canm zaten antıbıyotık dersen hamılelıkte ampısılın türevinden baska antıbıyotık onermıyolar kendmden bılıyorum ama yınede dr a danısmak daha iyi tulış in kullandıı hamılelıkte kullanılmıycak bır antıbıyotık ama tonıgı danısmanda yarar varöncelikle çok teşekkürler paylaştığın için... benim de gebelikten dolayı iyice çoğaldı sivilcelerim... antibiyortik kullnmak şart mı... ve gebeliğe herhangi bir zararuı var mı... inşalah yoktur... şimdiden teşekkürler...
canm zaten antıbıyotık dersen hamılelıkte ampısılın türevinden baska antıbıyotık onermıyolar kendmden bılıyorum ama yınede dr a danısmak daha iyi tulış in kullandıı hamılelıkte kullanılmıycak bır antıbıyotık ama tonıgı danısmanda yarar var
Gülüm madecassol cildi hafif ama çok hafif soyma etkisi yapabiliyor bazen aklında bulunsun yaparsa panikleme,yapmayabilir de.Dilersen şöyle yap akşam yatmadan önce hafif hafif lekelerinin üzerine sür bitkisel kökenli müthiş bir pomattır inşallah faydasını görürsün.yerimsenibentulış canm bugun madecassol aldm
senın tonıkle beraber mı kullancam sadece izlerın üstüne mi sürücem sen bu ılacı kullanp yararını gormüştün dimi beni bi daha motive et nolur geçirecegine cok inandm da ondan canmböle umutsuzluum
kızlar merhaba. aranıza yeni katıldım. bu ilacı duyunca çok sevindim. eğer bi doktor verdiyse umarım yararlı olacaktır. bi kaç arkadaşımada formülü verdim. araştırıcaz. edindiğim bilgileri sizinle paylaşırım mutlaka. bende bişey sormak istiyorum. benim yüzümde de öyle kocaman kocaman iltihaplı sivilce yok. yani bi hastalık gibi değil ama. böyle pütür pütür şeklinde zaman zaman çoğalıyor sivilceler, lekeler ve çok derin olmayan izler var. bütün bunları geçirip pürüzsüz bir cilde kavuşurmuyum acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?