Sivilceli Ciltler sivilcelerime bi çare?? :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
benim regl bitişi sürekli 3-4 tane birden İltihaplı sivilcem çıkıyor ve uzun süre Geçmiyor. son 5-6 aydır bu durum böyle. Fıstık esmesi yemiştim bi ara ve ondan sonra bi Sürü sivilcem çıktı sağ tarafımda Bıraktığım halde devam etti ve şimdi regl öncesi bu durumu yaşıyorum. beslenmeme de dikkat eden biriyim. sizde de böyle olan var mi regl öncesi nasıl engellerim bu durumu? bir de hep sağ tarafımda çıkıyor ve eczacı sağ Tarafın gözeneklerini kapattığı için öyle oluyordur dedi. siz böyle bir şey yaşadınız mi nasıl çözüm buldunuz?
not: konuma gerekli yorumlar gelene kadar konum burda Kalsın lütfen diğer bölümlerde sorum için yeterli Cevap alamıyorum.

Canım ben hayatımda duymadım suratın bir tarafı gözeneklerini kapatsın bir tarafı kapatmasın. Özellikle regl dönemlerinde karşılaştığın bir sorun madem, hormonal olabilir. Doktora danıştın mı?

Bol su iç .Yuzunu temiz tut .Kükürtlu sabun yuvarlak olan bende işe yariyor.
Kahve peelingi çenemdeki sivilcelere iyi geldi .:KK52:
Cekirdek fln yemem zaten.

Canım ben hayatımda duymadım suratın bir tarafı gözeneklerini kapatsın bir tarafı kapatmasın. Özellikle regl dönemlerinde karşılaştığın bir sorun madem, hormonal olabilir. Doktora danıştın mı?
saçtan dolayı orası daha çabuk kapanıyordur ve iltihap yayılıyordur saçtan doğru dedi saçım hep sağ tarafta çünkü.. şimdi saçımı hep topluyorum bakalım bir dahaki ay gene olursa gideceğim

Doktora gitmiştim kimyasal peeling önermişti o zaman yapırsaymısım

Back
X