• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilcelere ve lekelere limon!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

frtglsnfrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
244
1
96
Çorum
slm arkadaşlar.limonun sivilcelere ve lekelerine iyi geldiği söyleniyor.aranızda bunu uygulayan varmı?olumlu yada olumsuz sonuçları ile yazarsanız sevinirm:):):):)

bence bu yanlış limonda yüksek asit olduğu için sivilceyi kıpkırmızı yapar. ben yoğurt limon karışımı denemiştim yüzüm kıpkırmızı olmuştu.

ben yapıyorumm çokta iyi geliyo. sabah ve akşamları uyguluyorumm tabi suratımm biraz kızarıyoo ama sonra çok güzell oluyoo krem dahi kullanmıyorumm :)

Forumda da daha önceleri bahsetmişler limon suyunun lekelere iyi geldiğini. Henüz ona sıra gelmedi ama aklımızda bulunsun...

Yuzu cok kotu yakiyor yalniz... Bilmem herkes bu kadar yaniyor mu ama, ben hic tutamiyorum limonu yuzumde, kosa kosa yikamaya gidiyorum :D

kızlar ben bir dönem elma sirkesi+limon ikilisini çok kullandım
gerçekten UZUN süre kullanımda etkisini rahatlıkla görüyosunuz
ama öyle 3-5 gün sürüp bırakmakla deil
ben 4-5 ay kullandım
boynumda bir sürü leke vardı sivilcelerden kalma
hepsi gitti
zaten google da arama yaparsanız elma sirkesi ve limon ikilisi hakkında bir çok yazılan şey var
eğer lekeleriniz varsa deneyin
ama elma sirkesini çok az koyun 1 çay kaşığı kadar
limonu göz kararı kadar sıkıyodum ben pamuğa
üzerine de 1 çay kaşığı kadar ELMA sirkesi
kötü kokuyodu ama etkileri süper

Ben limonu yüzüme ara ara kullanıyorum..Lekelere şu an için iyi geldiğini söyleyemem ama düzenli kullanıldığı zaman işe yarıyor..

Ayrıca çok fazla yüzü yakmıyor..Özellikle yağlı ciltler için tavsiye ederim..Cildi çok güzel temizliyor..Yakmıyorda yaksa bile 2dk. sonra geçiyor ve bir süre sonrada cilt alışıyor..

bence cilde çok iyi geliyo 2 günde bile farkediyo..en azından bende öyle oldu..4 tane sivilce çıkmıştı yüzümde hemen limon sürdüm sabah akşam ve şimdi kurumuş haldeler..2 güne tamamen geçer inşallah..

Back
X