadar okul dışarı çarşı falan sadece suyla kirin yağın çıkması mümkün değil. Tek başına jel Cok kurutuyor nemlendirici lazım yanina e tonik zaten şart makyaj falan gozenekleri aralıyor iyice bende ucunu de aldim bakalim yediklerime de dikkat edip yeşil çay kabak cekirdegi badem falan yemeyi düşünüyorum cilde faydaliymis

Canım şu salyangoz kremini merak ettim biraz daha bilgi verir misin rica etsem.

Tabi ki. Bim den aldim elizabeth 8etkili salyangoz kremi yazıyordu lekelere erken kirisikliklara siyah noktalara falan diyodu. Nemlendirici bi krem ışte. Ama bana faydası olmadı sadece nemlendiriyo canim o kadar 2ay sabah aksam yüzümü temizleyip Cok düzenli bi şekilde sürdüm sonuç sifir yüzüm hala aynu. O yüzden yeni bisey arayip pure skin e geçmeye karar verdim zaten şimdi 4 5gündür bu kremi bıraktım yüzüm dinleniyor sadece yikiyorum suyla. Yarın urunlerim gelince baslicam inşallah.

tamam canım tesekkürler cevap icin bi ara herkes konusuyordu bu salyongoz kremlerini merak etmistim bende .

tamam canım tesekkürler cevap icin bi ara herkes konusuyordu bu salyongoz kremlerini merak etmistim bende .

Evet canim ya birden patladı bende aldım ama bana fayda etmedi. Yukarda da yazdim her cilde her ürün farklı etki eder ama benim bi tanecik lekemde birazcık açılma bile ypmadi. Bunun kimseye harikalar olusturcagni sanmıyorum:) ama ben bim den on liraya aldim kırk liraya falan başka marka alanlar da varmis gerçi onlar da etkisi olmadı diyolar ama bilmiyorum gene de.

Ben baya güzel seyler duydum ama bilmiyorum ki ya istedim de seti. Olmazsa iade gönderirim ama çoğu kişi memnunum dedi kâr amaçlı olanlar ddegil internette sorduklarım bile iyi dedi:S

Ciddi boyutta sivilce problemin varsa işe yaramaz ama tek tuk çıkan az sayıda sivilcelerin varsa iyi gelebilir yağ oranını dengeliyor çünkü.

Ciddi boyutta sivilce problemin varsa işe yaramaz ama tek tuk çıkan az sayıda sivilcelerin varsa iyi gelebilir yağ oranını dengeliyor çünkü.

cok cok asırı degıl ama var gene de yanı goze batıyo ozellıkle de alnım yuzum cok yaglı degıl ama normal de degıl bakalım artık hayırlısı inşallah işe yarar. su an yuzumde olanlar gecmese de yag oranını dengeleyıp yenılerın cıkmasına engel olsun gozeneklerımı sıkılastırsın tonık falan krem de yaglandırmadan nemlendırıyo yanı ıyı bı gunluk bakım gibi geldi bana

İnşallah işe yarar canım... Gözeneklerin sıkılaşırsa haberdar et,bende o dertten muzderibim.

hadi ya:S biraz daha genc gruba yörelik ondan mı acaba

salyangoz kreminden bahsemiş arkadaş ona fiyasko diyor pure skın serisini komsumun kızı kullanıyor 2 ayda cildi değişdi daha önce neden almadım diye kendine kızıyor anneside bir kaç krem almış en iyi bildiğiniz lorealden bile daha iyi dedi oriflame kremleriyle iddaalı ve avonla kıyaslanmasın avon nere oriflame nere oriflame bin kat daha kaliteli ürün sunuyor bende bir ara denemişdim biliyorum yani sen günlük rutin pure skin serisini sabırla kullanmaya başla bence alerji riski en az firmaymış bende bir kaç krem araşdırıp alıcam bir arkadaşım loreal ve vıchy kullanıyordu memnundu bide oriflame ecolagen serisini deneyim demiş 1 aydır kullanıyor o kremlerden bir farkı yok ve dahada hoşuma gitti dedi arasındaki fark fiyat loreal filan uçuk fiyatlarla satılıyor düşünün artık marka takıntısını sevmiyorum böle kişileride anlamıyorum son 1 ayda çok olumlu şeyler duydum bu markayla ilgili bende başlıycam bakalım kaz ayakları için aldığı kremde 20 günde etki etti daha seyrek görünüyor çizgileri resimlerindende belli

birde bence biberiye yağını çay ağacı yağını alın aktardan bunları sivilcenin üstüne kulak pamuğuyla her gece sürün sadece sivilceye oda etkili kurutmaya yardımcı bi yöntem

Diyorum ya hem satıyorum hem kullanıyorum alerji ile karsilasmadim kimseden de duymadım pure skin e de başladım iki gündür kullanıyorum alerji yapsa yapardı Cok şükür karşılaşmadim. Evet kesinlikle oriflame ve avon karsilastiralamaz oriflame kataloğunda bile urunlerin içinde kullanılan bitkileri görebilirsiniz gerçekten kaliteli kozmetiklerle çalışıyor ben may belline nin fondöten ini aldım en iyi markalardan dersiniz bi de ama yuzumu sivilcelendirdi inanın. Gözlerimi falan kasindiriyo. Arkadaşlarım geçen ay oriflame indirimden on liraya fondöten aldi keşke stok yapsaydık diyolar oriflame de kullandiginiz hiç bi ürün zarar vermiyor üstelik kari oluyo gerçekten. Pure skin den de şimdiden memnunum diyebilirim. Siyah nokta maskesi sıkılastirdi gerçekten cildimi daha ilk kullanımda. Diğerlerini de rutin olarak kullanıyorum zaten kaliteli ve uzun süreli etki yapacak ürünler hemen geçirmez öyle acelem yok zaten yok bi haftada geçsin illa falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…