Sivilceli Ciltler Sivilcelerrr

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Suratımda bir sürü sivilce var eskiden hiç böyle değildi yüzüm . Ne olduysa son zamanlarda aşırı sivilce oldu . Her yerim sivilce kaynıyo yüzümde . İğrendim ya gerçekten . Hastaneden dün randevu alacaktım 3 dakika içinde randevu sistemi doldu şok oldum randevuda alamadım . En erken tarihde taa pazartesi .
O zamana kdar bu sivilcelerle beklemek hiç istemiyorum . Yani yüzümü island diye bi sabun var onu sürüyorum gece yatmadan önce ve sabah kalktığımda o sabunla yıkıyorum . Hergün limona pamuk batırıp sürüyorum . Gözenekleri açan maskeler yapıyorum . Ama hiç işe yaramıyolar işe yaramadıkları gibi üstüne 2 3 tane daha yenileri çıktı . Bi de şişler dokununca canım acayip yanıyor . Yanaklarımın altındada yer edindiler hep aynı yerlerde çıkıyolar onlara bi de alnım çenem ve burnum eklendi . Çıldırmak üzereyim gerçekten .
Bi önerisi olan var mı ? İlaç ya da bitkisel olarak ? 21 yaşındayım bu arada . Yağlı bi cildim var .

Sivilce genelde üst derinin oluşturduğu bir şey olmaktan çok içten gelen bir şeydir ve çoğunlukla ya hormonlardan ya da süregelen yanlış beslenmeden etkilenir.

Kandaki trigliserid oranın hayli yüksektir diye düşünüyorum. Karatay beslenme şekline girip hayatını düzene sokarsan sivilce değil hiçbir sağlık sorunun kalmaz.

Diyetteyim 1 aydır yediklerime dikkat ediyor spor yapıyorum zaten bundan sonra olması beni şaşırttı

roaccutane kullanmıştım tam senin yaşındayken onun dısında hiç bir şey fayda etmemişti

Diyetteyim 1 aydır yediklerime dikkat ediyor spor yapıyorum zaten bundan sonra olması beni şaşırttı

Diyet demek kısmi zamanlı kendini çembere almak demek değildir. Her şey yanlış diyetlerden oluyor zaten.

Bilinçli yaşarsan zaten diyete ihtiyacın kalmaz. Beslenme bozukluğundan kaynaklı demek ki.

onca sey denedim test yapıldı hicbirsey yok cıkmadı bende artık takmıyorum biri demisti kadına doktor demis sizin cildiniz 32-33 yasında duzelcek diye o yastan sonrada kadın akne sorunu yasamamıs bazı insanların cildi boyle zamanı var bırak ugrasmada cok oyle daha cok cogalır

Oynadıkça,dokundukça çoğalırlar elini yüzüne götürmemeye çalış,en kesin çözüm bir dermatoloğa görünmen tabi ama o zamana kadar şunu yap bunu yap desek de sivilceler öyle bir anda geçmicek.

Diyet demek kısmi zamanlı kendini çembere almak demek değildir. Her şey yanlış diyetlerden oluyor zaten.

Bilinçli yaşarsan zaten diyete ihtiyacın kalmaz. Beslenme bozukluğundan kaynaklı demek ki.

Klasik diyet yapıyorum zaten normal klasik ekmeği azaltıp öğlen et tavuk akşam sebze yemeği tarzı .

Yağlı süt ve süt ürünleri,kuruyemiş,cips,çikolata da tetikliyor.Beslenmede etkili,bunları tüketiyorsan azalt.

Yağlı süt ve süt ürünleri,kuruyemiş,cips,çikolata da tetikliyor.Beslenmede etkili,bunları tüketiyorsan azalt.

dediklerinin hiçbirini yemiyorum . çikolataya bayılırm aama diyetteyim diye onuda yemiyorum .
süt içerim sadece yarım yağlı . cips falan baya uzun zamandr yemedim kuruyemişde öyle

bide sunu soyliyim anladıgım kadarıyla benim gibi senin cildinde aynı yerde cıkıyor falan ben terramycin suruyorum cıkınca etkili oluyor en azından gunlerce durmuyor daha kısa surede geciyor bir dene istersen

Aspirin maskesi de faydalıymış sivilceler için.İçerisinde salisilik asit bulunuyormuş, bu da sivilce tedavisinde kullanılıyormuş.Tarifi unuttum ama googlede çıkar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…