birisi yardım etsin yarın eczaneye gidip bu karışımı yaptıracağım tabii yaparlarsa ama su ve sabun konusu ve normal kullandığımız kermler nasıl olacak lütfen kullanan arkadaşlardan birisi yardımcı olsun
nası arkadaşlar yaa banyo yaptıımıs günler kullanmıcas mı suyu ben annamadım
pınarcım ben sabah akşam bu suyla yüzümü siliyorum... kafamı lavaboya iyice eğip gözlerimi yıkıyorum her sabah... zaten banyo yapınca yüzümüzü de yıkamış oluyoruz... ayrıca temizleyici, sabun falan kullanmıyosun... ben krem de kullanmıyorum... bu karışım hiç kurutmadı yüzümü...
Antibiyotiği zaten doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın diye yırtınıp duruyorum.Suyu kullanabilirsin,normal cilt temizleme amaçlı,çok da faydasını göreceğini düşünüyorum ama son karar senin.Sıkılmadan topiğin tamamını okursan daha iyi fikir sahibi olursun canım.Sevgiler.yha tulişcimmm benimde sana sorularım olucak lütfeeen çok acil cevaplarmısın böylece beni acaipp mutlu ediceksin:)şimdi soruma geçiiiiiim ben 21 yaşımdayım ve ergenlik dönemimde dahil tertemiz bir cilde sahiptim tabi arada ufak tefek olurdu ama bir iki gne kalmaz geçerdi..şimdi ise özellikle çene bölgemde böle içi dolu dolu sivilceler çıkmaya başladıı ve malesef hiç oynamadım sıkmadım halde izler bırakmaya başladı çooooooook üzülüyorum..şimdi bu senin formülü okuyunca çook heveslendim yalnız benim hani antibiyotik kullanacak kadar bi sivilcem yok ama o tonikten kullansam olurmuu lütfen beni aydınlaaat.....
eveeeeetttt sonunda muhteşem suyu yaptırabildim bugün uçkunkaya eczanesini aradım ve o mal eczacının sorunu olan alkolün derecesinin kaç oldugunu öğren dediğini söledim ve suyun ilk tuliş tarafından yaptırıldıgı eczaneden(uçkunkaya eczanesi) alkolün derecesini ögrendim :teytey:60 derece:dance: olacak dedi inş. bu bilgide birilerinin işine yarar .
sonra mal eczaneye gittim yine yan çizdi bende aldım kagıdı çıktım baska eczaneye gittim adam bilgili bu konuda belli dedim bunu istiyorum tamam 1 saat sonra gel dedi ayriyetten dedim ki resorchine maddesi bazı eczanelerde olmuyomus onun yerine aynı işlevi gören baska bişey koyuyolarmıs ama görmüyomus ona dikkat edin dedim ( bunu tuliş tembihlemişti) ama eczacı dediki zaten konulmaz bizde koymayız dedi elimizde var merak etme dedi bende gönül rahatlıgıyla aldım ayrıca 10 milyona aldım ve 3 mart tarihiyle başlıyorum gelişmelerden bende haberdar edicem hepinizi inş. yararını görenler gibi banada yararı dokunur yada dokunmasa bile bi zararı olmaz inş. ,arkadaşlar şimdilik iyi akşamlar ben suyu sürmeye gidiyorum ....
ama bikaç sorum var arkadaslar suyu aldıgım eczacı akşamları günde 1 kere sür dedi karambolde kaldım şimdi naapsam die düşünüyorum tuliş bi cvp yazarsan sevinirim şimdilik tulişin yaptıgı gibi sabah akşam yapıcam baktım cok kuruma oluyo o zmn sadece akşama düşürebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?