Sivilceli Ciltler Sivilcelerim ve benn

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Cicegiimmbe

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.827
347
333
Arkadaşlar merhaba bu konuyu açıyorum sivilceleriniz için neler yaptınız yapıyorsunuz çözüm nedir kaç senedsenedir sivilcelerim gitmiyor şimdiye kadar biseyde denemedim dr a gittim siz neler yapiorsunuz aynalara bakabiliomusunuz eskiden cildimçok guzeldi şimdi cenem ve ve yüzümün kenarlarinda var bakalım nolcakk😐😐

Bir arkadaşım yüzünde kör sivilce diye tabir edilen büyük kırmızı deri altına hapsolmuş sivilceler vardı. Altın iğne uygulaması yaptırdı bir güzellik merkezinde şu an gayet iyi durumda yüzü. Tabi yaptırdığın yerin kaliteli malzeme kullanması uzman bir kişinin yapması çok önemli .

30 yaşında aktif büyük iltihaplı sivilcelerim çıkmaya başladı leke birakip gidiyorlar keske bir çözüm bulabilsek

Arkadaşlar merhaba bu konuyu açıyorum sivilceleriniz için neler yaptınız yapıyorsunuz çözüm nedir kaç senedsenedir sivilcelerim gitmiyor şimdiye kadar biseyde denemedim dr a gittim siz neler yapiorsunuz aynalara bakabiliomusunuz eskiden cildimçok guzeldi şimdi cenem ve ve yüzümün kenarlarinda var bakalım nolcakk😐😐
Hiçbir yöntem fayda etmiyor İnan bende beter haldeydim ve en sonunda roaccutane kullandım şükür cildim bebek gibi

yediğinize dikkat edin ilk olarak, ilk önce içeriden beslemelisiniz cildinizi. sebze meyve ağırlılı beslenin.

Zaman geçmiş ama altın iğne yaptırabilirsin cilt sorunlarını çözüyor hamile kalmadan önce cilt bakımına gidiyordum artık bıraktım ama cildim gayet düzeldi Ankaradaysan Mehmet Akgün le bir görüş derim.Bu konularda tecrübeli 2 3 ayda bir değişik yöntemler getiriyor kliniğine.Ben zayıflama için de gitmiştim sonra cilt için de gittim memnun kaldım.

La havle vela kuvvet !

Son düzenleme:
30 yaşında aktif büyük iltihaplı sivilcelerim çıkmaya başladı leke birakip gidiyorlar keske bir çözüm bulabilsek
Benimde öyle oldu. Tek tük çıkıyor ama 4 yaşındaki kızım bile sivilcemle ayrı benle ayrı konuşuyor :oha: Çay ağacı serumu kullanıyorum birkaç aydır, lekelerde çok yavaşta olsa etki göstermeye başladı. Sivilcelerde de eskiden çıkınca 2 ay filan benimle olurdu, bu serumdan sonra 1 hafta içerisinde sönüyor.
Cilt bakımı yaptirsak guvenilir temiz bir yerde faydasını görür muyuz acaba?
Düzenli Cilt bakımı sonrası bende daha da artış oldu. Güvenilir hatta türkiyede birçok yerde şubesi olan yere gitmiştim. Onların açıklaması gözenekler temizlendikçe cildin altta yatan sivilceleri kusuyor demişti ama bilemedim. Ben bıraktım bakımı, doğru yanlış bilemem tabi.

Back
X