Sivilceli Ciltler sivilcelerım ve zorateninn yardımm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

TEOCUKIZ

aşktan umudum yok..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
993
231
33
Mrb kızlar yıllardır sivilcelermle basım belada .Cok antıbıyotık ve krem kullandm hep bellı bı sure gecrdıler,ama hıc bı zaman puruzsuz cılde sahıp olamadm.En son yoko krem kullandm ılk baslarda ıyı geldı ,simdi yıne eskısı gbı agrılı dısa cıkamayan sıvılceler cıkmaya basladı.Öyle sıvılcelerkı alnımı bır yere carpmsım ve şişmiş gibi duruyor
Gecenlerde doktor zoratenın verdı ama henuz almadm.
Korkuyorum asırı cıkrsa?
Kullananlar yardmcı olabılır mı
Tedavı sonucu muhtesem bır cılde sahıp oluyor muyuz ıkna olmk istıyorum:KK61::KK61:

Zoratenin çok fazla yan etkisi var. test falan yaptı dimi doktorun bağışıklık sistemin zayıfsa böbreklerim zarar görür
mide bulantısı yapar şiddetli baş ağrısı yapar. okumuşsundur herhalde. yni bir tedavine devam et bakalımondan sonra bir merkese git peeling falan yaptır arkadaşımın kardeşi yaptırdı peeling baya düzeldi ama onun sivilce izleri vardı sadece

konun yanlış yerde olmuş taşınacaktır

şöyle söyleyim ben 2yıl önce bahsettiğin ilacın benzerini kullandım. erkek kardeşimle aynı gün başladık ben ondan 2ay fazla kullandığım halde onunki gibi iyi bir sonuca ulaşamadım. tedavim bitti 1yıl izlerle uğraştım hala uğraşıyorum. izlerim geçti derken yine sivilceler cıkınca pes dedim. bi tek yağlanmadan kaynaklandığını düşünmüyorum PKO bile neden olabiliyormuş. benm yüzüm bi düzeliyor bi bozuluyor çözemedim

Ben lisedeyken kullanmistim 6 ay kullanmam gerekiyordu tam tedavi icin ben 3 ay kullandim kendi duzensizligimden ama ilac gayet etkiliydi 3 ay bile yetti tek tuk cikiyordu ama kullanirken dudak sac dipleri filan asiri kuruyor onun icin dudaklara bir krem vermisti doktor onu kullaniyordum cildide kurutuyor nemlendirmen lazim
Yan etkileri var ama bende herhangi bi sıkıntı yapmamisti ozamanlar baya iyi gelmisti

Ben de kullandim, kullanirken cok zor sivilce namina ne varsa hepsi kocaman kocaman disari vuruyor dudaklar kuru çatlak yüz desen öyle berbat. Görenler halime aciyordu o derece. Ama simdi hic sivilcem yok pürüzsüz cildim

Teyzemin kızı kullandı 4 ay kadar ılk zamanlarda koca koca irinli sıvılcelerle doldu yüzü dudakları kurudu falan ama sonra bebek gıbı cildi valla ne bır iz ne bır sıvılce çıkmıyor cok memnun kaldı 6 ay kullanması gerkiyordu 4 ayda mükemmel sonuc aldı onunla bırlıkte okuldan arkadasida kullanmış sorduğumda oda cok memnun kaldı cildinden memnun güvenimiz geri geldi kendimize diyordu ama yan etkilerini göz ardı etmem derım

Sanırm kuullanmam gerecek
Vucudum cok asırı yaglı benım
Kurutmasından deglde asırı sıvılce cıkınca naprm bılmıyorum

Bende kullandim evet 4-5 ay sıkıntı cekiyorsun ama sonuç cekilen çileye deger emin ol.

Geçen yıl ben kullandım, bu yılda okuldan 2 arkadaşım kullanıyor. Benim 1 yıl aşırı sivilce problemim olmuştu ilacı kullanmaya başladıktan 2-3 hafta sonra sivilceler kayboldu, birkaç ay içinde de izler kayboldu, tamamiyle bebek cildi oldu, hala öyle. Sırf dozu tamamlamak için 7 ay kullandım, günlük dozum düşüktü. İnternette yazılanlardan dolayı bu ilaçtan korkan arkadaşlarım beni görünce kullanmaya karar verdi. Onların yıllardır sivilce sorunu varmış, ama hiç aşırı sivilce çıkışı olmadı ikisinde de. Kuruluk yapıyor ama saçlarına haftada bir yağ maskesi yaparsın, yüzün ve dudağın için düzenli nemlendirici kullanırsın, bunlar yapılması zor şeyler değil sonuçta, böylece çok sorun yaşamadan bitirebilirsin bu süreci. İnternette yazıldığı kadar korkunç şeyler yaşayan kimse görmedim açıkçası. Zaten her ay ya da 2 ayda bir doktorun nasıl uygun görürse tahlil yaptıracaksın, eğer bi sorun olursa kan değerlerinde doktorun uygun bi çözüm bulur. Bu kadar korkma bu ilaçtan, yediklerine içtiklerine dikkat et, nemlendirici kullan, sonu süper olacak inşallah senin için de :21:

Geçmiş olsun canım. Bendede arada çıkıyor belli maskelerle gidermeye çalışıyoruö ama sana etki etmez sanırım:KK24:

Tedavi sonrası bebek gibi olmasa da gayet pürüzsüz hatta şu ankine göre daha da beyaz bir ten rengine sahip oluyorsunuz.

Bu ilaç için önce doktorunuzun belirli testleri yapması gerekiyor sonra bu ilacın size uygun olup olmadığına bakıyor zaten verince de size kendinizin ikna olduğuna ve ileride bir sorun çıkarsa doktorunuzun sorumlu olmadığına dair bir belge imzalattırıyorlar. Gelelim kullanımına üniversite de kız arkadaşım kullandı ilk başta bu sivilceler dışa vuruyor kendini kötü bir görüntü oluyor haliyle...Dudaklarda çatlama,yüzde yanma falan yapıyor ama sabırla kullandıktan sonra güzel bir cilde sahip oluyorsunuz :) Bir tanıdığımda kullandı fakat bu etkilerine dayanamadığı için yarıda bıraktı :) Bence bu ilaç kış,sonbahar aylarında kullanılmalı yazın daha zor oluyor.

Birisi peeling o onermiş, sakin ama sakin yaptırma! Sivilceli cilde yapılmaz.

Ben roucutane kullanıyorum, çok zor ama bitince iyi olacak.

Dediğin gibiyse kullanirsan iyi olur. Ama doğru doktor sec, onun alınması gereken mg var, onu almazsan tekrarlıyor.

Ben 8 yıl aradan sonra tekrar başladım tedaviye. Günlük 40 almak gerekirken ,, 30 mg vermişti doktor.

Mrb kızlar yıllardır sivilcelermle basım belada .Cok antıbıyotık ve krem kullandm hep bellı bı sure gecrdıler,ama hıc bı zaman puruzsuz cılde sahıp olamadm.En son yoko krem kullandm ılk baslarda ıyı geldı ,simdi yıne eskısı gbı agrılı dısa cıkamayan sıvılceler cıkmaya basladı.Öyle sıvılcelerkı alnımı bır yere carpmsım ve şişmiş gibi duruyor
Korkuyorum asırı cıkrsa?
Tedavı sonucu muhtesem bır cılde sahıp oluyor muyuz ıkna olmk istıyorum:KK61::KK61:
Kesinlikle kullan ve kurtul. Düzenli kullan sonuç mükemmel ben 2 kez kullandm ama hala çıkıyor benimki içten gelen bi durum olabilirmiş arastrcaklar

Kesinlikle kullan ve kurtul. Düzenli kullan sonuç mükemmel ben 2 kez kullandm ama hala çıkıyor benimki içten gelen bi durum olabilirmiş arastrcaklar
ben de 3 yıl önce kullandım, hiç sivilcem kalmamıştı. ama şimdi yine tekrar etmeye başladı. tekrar kullanmak istemiyorum. PKO olabilir diyorum ama dogum kontrol hapı da fayda etmiyor. Ne yapacagım bilmiyorum :KK43:

Korkuyorum asırı cıkrsa?
Benim de fazlaca vardı ve çok rahatsız oluyordum. Aynısını kullandım. 5 ay. Zor.oluyor dudaklar fena kuruyor. Fakat sonuç mükkemmel. Tedavim biteli 10 ay oldu hastalık dönemlerim harici hala pürüzsüz bi cildim var. Hayalime kavuştum diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

ben de 3 yıl önce kullandım, hiç sivilcem kalmamıştı. ama şimdi yine tekrar etmeye başladı. tekrar kullanmak istemiyorum. PKO olabilir diyorum ama dogum kontrol hapı da fayda etmiyor. Ne yapacagım bilmiyorum :KK43:
Doktora gidip test yaptırmak gerekiyor. Ben toplam 12 ay kullandm birinde 7 birinde 5 ay ikisindede tekrarladı . Hastaneye gidicem yine bide benim genital dede var

Geçen yıl ben kullandım, bu yılda okuldan 2 arkadaşım kullanıyor. Benim 1 yıl aşırı sivilce problemim olmuştu ilacı kullanmaya başladıktan 2-3 hafta sonra sivilceler kayboldu, birkaç ay içinde de izler kayboldu, tamamiyle bebek cildi oldu, hala öyle. Sırf dozu tamamlamak için 7 ay kullandım, günlük dozum düşüktü. İnternette yazılanlardan dolayı bu ilaçtan korkan arkadaşlarım beni görünce kullanmaya karar verdi. Onların yıllardır sivilce sorunu varmış, ama hiç aşırı sivilce çıkışı olmadı ikisinde de. Kuruluk yapıyor ama saçlarına haftada bir yağ maskesi yaparsın, yüzün ve dudağın için düzenli nemlendirici kullanırsın, bunlar yapılması zor şeyler değil sonuçta, böylece çok sorun yaşamadan bitirebilirsin bu süreci. İnternette yazıldığı kadar korkunç şeyler yaşayan kimse görmedim açıkçası. Zaten her ay ya da 2 ayda bir doktorun nasıl uygun görürse tahlil yaptıracaksın, eğer bi sorun olursa kan değerlerinde doktorun uygun bi çözüm bulur. Bu kadar korkma bu ilaçtan, yediklerine içtiklerine dikkat et, nemlendirici kullan, sonu süper olacak inşallah senin için de :21:
Ay oyleyse hemen almalıyıımmm

Doktora gidip test yaptırmak gerekiyor. Ben toplam 12 ay kullandm birinde 7 birinde 5 ay ikisindede tekrarladı . Hastaneye gidicem yine bide benim genital dede var
genitalde sivilce mi ? o bende de vardı, agda yapmak yerine jilet kullanmaya başlayınca o problemim bitti. ama benim boynumda ensemde sırtımda da çıkıyor :KK43:

genitalde sivilce mi ? o bende de vardı, agda yapmak yerine jilet kullanmaya başlayınca o problemim bitti. ama benim boynumda ensemde sırtımda da çıkıyor :KK43:
Öylemi bende agda yaptırıyorum baya azaldı. Jilet kullanmak istemyrm. Eldivenle Almayı deneyim . Belki bende kurtulurmm

X